Arogantní majitel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
28.8.20 14:38

No minimálně ten smajlík z ikonky ze zpovednice cz je :D ale byla jsem tam naposledy tak v 9 třídě, twl to je let.

• Citovat
  • Upravit
12605
28.8.20 16:03

@Altavista já to poznala podle toho smajlíku samozřejmě, ale podobné výlevy tam byly na denním pořádku, takže bych se nedivila, kdyby přišel odtamtud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
28.8.20 21:23
@BohunkaP píše:
A od nás tady chceš co? :roll:

Asi to opravit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23977
28.8.20 21:35

Sice jsem kliďas a vydržím docela dost, ale kdybys byl můj nájemník a věčně vyvolával, že potřebuješ utáhnout jeden šroubek nebo utřít pr.del, už dávno bys bydlel na ulici… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.8.20 21:48
@Jakubkubik píše:
Právě mi volal majitel, a chtěl, ať mu řeknu co chci v bytě spravit. Já mu tedy řekl že splesnivělo světlo (před tím to byla sprcha kterou „opravoval“ 4 dny… + k tomu ještě spal v koupelně, takže jsem musel chcát a srát v centru Zlíčín) podlahy se odlepují + ještě tvrdil, že nechce Ukrajince a co se vedle přistěhovalo? no Ukrajinci! tak mu to vše klidným hlasem říkám, a on mi na to řekl, že nic opravovat nebude, ať si to opravím sám, a jestli se budu stěhovat jinam, že mi to dá sežrat…¨ já mu na to řekl, že se asi zbláznil, že to je pronájem ne vlastní a že nic opravovat nebudu a odstěhuji se, on na to pouze řekl „držte hubu“ a zavěsil.

Majitel spal 4 dny v koupelně tvého pronajatéhp bytu? Proč?

• Citovat
  • Upravit
4043
28.8.20 21:55
@Uslava píše:
Majitel spal 4 dny v koupelně tvého pronajatéhp bytu? Proč?

Dobrej úlet, co? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
28.8.20 22:20
@Uslava píše:
Majitel spal 4 dny v koupelně tvého pronajatéhp bytu? Proč?

A najemnik běhal curinkat do nakupaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.8.20 22:22

Bohužel to normální je, taky mám takoveho. Myslím, že pokud nemáš závadu ve smlouvě a je to opravitelne do určité částky, máš smolika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.8.20 22:22

@Oli.Lyon @Moringa
Co se to děje na tom světě. Blázni na svobodě. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie