Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsem v koncích. Máme dočasně byt s tím, že se již za par dní stěhujeme.
Máme pod sebou souseda, hraje techno. Někdy občas, někdy přes den.
Přes deb s tím nic moc neudělám. To vím.
Když jsme se stěhovali, řikal, ze kdyz bude problém, mam říct. Tak jsme 2× řekli. Pokazde nas poslal do hajzlu, hlavně mě a jeste mi hodil papir od domovniho radu, ze tam se muze do 23:30.
Dnes jsem to už nedala, začal jako naschval hrat nekdy v 20h a hral doted (2:30) to uz fakt nebylo normalni, chlap chtel volat policii.
Ja proste jen zadupala na zem. Vypl to, ale zacal hulakat sem tam anglicky, i holandsky, byl jeste nasranej (to jako jsem si rikala coze? Na co on muze byt nastvanej? )
No je to tak 10 minut a furt tam na nas nadava, prej no walking, go sleep people, you can fuck yourself a podobne. Problem je, ze je s kazdym zde zadobře. Takze nikdo by si asi jiny nestezoval. To nechapu, nam tu z toho techna uz i padalo nadobi, to beze srandy.
On mi prijde trochu magor a mam trochu strach, ze by se nam nohl mstit a delat nam hrozny zle.
Ale ja uz nemuzu, nemuzu spat, jeho muzika nas nenecha spat.
Resily jste nekdy problenoveho souseda? Sice jdeme pryc, ale chlap kurna vstava v 6 a kdyz on to kolikrat vypne az ve 4 rano tak co?
Ted tam s nekym vola, trochu se i bojim ze na nas nekoho posle. je takovy zvlastni, furt k nemu nekdo chodi, protoze je pry snad nejaky producent nebo co to mlel posledne.
Bydlim v holandsku.
Jsem zoufala a bojim se ![]()
Osobně si myslím, že jsi troll, pokud ne, tak není jiná možnost než se odstěhovat.
@Kupcovka a neni jednodussi to tech par dni proste vydrzet a neresit? ![]()
Hele v každé diskuzi, co čtu nekdo pise o trollu.. jako proc je pro vas hned kazdy troll?
Nejsem, resim to uz 2 mesice.
Me 3 mesicni miminko skoro neplace, Julecek spi od 21 do tech 6-7…
Ten chlao dela strasne naschvaly, bassy vytahuje co nejvys, ono to az boli, vas by to bavilo?
Nespat i 3 dny v kuse, orestoze vam mimi krasne spi?
Snazim se to vydrzet. Fakt ze jo.. Ale kdyz jdykoliv ho poprosite, dokaze hodinu v kuse fakt hulakat ze se muzes po*ebat tak co s nim teprve udela policie?
Koukala jsem uz i na ruzne porady a ty sousedske valky mohou vygradovat. Kord kdyz je to takovy magor co posloucha jen tuc tuc tuc cely den ![]()
Jasne, mozna to hrotim, ale ljdi jsou ooravdu magori. Tohle je masakr, nebavi me to dokola
Asi bych to už neřešila, případně přes policii. Jen by mě zajímalo, jak jsou vyspaní sousedi.
@Evkad to jr duplex, to zn byty jeden dole, druhej
nahore. My jsme nahore, odnasime to nejvic. Z jedne strany sousedi maji mezi sebou schody, z venci to tak nezni.
Z druhe strany to podle me slysi, ale nikdy jsem tam nikoho nevidela, mozna, ze tam ted nikdi nebydli, nebo jsou tam duchodci, co prd slysi.
take se divime neustale, ze tu tak dlouho je, tady kdyz si stezujetr 3×, tak leti.
U nas uz to je v tomhlr fuk, jdeme pryc, jen se chceme vyspat nez zacneme stehovat ![]()
@Monchichik chkap rikal ze dnes to udelame, bude li se to opakovat. stezujrmr si i na spolecnost pres kterou oba jsme.
Ale jsem posera, bojik se, ze nam ublizi
snad ne
Tak to absolutně nechápu. Okamžitě jste měli volat policii, klidně několikrát za noc. Pokud by to nepomohlo, tak můj chlap by ho šel proplesknout.
Já nechápu hlavně, že to Tvůj manžel dopustí, to není normální, ještě když máte mimino.
@LennyL1 ted otazka, bude to nit ucinek v pohodr nebo to bude horsi? ![]()