Pohybová aktivita, kde je i hlídání

13
12.11.14 13:02

pohyb s hlidanim deti

Ahoj holky.
Jsem dva mesice po porodu, tak nejak v kupe a zacinam mit doma ponorku. Rada bych si nasla pohybovou aktivitu, ktera by me bavila. Idealne tanec a to jakykoli…klidne latina..klidne u tyce, ale chce to s hlidanim. Mate nekdo zkusenost v okoli Prahy 4? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
12.11.14 13:42

Tý jo, si neumím představit, že by ti někdo hlídal takhle malý dítě… Já si tančila s prckem doma a venku jsme chodili na procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.11.14 13:50

No predstav si, ze hlidaj a jeste v mistnosti za prosklenou zdi, takze na ne vidis. Ale nenasla sem prave nic v Praze…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.11.14 16:25

@Gegita chodívala jsem na pilates do centra do studia pro ženy http://www.studioprozeny.cz/…ni-po-porodu. Nebylo to úplně ideální a podle mých představ (myslím to cvičení), ale jediné, kde mi pohlídali takhle malé mimčo. A aspoň jsem si po lekci v klidu u kafe zdrbla s ostatníma holkama. Postěžovala si, probrala mimino, nevyspání, frustraci :) a bylo mi líp. Když bylo malému půl roku, začala jsem chodit do fitka v Karlíně, kde měli dětský koutek. Ten už teda v té karlínské pobočce zrušili, ale zas mě to postrčilo k tomu, abych od října dala malého na dvě dopoledne v týdnu do školky. Bude mu v prosinci dva a půl. A svědčí nám to oběma. :lol: Pokud vím, tak v pobočce na Smíchově dětský koutek pořád mají. Je to http://holmesplace.cz/…michov.c/cs/ Třeba tě to osloví, i když to není tanec.
Jinak vím, že malé děti i miminka dobře hlídají ve fitku na Brumlovce http://www.balanceclub.cz/cs/, ale to už je finančně jinde, než jsem byla ochotná investovat. Byla jsem tam jen dvakrát na zkoušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.11.14 20:54

@Gobca si zlata! to sem presne mela na mysli…pohyb, hlidani a podrbat o blbostech :) kouknu na to, dik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
12.11.14 22:09

@Gegita budu ráda, když ti to pomůže. Sama jsem taky dlouho hledala, abych doma úplně nezblbla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.11.14 22:13

Jako je to vazne mazec…kleslo mi íkvé na polovinu :-D v hlave jen trihodinovy interval na krmeni a pocurany pliny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
13.11.14 11:56

No, nemám je ráda, ale super hlídání mají ve WorldGym na Praze 10 a jak je nemám ráda, asi se tam vrátím. Hlídají ofiko od 2 let, ale po domluvě lze myslím i mladší…já chodila s prckem i plavat, ale bohužel nám tam s prckem byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.11.14 13:57

@Almatka A muzu se zeptat kolik stoji clenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
13.11.14 19:45

@Gabca85 nevím jistě, ale kolem 1000Kč to bude - oni to nemají nikde napsané a já měla šlenství těsně pod 12000Kč/rok…známá je tam se synem denně a pochvaluje si to moc, jsou tam tety, co pracují v MŠ a lekce pro starší děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.11.14 20:46

@Almatka Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie