Arleta - Kostelec nad Orlicí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1058
12.7.12 10:10

@Berenika24 :mavam:
Ono asi čím dřív, tím líp. Mám veterinu… a z praxe vím, že jakmile zvíře přijde do reproduktivního stavu, tak se hned připouští… asi něco na tom bude. 5íká se, že u člověka je to nejlepší mezi 18-25 lety, pak se šance snižují. Ale myslím, že je to také individuální věc. Nejhorší je, že já mám kamarádky nějaký dobře plodný. 2 si řekly, že by chtěly mimčo a aby se narodilo na jejich narozeniny. Spočítaly to a mají rozdíl: první /2dny/ a druhá /týden/ :nevim: a ostatní vysadily HA a otřely se o prostěradlo a bylo to :mrgreen:
Ještě, že nejsou takový, aby se mě furt ptaly, zda už čekáme, je pravda, že to chápou, ale stejně si myslím, že by se rády ptaly, kdy už…
Ještě, že jsou tyhle stránky, člověk aspoň ví, že není sám a i něco užitečného se dozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.7.12 11:08
Přesně tak, my tedka jedeme na dovču taky s těhotnou kamarádkou, další to čeká za dva měsíce, pak mám akorád depku, pak vídám dětičky v práci :zed: tak to mě sakriš hoří koudel u zadku 25 se mě blíží :cert: Moc bych chtěla do konce tohohle roku říct jsem těhotná, ikdybych měla podstoupit tunu vyšetření jdeme do toho. :srdce:
@sarik82 píše:
@Berenika24 :mavam:
Ono asi čím dřív, tím líp. Mám veterinu… a z praxe vím, že jakmile zvíře přijde do reproduktivního stavu, tak se hned připouští… asi něco na tom bude. 5íká se, že u člověka je to nejlepší mezi 18-25 lety, pak se šance snižují. Ale myslím, že je to také individuální věc. Nejhorší je, že já mám kamarádky nějaký dobře plodný. 2 si řekly, že by chtěly mimčo a aby se narodilo na jejich narozeniny. Spočítaly to a mají rozdíl: první /2dny/ a druhá /týden/ :nevim: a ostatní vysadily HA a otřely se o prostěradlo a bylo to :mrgreen:
Ještě, že nejsou takový, aby se mě furt ptaly, zda už čekáme, je pravda, že to chápou, ale stejně si myslím, že by se rády ptaly, kdy už…
Ještě, že jsou tyhle stránky, člověk aspoň ví, že není sám a i něco užitečného se dozví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
12.7.12 11:13

@Berenika24
ikdybych měla podstoupit tunu vyšetření jdeme do toho. :srdce:

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.7.12 11:28
Díky já už se fakt nebráním ničemu, pro naše budoucí mimi udělám vše :srdce: a je mi jedno jak to bude bolet
@sarik82 píše:
@Berenika24
ikdybych měla podstoupit tunu vyšetření jdeme do toho. :srdce::palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.7.12 12:41

Ahoj holky, takže jsem v pátek přijela z CAru, dostala jsem protokol na přípravu IVF, Prednison a 150 ml Gonalu a Menopuru, protože přítelům spermiogram nebyl dobrý a já mám neprůchodnou pravou stranu a do toho začíná být špatná i ta levé, doplatek bude pěknej ranec, ale nic jiného nám nezbývá, říkal, že přírodní cestou by to byl zázrak :( Mám z toho smíšené pocity a doufám, že se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
15.7.12 18:20

@Berenika24
No pane jo, nezní to moc hezky, ale mysly pozitivně a buď silná. Hlavně partner, když je oporou, tak je to snažší. Aspoň se u tebe začně něco dít, na rozdíl u mě. Já už 2 měsíce jen čekám. Když už jsem myslela, že půjdeme, tak má Sanus dovolenou…
Budu na tebe myslet :kytka: a držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.7.12 13:21
Děkuju, musím nic jiného mě nezbývá přítel říká hlavně že to půjde a bude mít vlastní, já sejen nemůžu pořád vypořádat s tím, že to nejde normální cestou, bez žádný pomoci. Njn, nic nenadělám. Neboj dovolenka uteče jako voda nebo to zkus taky v Arletě
@sarik82 píše:
@Berenika24
No pane jo, nezní to moc hezky, ale mysly pozitivně a buď silná. Hlavně partner, když je oporou, tak je to snažší. Aspoň se u tebe začně něco dít, na rozdíl u mě. Já už 2 měsíce jen čekám. Když už jsem myslela, že půjdeme, tak má Sanus dovolenou…
Budu na tebe myslet :kytka: a držím :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
24.2.13 16:12

Ahoj jsem tady nová mužu se přidat? jezdíme taky do arlety ted v utery nebo ve středu tam pojedu na ET:-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.3.13 19:42

Arleta

Ahoj, jsem tady nová a za tři týdny budu začínat v Arletě. Gynek. mně doporučila Sanus Hk, nebo Pardubice a když jsem jí oznámila, že jsem se rozhodla pro Arletu, dala mně pěkně najevo svojí nelibost. Tak nevím, zda to nezměnit, ale na Sanus Hk jsem zde zatím nečetla nic moc recenzi, navíc jsem tam byla na punkci cysty z clostylbegytu a sotva po probuzení mě poslali na chodbu ať tam počkám a až pro mě přijede partner, tak ať zazvoní a podepíše papír, že si mě převzal. Na chodbě se mně udělalo špatně a začala jsem zvracet, jiný pán, který čekal na svojí manželku mně tam pomáhal, takže toto mně stačilo. Když mě znova dovlíkli dovnitř, byla moje postel již ustlaná, jelikož byl pátek 15 h a zřejmě devčata spěchala domů. Tak si nedokážu představit, že tam bych se měla začít léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.3.13 23:22

@Baruk tak to je síla, asi bych tam taky nechtěla:-( a můžu se zeptat, jsi stále rozhodlá stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 18:10

@Baruk Ahojda! Já do Arlety chodím a jsem maximálně spokojená. Jak to s Tebou vypadá? Už jsi tam byla? Jak to na Tebe působilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.3.13 11:13

Změnila jsem to na Sanus Pardubice, hlavní roli v tom sehrála pojištovna, když bych si měla všechno platit, tak to nevím. Na Pardubice jsem zatím zde četla docela pochvaly, tak uvidíme. Do HK fakt nechci. Příští pátek jedem poprvé, tak vůbec nevím, mám z toho docela nervy, jak to dopadne a co a jak. Ty už někam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.3.13 11:15

Ahoj. Já jsem nakonec tu Arletu zrušila kvůli pojištovně, ty máš pojišt., co s nima má smlouvu? Já jdu příští pátek do Sanus Pardubice. A jak jsi daleko v Arletě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
30.3.13 20:25

Já do Arlety chodím. Pojišťovnu jsem si změnila a v pátek jsem byla na ET, tak teď čekám, jestli se mi tam zahnízdí :-)
Taky jsem na Pce četla chválu, tak se nemusíš bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.4.13 17:53

Ahoj, tak držím pěsti, to se máš, že jsi už tak daleko :roll: dej vědět, jak to dopadlo, mě asi čeká ještě dlouhá cesta, než k něčemu takovému dojdu. Tak ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.