Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Vím, že je to individuální, ale tak pro představu. Mohly by tu ty z Vás, které jsou zdravě štíhlé napsat, kolik a co během celého dne sní? Mně osobně váha kolísá nahoru dolu +- 4kg, ale jsem na horní hranici normálu a spodní hranici obezity. Mám 161cm a 64 kg a řekla bych, že toho během dne sním asi dost, hlavně tím mlsáním okolo.
Tak a ted me tu priznivkyne zdrave vyzivy sezerou
Jsem zcela normalni postavy, spis stihla (ted jsem si spocitala BMI a je 21,4). A mam problemy se zaludkem, takze jim porad
![]()
Dnes rano rohlik + pom. maslo + syr, dopolko jogurt, mezi vsim asi pet susenek a kousek cokolady, k obedu kousek masa a brambor a rajce (jim male porce kvuli zaludku), odpolko opet rohlik + gervais, pak kus dortu, a ted pred chvili rohlik a pribinacek piskotik ![]()
No já měřím 162 váha 61 a říkají, že jsem hubená
Myslím, že hodně záleží na stavbě těla. Jo a taky jím docela dost, diety jsem nikdy nedržela. Ale potřebovala bych zpevnit, jsem jak tvaroh..
Dneska jsem jedla:
ráno v 6 Fidorku, 5 knekebordů s máslem a se sýrem Kolibou
v 13.00 bílý jogurt s vlašskými ořechy a mandlemi
v 16.00 hořkou čokoládu 82% (půlku čokolády
), pak ještě 2 sušenky
Teď večer zatím nic, protože už došlo sladké ![]()
Normálně takhle nejím, jím většinou oběd, ale ty chutě na sladké jsou hrozné, nedá se to vydržet ![]()
@Aliik píše:
Tak a ted me tu priznivkyne zdrave vyzivy sezerou![]()
Jsem zcela normalni postavy, spis stihla (ted jsem si spocitala BMI a je 21,4). A mam problemy se zaludkem, takze jim porad
![]()
Dnes rano rohlik + pom. maslo + syr, dopolko jogurt, mezi vsim asi pet susenek a kousek cokolady, k obedu kousek masa a brambor a rajce (jim male porce kvuli zaludku), odpolko opet rohlik + gervais, pak kus dortu, a ted pred chvili rohlik a pribinacek piskotikNo mám ten jídelníček hooodně podobný..
![]()
Hodně
Snídaně - většinou plný talíř ovesné kaše, svačina ovoce, oběd polévka, maso, zelenina, příloha, normální jídla, pak sváča třeba jogurt, večeře a po jídle následuje čokoláda. 169/53
Tak já za dnes:
8.00 pudink 125g, kobliha
10.30 caro s mlékem
12.00 pečené kuřecí prsa 150g, brambory 150g
14.00 caro s mlékem, 10 piškotů
16.00 jablko cca 150g
18.30 chleba s máslem a šunkou, druhý chleba s máslem a medem, čaj
21.00 dvě rajčata cca 200g
Tak nějak zhruba, občas místo piškotů sladkosti, za den piju bud čaj, vodu se šťávou nebo caro s mlékem, neslazené
Měřím 174/62, mám laktozovou intoleranci, v caru je BL mlíko ![]()
Příspěvek upraven 11.11.14 v 19:30
Snídaně jogurt, druhá snídaně kobliha, svačina i oběd celozrnná houska, svačina miňonky, druhá svačina kousek domácí pizzy, večeře grep, druhá večeře kuřecí stehno s rýží.
Za sebe mluvit nebudu, ale za kamarádku. Jakože já bagruju dost a dost, na ní nemám. A ona vypadá, že snídá vzduch a zbytek dne nic. Ona, když si nedá k obědu chlapskou porci knedlo zelo, tak umírá hlady - jako fakt je jí blbě. Štíhlounká, krásná. Já se podívám na rohlík, a mám kilo nahoře. Ona maká, lítá, říkám jí aotomová elektrárna. Má to jak spálit. ![]()
Tak u mně je nejspíš problém odpolední a večerní jídlo. Tam bych řekla, že jím asi furt, od doby co přijdu z práce.
@Libuška 165cm…váha 55-57kg (před menstruací žeru
)
Jím různě a bohužel né moc zdravě… ![]()
Snídaně…müsli a cornflakes s mlíkem + banán nebo koláč + makovka (prostě sladké)a kafe s mlíkem
svačina…jogurt a opět kafe s mlíkem
oběd…polívka (jídlo nestíhám) s pečivem a opět kafe s mlíkem
![]()
svačina…ovoce nebo rohlík s něčím…
večeře…něco uklohním, dle nálady a míry vyčerpanosti…maso s něčím…
po večeři čokoláda nebo sušenka cca 3-4 x týdně (potřebuju cukr) ![]()
No, když to čtu…hrůza a děs…
Nemám disciplínu… ![]()
@Aliik píše:
Tak a ted me tu priznivkyne zdrave vyzivy sezerou![]()
![]()
Dnes rano rohlik + pom. maslo + syr, dopolko jogurt, mezi vsim asi pet susenek a kousek cokolady, k obedu kousek masa a brambor a rajce (jim male porce kvuli zaludku), odpolko opet rohlik + gervais, pak kus dortu, a ted pred chvili rohlik a pribinacek piskotik
v pohode