Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, tak já byla u Apolináře 12/14 na P15 dvoulůžkový a 10/16 na P3 třílůžkový, pokaždé na standartním pokoji. Měla jsem štěstí na spolubydlící, pokud bylo potřeba pohlídaly jsme si děti když potřebovala některá odběhnout a docela jsme si i dost povídaly, alespon lépe utíkal čas mezi pokusy o kojení
Co se týče personálu nemůžu si na nikoho stěžovat, sestřičky poradily, pomohly, byly vždy ochotné. Návštěvy byly na chodbách, což mi nevadilo. Naopak si myslím, že kdybych celou tu skupinu lidí co za mnou chodila přivedla na pokoj, bylo by to ostatním maminkám nepříjemné a asi bych stejně nakonec šla radši na chodbu. Jinak na P3 byla koupelna společná s vedlejším pokojem a na P15 s celým oddělením. Jinak nadstandartní pokoje jsou myslím na každém oddělení, takže záleží na obsazenosti. Ale myslím, že oddělení ti přidělí podle stavu, že si ho nemůžeš nijak vybrat. Co se týče porodního sálu, četla jsem někde na diskuzi, že na P2 bývají rodičky spokojenejší, tak jsem šla pokaždý tam, a měla jsem vždy skvělé asistentky, poprvé o doktorce ani nevím, podruhé byl doktor taky super.
@zuzik321 píšeš, že porodní sál P2 je lepší a že jsi šla pokaždé tam. To když přijedu do porodnice s kontrakcema tak ještě musím vybrat sál kde se přihlásím? Myslela jsem, že je tam nějaké okénko s příjmem a pak už si mě oni někam odvedou…?
díky ![]()
@petulina_h Nene.. pokud rodíš, tak jde rovnou zazvonit na sál. A vybereš si jestli na jedničku nebo na dvojku. Já ani nevím kam sem šla ![]()
@Ploutvik aha tak děkuji, já bych měla rodit až v listopadu. Předpokládám, že tohle mi pak někdo řekne až mě převedou od moji doktorky k nim na kontroly, co a jak se má pak postupovat ![]()
Aktuálně je už co já vím,3tydny zavřený PS1 tam jsou jen plánované cs a rodí se vše na PS2..co jsem zaslechla, že z nedostatku personálu ![]()
Já ležela na P1 jednoluzak, i když měli total narvano dali mi ho přednostně, protože mi spálili břicho na sále omylem,(,kolečko v oblasti žaludku, dost hnusný, ale neboli)
Jinak mě ta jizva po cs zhnisala, doteď se ještě léčím atb
mám tam na straně díru 2cm, byl tam dren, ale prý už je to hezký a hojim se..no mě to hezké nepřijde
ale už to tak neboli aspoň.
@petulina_h píše:
@zuzik321 píšeš, že porodní sál P2 je lepší a že jsi šla pokaždé tam. To když přijedu do porodnice s kontrakcema tak ještě musím vybrat sál kde se přihlásím? Myslela jsem, že je tam nějaké okénko s příjmem a pak už si mě oni někam odvedou…?
díky
jo je to jak pise Ploutvik, když se vybelhas nahoru do 1. patra tak si vybereš jestli zahneš doleva nebo doprava, vlevo je PS 2, tam zazvonis na přijem.
@lucynka25 - to je mi líto, ze jsi měla takovou špatnou zkušenost, přeji již jen vše dobré tobě i miminku ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.