Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jestli je tu někdo z Příbramska, nezkoušeli jste tady aquaaerobic - www.aquagym.cz.
Má to být v nějakém bývalém hotelu.
Díky!
@Haannka Aquaaerobic je fajn, už jsem na něm taky párkát byla, sice tedy v Brně a ne v Příbrami, ale je to sranda sport ![]()
@atlanticka
Díky, doufám, že to bude i tady. Že bude nějaká změna a cachtačka.:-)
@kinderova
No tak jsem to tam zkusila a jsem názoru stejného
Byla jsem v minulosti cvičit ve vodě jinde, několikrát, takže bylo s čím srovnávat. Jako voda teplá, čistá, ale vše ostatní takové nijaké. „Podpora“ cvičitelky, kter tě má asi nějak nadchnout k výkonu, celou hoďku obnášelaodpočítávání do osmi a zpět
Škoda, vodu mám ráda, těšila jsem se, ale nemělo to ten náboj ![]()
@Haannka A když jsi to porovnala, jinde to bylo lepší? Já jsem právě nakonec kývla, takže příští čtvrtek to jdu zase po x letech vyzkoušet a jsem zvědavá… prý to nebude tak, že lektorka cvičí normální aerobic a po nás ve vodě chce aqua
tak uvidíme ![]()
@kinderova píše:
@Haannka A když jsi to porovnala, jinde to bylo lepší? Já jsem právě nakonec kývla, takže příští čtvrtek to jdu zase po x letech vyzkoušet a jsem zvědavá… prý to nebude tak, že lektorka cvičí normální aerobic a po nás ve vodě chce aquatak uvidíme
no lektorka si cvičí na suchu. Super to bylo v Příbrami přímo v bazénu-aquaparku, ale paní to zrušila, pro neshody s vedením. Měla vždy nával a super,
cvičila i ve vodě - ukazovala jak a „rpožívala“ povzbuzovala.