Aquaaerobic v Příbrami?

700
17.11.14 19:26

Aquaaerobic v Příbrami?

Jestli je tu někdo z Příbramska, nezkoušeli jste tady aquaaerobic - www.aquagym.cz.
Má to být v nějakém bývalém hotelu.
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
21.11.14 13:45

@Haannka Aquaaerobic je fajn, už jsem na něm taky párkát byla, sice tedy v Brně a ne v Příbrami, ale je to sranda sport :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.11.14 18:18

@atlanticka
Díky, doufám, že to bude i tady. Že bude nějaká změna a cachtačka.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
20.12.14 10:17

@Haannka já jsem na tom byla jednou a moc mě to nezaujalo, ale známá mě stále přemlouvá, že jinde to bude jiné, tak jsem taky zvědavá, jestli opravdu záleží tak na lektorce a nebo mě tento sport prostě nebere :D

@Haannka Držím palce ať to stojí za to :dance:

• Citovat
  • Upravit
700
20.12.14 23:12

@kinderova
No tak jsem to tam zkusila a jsem názoru stejného :? Byla jsem v minulosti cvičit ve vodě jinde, několikrát, takže bylo s čím srovnávat. Jako voda teplá, čistá, ale vše ostatní takové nijaké. „Podpora“ cvičitelky, kter tě má asi nějak nadchnout k výkonu, celou hoďku obnášelaodpočítávání do osmi a zpět :lol: Škoda, vodu mám ráda, těšila jsem se, ale nemělo to ten náboj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kinderova
13.1.15 11:34

@Haannka A když jsi to porovnala, jinde to bylo lepší? Já jsem právě nakonec kývla, takže příští čtvrtek to jdu zase po x letech vyzkoušet a jsem zvědavá… prý to nebude tak, že lektorka cvičí normální aerobic a po nás ve vodě chce aqua :D tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
700
13.1.15 20:47
@kinderova píše:
@Haannka A když jsi to porovnala, jinde to bylo lepší? Já jsem právě nakonec kývla, takže příští čtvrtek to jdu zase po x letech vyzkoušet a jsem zvědavá… prý to nebude tak, že lektorka cvičí normální aerobic a po nás ve vodě chce aqua :D tak uvidíme :)

no lektorka si cvičí na suchu. Super to bylo v Příbrami přímo v bazénu-aquaparku, ale paní to zrušila, pro neshody s vedením. Měla vždy nával a super,
cvičila i ve vodě - ukazovala jak a „rpožívala“ povzbuzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková