Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj
ja jsem na tom teda veeelmi obdobne…uz delsi dobu uvazuju o tom, ze se sebou zacnu neco delat…ale priznam se, ze ted-mesic pred svatkama si ani ja sama neverim… ![]()
A to je to.
Já se vždycky překecám že začnu cvičit a pak se na to vykašlu. Ale teď to prostě musím dotáhnout až do konce! ![]()
@LuciElle174 já mám po porodu 2,5 m, váhově jsem sice na svém, ale nejsem spokojená… čeká mi orbitrek a 30ti denní výzvy.. jill se bojím, abych nepřišla o mléko
a jídelníček bude velký boj, já žeru strašně sladkého ![]()
Ahojky,
a máš nějakou představu co bys chtěla cvičit? Já jsem nějakou dobu cvičila kalanetiku, ale na ten hodinový program nemám často čas a ten krátký se mi nelíbí. Ale oblíbila jsem si Pop Pilates. Od zítra bych chtěla začít podle začátečnického kalendáře ![]()
Mimochodem taky jsem se v poslední době spustila s brambůrkami
ale už dost ![]()
Takže já bych do toho šla ![]()
@Brittana Dolů tak 8 kg, ale hlavně zpevnit to ošklivé povislé břicho, sundat „madla lásky“
a trošičku vytvarovat nohy a zadek.
Nejlépe se zbavit celulitidy, ale to nevím zda se podaří ![]()
@LuciElle174, jsem sice po porodu už skoro 2 roky a jedno hubnutí v podobě 8 kg mám za sebou, ale ještě potřebuji zhubnout tak jednou tolik.
Jen k tomu co jsi napsala - určitě zkus začít jinou snídaní než jen brambůrky ![]()
@Brittana, určitě můžeš začít hned, jen třeba ne hubnoucí jídelníček a vyloženě hubnutí, ale takovou přípravu k hubnutí. Začít pravidelně jíst, pít dostatek tekutin a postupně si začít zvykat na pohyb.
@martina.se píše:
@LuciElle174 já mám po porodu 2,5 m, váhově jsem sice na svém, ale nejsem spokojená… čeká mi orbitrek a 30ti denní výzvy.. jill se bojím, abych nepřišla o mlékoa jídelníček bude velký boj, já žeru strašně sladkého
Jo jo jooooo, pod to se podepíšu
Žeru sladký věci furt…A nezdravá jídla…Pizza sem, smažený tam.
Navíc jsem vegetarián, takže o to bude jídelníček horší.
Já dostanu doufám pod stromeček nějaký eliptical a pak budu cvičit asi Jill, uvidím jestli nenajdu něco lepšího. Chtěla bych Insanity, ale mám strach že tu hodinku denně si prostě s těma prckama nenajdu. ![]()
Já jsem těhotná, ale cvičím a hlídám se, tak doufám, že naberu max 10 kilo. A od května to můžu dávat dolů. ![]()
@elen-ka ja vim, zacit se da vzdycky…jen se nejak aktualne asi nemam silu k necemu dokopat…(konkretne hejbat se mi nechce vuuuubec) ![]()
@jjustlike píše:
Ahojky,a máš nějakou představu co bys chtěla cvičit? Já jsem nějakou dobu cvičila kalanetiku, ale na ten hodinový program nemám často čas a ten krátký se mi nelíbí. Ale oblíbila jsem si Pop Pilates. Od zítra bych chtěla začít podle začátečnického kalendáře
Mimochodem taky jsem se v poslední době spustila s brambůrkami![]()
![]()
ale už dost
Takže já bych do toho šla
Super! Když nebudeme sami, určitě to bude větší motivace
Já přemýšlím mezi Jill a Insanity ![]()
@elen-ka Jojo,ráda bych jinou sváču, proto takovéhle rozhodnutí.
A nechci dělat dětem u moře ostudu ![]()
Ahoj už hubnu dva měsíce - cvičení a zdrava strava a zatím mám dole zatím 17 kilo ![]()
Ahoj holky, dneska jsem se podívala pořádně do zrcadla a upřímně se mi chce zvracet. Mám 5 měsíců po porodu a stydím se za sebe. Dokonce na sebe nenechám sáhnout ani manžela.
A vzhledem k tomu, že jsem za dnešek snídala brambůrky, řekla jsem si, že to musím změnit. A HNED! Chtěla bych do léta na dovolenou vypadat alespoň trochu k světu. Tak mě napadlo, jestli tu není některá maminka i ne-maminka která chce s pomocí cvičení a zdravé stravy zhubnout.
Kdyby jo, bylo by fajn se podporovat, sdílet naše jídelníčky a tak…Časem bychom mohly udělat uzavřenku, co na to říkáte? Najde se někdo?