Aquapark v 9. měsíci

14.6.14 07:28

Aquapark v 9.mesici

Holky, chystame se dnes s nasi 17 mesicni dcerkou do aquaparku a ja jsem v 38.tt. Ze na sebe budu opatrna, abych sebou nesvihla je samozrejmost, ale resim, zda si muzu jit i zaplavat, kdyz manzel vezme malou do detskehovbazenu nebi mam ten cas stravit radeji s malou v brouzdalku. Jde mi samozrejme o pripadby zanet nebo je-li v techto centrech vyhovujici teplota voda v tehu. Jinak jsem si koupila i tampony vjodne do bazenu ty napustene a zase premyslim, zda ho pouzit. Chodila jsem s malou skoro cele tehu na plavani miminek, ted jsme teda uz mesic nebyki, ale v tech Aquacentrech jsou uplne jine podminky a kvalita vody. Jinak jdeme do Berouna. Dekuju za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
14.6.14 07:36

Proč bys nemohla jít plavat? To je mnohem lepší než jen sedět s malou v brouzdalku. Ja jsem dnes 39+3 a mám 19m chlapečka. Na bazén jsme chodili ted v těch vedrech každy den. Ten tanpon bych si nedavala, ví. O kterejch mluvíš a stejně když si ho pak vyndat tak je plnej vody.. Takže chyceni náky infekce je mnohem pravděpodobnější než když půjdeme bez nej. Neví zda záleží na teplotě vody, hlavne jde o to, aby to bylo příjemné tobě. Takže si udělejte výlet a ty se zbytečně neboj. Užijte si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
14.6.14 07:37

Nesla bych. To je fakt raj pro infekci a si chvili pred porodem… To za to nestoji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
14.6.14 07:37

Rozhodnuti asi prece na tobe, ale ja chodila s deckama take skoro do porodu, naposled v 37 tydnu, rodila v 40.Zadne tampony nebrala, ani nevim, zda mohou se v tehu, byli jsme ve Vyskove, ale plavat mi uz moc ke konci neslo, bolelo mi bricho, takovu tihu jsem citila i ve vode, tak jsem jen ve vode chodila.Tod me zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.6.14 07:39

Osobně bych se spíš obávala toho, že rozdvojování na mě přijde v tu nejméně vhodnou dobu, třeba při tom koupání. Z tohoto důvodu se mi poslední 4 týdnu před porodem už nikam moc nechtělo. Ale asi jsem byla díky hormonům trochu paranoidní, respektive jsem prostě chtěla být doma „ve svém“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.6.14 08:14

@gravityoflove Jen k těm tamponům… Taky jsem je používala, osobně je považuju za výbornou věc, ale fakt good luck se zaváděním s devítiměsíčním pupkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.6.14 08:28

Bazén je pro poslední týdny těhotenství úplný ráj, jak ta váha toho břich a vlastně celého těla najednou zmizí :mrgreen: Já jsem do bazénu lezla, ale do našeho na zahradě. Ten tampon bych možná ve veřerejném bazénu použila, už asi můžeš být trochu i otevřená, tak pro jistotu. No a snad opravdu nezačneš rodit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
14.6.14 08:45

Já bych měla trochu strach, že něco chytnu, ale když máš ten tampon tak bych se toho asi nebála :nevim: a šla bych si i zaplavat :palec:

• Citovat
  • Upravit
31672
14.6.14 09:55

Nebála bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.6.14 10:07

Šla bych, ale já bez tamponu - prý je to s ním horší. Jinak já chodila a chodím i teď a je to to jediný co mi pomáhá na záda a na kyčle bez bazénu bych nedonosila ani první, protože bych dřív umřela. :D Běž a užij si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí