Ascorutin a jeho užívání v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
11.9.11 11:56
MMartina1 píše:
kelynka píše:
MMartina1 píše:
já jsem ho brala téměř až do porodu 3×1 tabletu. Byla jsem po IVF a téměř pořád nějaké krvácení, ale dopadlo to na výbornou, už máme ročního šikovnýho kluka.
Marti a v kolikátém jsi ho začala brát? Já jsem právě taky po ivf. Ležím co se dá, nechodím nikam. Moc se o miminka bojím, tak snad nám to taky dobře dopadne jako tobě a mimískovi :hug:
mě ty problémy začaly kolem 10tt. Taky jsem zažila jedno fakt mega krvácení (fuj, hrozný pocit). Ale malej byl bojovník, vždycky si tam na ultrazvuku krásně chrupkal.

taky jsem ráda, že tvůj malý bojovníček to tak hezky zvládl :hug: Věřím, že i mé dětičky to zvládnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.9.11 14:16

zvládnete to, bude to dobré. Mě říkali v nemocnici, že tyhle týdny jsou nejkritičtější a hematomy a krvácení velmi časté. Prý se to tam zakousává a pořádně zahnízďuje :kytka: . Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
11.9.11 14:41
MMartina1 píše:
zvládnete to, bude to dobré. Mě říkali v nemocnici, že tyhle týdny jsou nejkritičtější a hematomy a krvácení velmi časté. Prý se to tam zakousává a pořádně zahnízďuje :kytka: . Držím palce.

děkujíííí :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
18.6.13 14:02

Ahoj holky, chci se zeptat jestli může ascorutin ovlivnít tehotnesky test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.7.15 15:12

Mate prosim nektera zkusenosti brat ascorutin cele tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.9.18 13:44

Dobry den, chtěla bych se zeptat, zda ma nekdo podobnou zkušenost… Jsem 32tt.V pondeli před půlnoci ze me vypadla mensi srazenina tak jsme radeji jeli k apolinari, tam vse v poradku, udelali mi vaginalni kontrolu jelikož mam placentu previa dole v rodidle (2.stupen) plus je dvojta, jakože mam přídavnou placentu. No ale jde o to, ze po navratu jsem zacala spinit, dr rikala ze muzu spinit az dva dny po vag. vyšetření … No a taky ze jo, dokonce treti den jsem zaspinila tak moc,ze ze me vypadla skoro hrstka hlenu hnědého… Humus .. Tak jsme jeli raději zas, opravdu me to vydesilo, melo to spineni mizet ale naopak sililo… No a na pohotovosti me opět zkontrolovali a vse v poradku a rekli mi jen, ze hold budu spinit… Ze pokud je to hnede a nee červená a cítim pohyby, tak dobrý. Mam trosku přesto strach, ze by bylo normální neustále spinit? A tak, ze ze me padaj kousky? Jsem rizikové tehu a uz jednou jsem potratila, tak jsem dost neklidna. Vim ze u apolinare jsou schopny lékaři ale… Uz spinit 6.den.Proste zacinam magorit. Cele těhotenství se mi neco deje… Do toho mam cukrovku a přísnou dietu, jsem skoro furt hladová. Myslite ze by mi pomohl ascorutin? Mate nekdo podobnou zkusenost? Stále spinit ikdyz je vse s mimcem ok? Snad se mi podaří diskuzi obnovit. Děkuji. :? :roll: :nevim: :mavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.10.18 14:55

@Jan4a snad tě trochu uklidním, já jsem špinila celé těhotenství, dokonce jsem několikrát i dost masivně krvácela. Placentu jsem měla taky níž, ale nikdo to neoznačil za důvod krvácení, ascorutin jsem brala, ale rovnou mi u Apolináře řekli, že je to hlavně placebo, čekala jsem dvojčata, vymodlená, byla jsem též po potratu a na dia dietě taky, takže přesně vím, jak se cítíš. Mě nejvíc pomohlo ležet a nenamáhat se, sice je to náročnější na psychiku, ale u mě to opravdu zabralo, jakmile jsem se víc hýbala, špinění se zhoršilo. Nakonec všechno dobře dopadlo a věřím, že to tak bude i u tebe. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.10.18 15:27

@Kata77 uf no dekuju! Hned se citim lépe! :) :dance: přesně jak pises… Pri troše námaze hned opět spinim, tak se taky snazim byt v klidu, ikdyz stačí jit jen pověsit prádlo… :roll: a také mi říkali, ze s placentou to nesouvisí… Tak jsem opravdu ráda, ze ti vse dobre dopadlo! A modlim se abych to uz také mela za sebou a bylo vse ok… uz odpočívám pomalu dny k produ, člověk se snaží byt pozitivní ale občas se to nedá no… Opravdu mnohokrát dekuji za příspěvek! :hug: pomohlo mi to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.10.18 15:58

@Jan4a :hug: to jsem ráda, proto jsem reagovala, vím jak jsem byla tenkrát naprosto vystresovaná a taky jsem hledala všechno kolem špinění a krvácení v těhotenství, hlavně příspěvky se šťastným koncem, a i proto jsem si uložila tuhle diskuzi, dávala mi naději :) drž se a kdybys potřebovala, klidně napiš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.10.18 16:38

@Kata77 moc dekuju. :kytka: právě musim jeste vyzehlit všechny věcičky a vubec nevim jak to zvládnu, budu to muset vykoumat nejak v sedě. Vaření mi taky dava docela zabrat, on ten klidovej rezim taky nejde dodržet 24hodin denně, jedině ze bych mela sluzku :zed: :lol: pritel je od rana do vecera v praci. A to si nedovedu představit, kdybych uz jedno děťátko měla a musela se o nej starat. :roll: no jsem zvedava co mi reknou lekari na dalsi kontrole za tyden ohledne toho spineni. Jo a muzu se zeptat v jakem tydnu jsi porodila? Me zatim jen říkali ze možná budu mit císaře, kdyz se placenta nevytahne, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.10.18 17:05

@Jan4a no, jestli ti můžu radit, tak opravdu nežehli a ani nic podobného, já jsem takhle vytřela vylitou vodu a začala jsem šíleně krvácet, nestojí to za to, pokud by ti mohl někdo pomoct s přípravou, určitě toho využij a neriskuj. Ten klidový režim jsem potom držela poctivě 24h denně, jinak to fakt bylo horší a věřím, že i proto jsem vydržela až do 36+4tt, kdy jsem ráno začala opět krvácet, tentokrát se ale báli, že by se mohla odlučovat placenta, takže proběhl císař, naštěstí děti byly v pohodě 2550 a 2990, takže jsem s nima šla domů 5. den. Jinak s tím, že by ti Dr dali moc informací ohledně špinění, nepočítej, já jsem se ten důvod nedozvěděla nikdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.1.19 12:53

Ascorutin a Pamba

Ahoj holky..
Chtěla bych se Vas zeptat,poprosit o radu kdo má zkušenosti.Jsem ve 12.tt a včera v noci jsem začala špinit..při utreni byl zabarvený papír.Po par minutách to bylo tmavší a malilinkato krve.Byla jsem na pohotovosti,bylo mi řečeno ze miminko je v pořádku ale mám tam dva hematomy po 1cm.Lékař mi předepsal lék ASCORUTIN a PAMBA.Ale u obou léku jsem doma četla v pribalovem letáku,ze se nesmí užívat v těhotenství.Ke své lékařce mám jít v pondělí.
Když jsem se vrátila z nemocnice v noci,tak špineni nebylo a ani teď není.Máte s tím některá zkušenost?
Moc vám děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.1.19 23:20

@ZDENISKA23 Ahoj, neboj, oni to musej psát do privaloveho letaku, ascorutin ti neublíží ale pambu neznám. Jinak taky jsem spinila a nakonec to dobre dopadlo, hlavne klid… Kord jestli tam mas hematon, tak to hold trosku spinit budes. Dokud to neni ruzova krev, melo by to být v pořádku. Klid…
Ikdyz chápu ze to obcas nejde. Drzim palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.1.19 14:26

@Jan4a děkuji.Ma dr.rekla ať beru dal oba léky.Dnes jsem byla na genetice a mimi je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.1.19 15:01

@ZDENISKA23 no tak super :potlesk: tai přeji hodně štěstí a co nejmíň stresu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí