IVF v ÚPMD Podolí Praha

524
27.5.10 11:07

IVF v ÚPMD Podolí Praha

Ahoj holky!
Nemáte některá zkušenosti z IVF v Podolí? Jsem po několika operacích, jednom potratu, do Podolí docházím již řadu let a teď mi můj ošetřující lékař poslal o dvě patra nahoru do IVF.
Jaké tam jsou doktorky, doktoři a sestřičky a tak nějak co mě vlastně čeká? Máte pozitivní zkušenosti?

Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65348
27.5.10 11:15

Ahoj…mám od nich Matyáška :mrgreen:
ted musím letět,tak později písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.5.10 11:19

Krásného Matyáška :-) . Oki, budu se těšit a děkuji moc! Jsem z té návštěvy nějaká nervózní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
27.5.10 11:27

http://www.modrykonik.cz/…/car-podoli/
tady můžeš zatím číst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
27.5.10 13:23

Tak mám chvilku…
Je to už celkem l´dlouho,co jsem tam jezdila,takže nevím,co se změnilo…
Sestřičky byly vždy moc fajn…
doktoři taky…moje osobní dr.byla dr.Řezáčová…myslím,že je opravdu odbornice,jen její jednání mě někdy dost překvapilo---strohá,nemluvná…
holky si moc chválí dr.Darebného,taky jsem u něk byla a je opravdu fajn.
Ptej se.......co tě zajímá,pokusím se odpovědět,co vím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.5.10 13:32

Moc děkuji!!! Jak dlouho cca trvá (vím, že to bude záležet na zdrav.komplikacích) ale stačí tak nějak odhadem - průměr, než dojde k oplodnění?
Nu, jsem zatím vyjukaná :lol: tak až mi naskočí více otázek, tak písknu. Každopádně děkuji. Je mi už 31 a tak bych ráda už měla doma miminko, je to úmorné všechny ty ženské problémy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
27.5.10 13:54

Tak ono jak u koho…
já otěhotněla po roce…ale protože se vše řídí cyklem,můj trval i 60 dní,vše se zdržovalo.Pak jsem zase měla cysty,takže opět zdržení…
Museli jsmemna genetiku,na objednání jsme louho čekali,pak zase čekání na výsledky…
A Matyášek se mi narodil v mých 34 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.5.10 14:15

týjo, tak to je dlouho 60 dní :(. A už se Ti to po porodu srovnalo? Cysty - ukrutný potvory, na ty také trpím. I ten rok je dlouhý, když se to nakonec povedlo - tak to je úžasný!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
27.5.10 14:50

Ahoj, taky jsem chodila do Podolí a odešla jsem odtamtud právě kvůli přístupu Dr.Řezáčové. Je náladová, nemluvná a někdy jsme měla pocit, že ji vyloženě otravuju. Vždycky jsem vydřepěla v čekárně 2h než jsem přišla na řadu i když jsem byla objednaná, tak to mi taky vadilo. Sestřičky byly vždycky příjemné a ochotné. Ale paní doktorka mě nakonec odradila tím, že po nepodařeném nativním cyklu jsme se domluvily na dalším za měsíc a když jsem tam přišla, tak mi říkala kolik tomo už mám za sebou a že jestli chci další IVF tak si ho už budu muset platit - no evidentně mluvila o jiné pacientce a vůbec se nekoukla do mojí karty. Tak to mě namíchlo. Ale zase když jsi v Podolí v Caru, tak tě rychleji objednají na imunologii a genetiku, kdybys jí potřebovala, protože pacientky UPMD mají přednost.
Přeju hodně stěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
27.5.10 15:08

Dafne…taky znám holky,co odešly jinam…
když mi stopli stimulaci kvuli hyperstimuláku,dr.mi to jen suše oznámila,měla jsem taky cukání odejít jinam.
V čekárně jak kdy…někdy jsem šla hned na řadu,jindy seděla hodinu.
Terez,asi srovnalo,zatím to chodí celkem pravidelně.
Ale stejně se do podolí ještě chastám pro sourozence,máme tam mrazáčky.
Terez a možná máš výhodu,že budeš ve stejném „baráku“ a tvá karta bude dr.na IVF k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
27.5.10 16:53

No právě, to jsem si říkala, že když tam chodím, tak by bylo asi právě proto lepší zůstat tam (z důvodu chorobopisu).
Jinak s tou předností - to je pouze pro pacientky, které tam leží, jinak všichni ostatní čekají. A na to ukrutné čekání, jsem si tam už zvykla. Do Podolí nejdu bez knížky nebo časopisu
Jůůů, Peťo, tak to budu moc držet palce :-) a třeba se tam potkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
27.5.10 18:56

Terezko…zatím se ještě nechystám…
zkoušíme doma a uvidíme :lol:
A už máš termín nějaké první konzultace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
28.5.10 11:42

Tak třeba se povede doma :-)
Ještě nevím, tak za měsíc, až bude v práci více klidu, teď to tu máme jak po výbuchu, samé promo akce atd (pracuji jako produkční). Tak si to chci vše vyřídit v klídku :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
28.5.10 16:46

Teri,uvidíme…
tak jsem zvědavá,jak to s vámi bude…
asi budeš muset stejně na hormonální profil a chlap na spermio…
A produkční???to je dobrý ne??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
31.5.10 15:49

Promiň o víkendu jsem tu nebyla.
Doktor už mi něco nabíral (krev), že to tam budou také potřebovat (s tím, že si ještě naberou další) a spermiogram - to mi říkal, že to bude muset určo naklusat.
Jj, je to zajímavá práce a hlavně mě to baví. Děláme různé promo akce, člověk se nenudí a poznáváš nové lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.