Kolik toho za den sníte?

1709
11.11.14 19:17

Kolik toho za den sníte?

Vím, že je to individuální, ale tak pro představu. Mohly by tu ty z Vás, které jsou zdravě štíhlé napsat, kolik a co během celého dne sní? Mně osobně váha kolísá nahoru dolu +- 4kg, ale jsem na horní hranici normálu a spodní hranici obezity. Mám 161cm a 64 kg a řekla bych, že toho během dne sním asi dost, hlavně tím mlsáním okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
11.11.14 19:19

@Libuška jaka spodni hranice OBEZITY"snad nadvahy ne? :zed: :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1709
11.11.14 19:21

No jo :palec: ale někdy mám pocit jako při obezitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.11.14 19:24

Tak a ted me tu priznivkyne zdrave vyzivy sezerou :oops: :lol: Jsem zcela normalni postavy, spis stihla (ted jsem si spocitala BMI a je 21,4). A mam problemy se zaludkem, takze jim porad :lol: :oops:
Dnes rano rohlik + pom. maslo + syr, dopolko jogurt, mezi vsim asi pet susenek a kousek cokolady, k obedu kousek masa a brambor a rajce (jim male porce kvuli zaludku), odpolko opet rohlik + gervais, pak kus dortu, a ted pred chvili rohlik a pribinacek piskotik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.11.14 19:24

No já měřím 162 váha 61 a říkají, že jsem hubená :think: Myslím, že hodně záleží na stavbě těla. Jo a taky jím docela dost, diety jsem nikdy nedržela. Ale potřebovala bych zpevnit, jsem jak tvaroh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.11.14 19:25

Dneska jsem jedla:
ráno v 6 Fidorku, 5 knekebordů s máslem a se sýrem Kolibou
v 13.00 bílý jogurt s vlašskými ořechy a mandlemi
v 16.00 hořkou čokoládu 82% (půlku čokolády :oops: ), pak ještě 2 sušenky
Teď večer zatím nic, protože už došlo sladké :mrgreen:
Normálně takhle nejím, jím většinou oběd, ale ty chutě na sladké jsou hrozné, nedá se to vydržet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.11.14 19:26
@Aliik píše:
Tak a ted me tu priznivkyne zdrave vyzivy sezerou :oops: :lol: Jsem zcela normalni postavy, spis stihla (ted jsem si spocitala BMI a je 21,4). A mam problemy se zaludkem, takze jim porad :lol: :oops:
Dnes rano rohlik + pom. maslo + syr, dopolko jogurt, mezi vsim asi pet susenek a kousek cokolady, k obedu kousek masa a brambor a rajce (jim male porce kvuli zaludku), odpolko opet rohlik + gervais, pak kus dortu, a ted pred chvili rohlik a pribinacek piskotik :mrgreen:No mám ten jídelníček hooodně podobný.. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.11.14 19:27

Jo a mám 168 a vážím 61,když se hodně najím tak i 62 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
11.11.14 19:27

Hodně :D Snídaně - většinou plný talíř ovesné kaše, svačina ovoce, oběd polévka, maso, zelenina, příloha, normální jídla, pak sváča třeba jogurt, večeře a po jídle následuje čokoláda. 169/53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28853
11.11.14 19:28

Tak já za dnes:

8.00 pudink 125g, kobliha
10.30 caro s mlékem
12.00 pečené kuřecí prsa 150g, brambory 150g
14.00 caro s mlékem, 10 piškotů
16.00 jablko cca 150g
18.30 chleba s máslem a šunkou, druhý chleba s máslem a medem, čaj
21.00 dvě rajčata cca 200g

Tak nějak zhruba, občas místo piškotů sladkosti, za den piju bud čaj, vodu se šťávou nebo caro s mlékem, neslazené

Měřím 174/62, mám laktozovou intoleranci, v caru je BL mlíko :D

Příspěvek upraven 11.11.14 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.11.14 19:28

Snídaně jogurt, druhá snídaně kobliha, svačina i oběd celozrnná houska, svačina miňonky, druhá svačina kousek domácí pizzy, večeře grep, druhá večeře kuřecí stehno s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.11.14 19:30

Za sebe mluvit nebudu, ale za kamarádku. Jakože já bagruju dost a dost, na ní nemám. A ona vypadá, že snídá vzduch a zbytek dne nic. Ona, když si nedá k obědu chlapskou porci knedlo zelo, tak umírá hlady - jako fakt je jí blbě. Štíhlounká, krásná. Já se podívám na rohlík, a mám kilo nahoře. Ona maká, lítá, říkám jí aotomová elektrárna. Má to jak spálit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
11.11.14 19:31

Tak u mně je nejspíš problém odpolední a večerní jídlo. Tam bych řekla, že jím asi furt, od doby co přijdu z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.11.14 19:31

@Libuška 165cm…váha 55-57kg (před menstruací žeru :mrgreen: )
Jím různě a bohužel né moc zdravě… :roll:
Snídaně…müsli a cornflakes s mlíkem + banán nebo koláč + makovka (prostě sladké)a kafe s mlíkem
svačina…jogurt a opět kafe s mlíkem
oběd…polívka (jídlo nestíhám) s pečivem a opět kafe s mlíkem :mrgreen: 8o
svačina…ovoce nebo rohlík s něčím…
večeře…něco uklohním, dle nálady a míry vyčerpanosti…maso s něčím…
po večeři čokoláda nebo sušenka cca 3-4 x týdně (potřebuju cukr) :mrgreen:
No, když to čtu…hrůza a děs… 8o Nemám disciplínu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.11.14 19:32
@Aliik píše:
Dnes rano rohlik + pom. maslo + syr, dopolko jogurt, mezi vsim asi pet susenek a kousek cokolady, k obedu kousek masa a brambor a rajce (jim male porce kvuli zaludku), odpolko opet rohlik + gervais, pak kus dortu, a ted pred chvili rohlik a pribinacek piskotik :mrgreen:

v pohode

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková