Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!
Nemáte některá zkušenosti z IVF v Podolí? Jsem po několika operacích, jednom potratu, do Podolí docházím již řadu let a teď mi můj ošetřující lékař poslal o dvě patra nahoru do IVF.
Jaké tam jsou doktorky, doktoři a sestřičky a tak nějak co mě vlastně čeká? Máte pozitivní zkušenosti?
Předem děkuji
Krásného Matyáška
. Oki, budu se těšit a děkuji moc! Jsem z té návštěvy nějaká nervózní ![]()
http://www.modrykonik.cz/…/car-podoli/
tady můžeš zatím číst ![]()
Tak mám chvilku…
Je to už celkem l´dlouho,co jsem tam jezdila,takže nevím,co se změnilo…
Sestřičky byly vždy moc fajn…
doktoři taky…moje osobní dr.byla dr.Řezáčová…myslím,že je opravdu odbornice,jen její jednání mě někdy dost překvapilo---strohá,nemluvná…
holky si moc chválí dr.Darebného,taky jsem u něk byla a je opravdu fajn.
Ptej se.......co tě zajímá,pokusím se odpovědět,co vím.....
Moc děkuji!!! Jak dlouho cca trvá (vím, že to bude záležet na zdrav.komplikacích) ale stačí tak nějak odhadem - průměr, než dojde k oplodnění?
Nu, jsem zatím vyjukaná
tak až mi naskočí více otázek, tak písknu. Každopádně děkuji. Je mi už 31 a tak bych ráda už měla doma miminko, je to úmorné všechny ty ženské problémy ![]()
Tak ono jak u koho…
já otěhotněla po roce…ale protože se vše řídí cyklem,můj trval i 60 dní,vše se zdržovalo.Pak jsem zase měla cysty,takže opět zdržení…
Museli jsmemna genetiku,na objednání jsme louho čekali,pak zase čekání na výsledky…
A Matyášek se mi narodil v mých 34 letech…
týjo, tak to je dlouho 60 dní
. A už se Ti to po porodu srovnalo? Cysty - ukrutný potvory, na ty také trpím. I ten rok je dlouhý, když se to nakonec povedlo - tak to je úžasný!!! ![]()
Ahoj, taky jsem chodila do Podolí a odešla jsem odtamtud právě kvůli přístupu Dr.Řezáčové. Je náladová, nemluvná a někdy jsme měla pocit, že ji vyloženě otravuju. Vždycky jsem vydřepěla v čekárně 2h než jsem přišla na řadu i když jsem byla objednaná, tak to mi taky vadilo. Sestřičky byly vždycky příjemné a ochotné. Ale paní doktorka mě nakonec odradila tím, že po nepodařeném nativním cyklu jsme se domluvily na dalším za měsíc a když jsem tam přišla, tak mi říkala kolik tomo už mám za sebou a že jestli chci další IVF tak si ho už budu muset platit - no evidentně mluvila o jiné pacientce a vůbec se nekoukla do mojí karty. Tak to mě namíchlo. Ale zase když jsi v Podolí v Caru, tak tě rychleji objednají na imunologii a genetiku, kdybys jí potřebovala, protože pacientky UPMD mají přednost.
Přeju hodně stěstí.
Dafne…taky znám holky,co odešly jinam…
když mi stopli stimulaci kvuli hyperstimuláku,dr.mi to jen suše oznámila,měla jsem taky cukání odejít jinam.
V čekárně jak kdy…někdy jsem šla hned na řadu,jindy seděla hodinu.
Terez,asi srovnalo,zatím to chodí celkem pravidelně.
Ale stejně se do podolí ještě chastám pro sourozence,máme tam mrazáčky.
Terez a možná máš výhodu,že budeš ve stejném „baráku“ a tvá karta bude dr.na IVF k dispozici.
No právě, to jsem si říkala, že když tam chodím, tak by bylo asi právě proto lepší zůstat tam (z důvodu chorobopisu).
Jinak s tou předností - to je pouze pro pacientky, které tam leží, jinak všichni ostatní čekají. A na to ukrutné čekání, jsem si tam už zvykla. Do Podolí nejdu bez knížky nebo časopisu
Jůůů, Peťo, tak to budu moc držet palce
a třeba se tam potkáme ![]()
Terezko…zatím se ještě nechystám…
zkoušíme doma a uvidíme ![]()
A už máš termín nějaké první konzultace???
Tak třeba se povede doma ![]()
Ještě nevím, tak za měsíc, až bude v práci více klidu, teď to tu máme jak po výbuchu, samé promo akce atd (pracuji jako produkční). Tak si to chci vše vyřídit v klídku
)
Teri,uvidíme…
tak jsem zvědavá,jak to s vámi bude…
asi budeš muset stejně na hormonální profil a chlap na spermio…
A produkční???to je dobrý ne??? ![]()
Promiň o víkendu jsem tu nebyla.
Doktor už mi něco nabíral (krev), že to tam budou také potřebovat (s tím, že si ještě naberou další) a spermiogram - to mi říkal, že to bude muset určo naklusat.
Jj, je to zajímavá práce a hlavně mě to baví. Děláme různé promo akce, člověk se nenudí a poznáváš nové lidi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.