Kolik zhubneme do léta?

Thesis
10.11.14 13:29

Kolik zhubneme do léta?

Ahoj holky, dneska jsem se podívala pořádně do zrcadla a upřímně se mi chce zvracet. Mám 5 měsíců po porodu a stydím se za sebe. Dokonce na sebe nenechám sáhnout ani manžela. :zed: A vzhledem k tomu, že jsem za dnešek snídala brambůrky, řekla jsem si, že to musím změnit. A HNED! Chtěla bych do léta na dovolenou vypadat alespoň trochu k světu. Tak mě napadlo, jestli tu není některá maminka i ne-maminka která chce s pomocí cvičení a zdravé stravy zhubnout. :kytka: Kdyby jo, bylo by fajn se podporovat, sdílet naše jídelníčky a tak…Časem bychom mohly udělat uzavřenku, co na to říkáte? Najde se někdo? :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
10.11.14 13:31

Ahoj :mavam: ja jsem na tom teda veeelmi obdobne…uz delsi dobu uvazuju o tom, ze se sebou zacnu neco delat…ale priznam se, ze ted-mesic pred svatkama si ani ja sama neverim… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.11.14 13:33

A to je to. :mrgreen: Já se vždycky překecám že začnu cvičit a pak se na to vykašlu. Ale teď to prostě musím dotáhnout až do konce! :cert:

• Citovat
  • Upravit
2238
10.11.14 13:35

A kolik chces dat dolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.14 13:35

@LuciElle174 já mám po porodu 2,5 m, váhově jsem sice na svém, ale nejsem spokojená… čeká mi orbitrek a 30ti denní výzvy.. jill se bojím, abych nepřišla o mléko :think: a jídelníček bude velký boj, já žeru strašně sladkého :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.11.14 13:36

Ahojky,

a máš nějakou představu co bys chtěla cvičit? Já jsem nějakou dobu cvičila kalanetiku, ale na ten hodinový program nemám často čas a ten krátký se mi nelíbí. Ale oblíbila jsem si Pop Pilates. Od zítra bych chtěla začít podle začátečnického kalendáře :)
Mimochodem taky jsem se v poslední době spustila s brambůrkami :oops: :oops: :oops: ale už dost :D
Takže já bych do toho šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis

@Brittana Dolů tak 8 kg, ale hlavně zpevnit to ošklivé povislé břicho, sundat „madla lásky“ :mrgreen: a trošičku vytvarovat nohy a zadek. ;) Nejlépe se zbavit celulitidy, ale to nevím zda se podaří :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24171

@LuciElle174, jsem sice po porodu už skoro 2 roky a jedno hubnutí v podobě 8 kg mám za sebou, ale ještě potřebuji zhubnout tak jednou tolik.

Jen k tomu co jsi napsala - určitě zkus začít jinou snídaní než jen brambůrky ;)

@Brittana, určitě můžeš začít hned, jen třeba ne hubnoucí jídelníček a vyloženě hubnutí, ale takovou přípravu k hubnutí. Začít pravidelně jíst, pít dostatek tekutin a postupně si začít zvykat na pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
10.11.14 13:37

:) tak to mas dobry…ja po porodu +10kg 8o 8o :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
10.11.14 13:38
@martina.se píše:
@LuciElle174 já mám po porodu 2,5 m, váhově jsem sice na svém, ale nejsem spokojená… čeká mi orbitrek a 30ti denní výzvy.. jill se bojím, abych nepřišla o mléko :think: a jídelníček bude velký boj, já žeru strašně sladkého :oops:

Jo jo jooooo, pod to se podepíšu :mrgreen: Žeru sladký věci furt…A nezdravá jídla…Pizza sem, smažený tam. :oops: Navíc jsem vegetarián, takže o to bude jídelníček horší. :,( Já dostanu doufám pod stromeček nějaký eliptical a pak budu cvičit asi Jill, uvidím jestli nenajdu něco lepšího. Chtěla bych Insanity, ale mám strach že tu hodinku denně si prostě s těma prckama nenajdu. :|

• Citovat
  • Upravit
708

Já jsem těhotná, ale cvičím a hlídám se, tak doufám, že naberu max 10 kilo. A od května to můžu dávat dolů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238

@elen-ka ja vim, zacit se da vzdycky…jen se nejak aktualne asi nemam silu k necemu dokopat…(konkretne hejbat se mi nechce vuuuubec) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
@jjustlike píše:
Ahojky,a máš nějakou představu co bys chtěla cvičit? Já jsem nějakou dobu cvičila kalanetiku, ale na ten hodinový program nemám často čas a ten krátký se mi nelíbí. Ale oblíbila jsem si Pop Pilates. Od zítra bych chtěla začít podle začátečnického kalendáře :)
Mimochodem taky jsem se v poslední době spustila s brambůrkami :oops: :oops: :oops: ale už dost :D
Takže já bych do toho šla :palec:

Super! Když nebudeme sami, určitě to bude větší motivace :hug: Já přemýšlím mezi Jill a Insanity :think:

• Citovat
  • Upravit
Thesis
10.11.14 13:39

@elen-ka Jojo,ráda bych jinou sváču, proto takovéhle rozhodnutí. :lol: A nechci dělat dětem u moře ostudu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2992
10.11.14 13:39

Ahoj už hubnu dva měsíce - cvičení a zdrava strava a zatím mám dole zatím 17 kilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková