Asi neumíme šetřit...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
30.5.16 13:24

@Xsarunka ok, napiš mi za co běžně utracite do sz, jaké jsou běžné měsíční výdaje a uvidíme;)

• Citovat
  • Upravit
30.5.16 13:26

@Kattynka000 A když budeš psát holkám ty triky, tak bych byla moc ráda, kdybys mi to zkopírovala taky. Ráda se ještě něco přiučím :kytka: Děkuju mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.5.16 15:44

Myslím, že tvůj přítel je sebec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
30.5.16 16:00

@Padmé Amidala Ani jedna ze slečen se neozvala :nevim: Tudíž jejich problém, asi si hold chtěla slečna jen postěžovat ale nabízená řešení jsou jí fuk :nevim: Jestli chceš vyměnit nějaké tipy a rady, tak jsem v sz, taky ráda okoukám jiné fígle :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
30.5.16 16:18

@Kattynka000
Určitě napíšu, zítra budu mít trochu času :-) :kytka: :andel: Fíglů není nikdy málo :-) No jo, často to tak tady bývá, diskuze účel (postěžování si) splnila, tak řešit ten problém už nemá smysl. Ale samozřejmě neříkám, že je to nutně jejich případ, třeba jen nemají čas a pak napíšou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
30.5.16 16:21

@Kattynka000 ono to tak je většinou, jen si postěžovat, politovat a jede se dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.5.16 17:44
@Šmoulice píše:
On si na něj stejně nenašetřil :nevim: Vzal si ho na splátky :roll:

upřímně, honit triko s drahým mobilem, když na něho ano nemá, je směšný a trapný. Frajer na splátky, navoněná bída. Na koho chce dělat dojem? S chlapem s takovými prioritami budeš vždycky sušit hubu. Nehledě na to, že ho zřejmě nic jinými než podobný kraviny nezajímá, zážitky, obzory nula. S takovým chceš trávit zbytek života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.5.16 17:46
@Bábrdl píše:
A to je další věc…
Pro nízkopříjmové skupiny lidí jsou důležité statusové předměty - mobil, auto atd. Zakladatelka se tomu vymyká, chtěla by podle vzoru střední třídy spíš zážitky, ale bojím se v okolí pochopení nenajde.

statusový předměty na splátky. To je jako dát si logo Mercedesu na Trabant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.16 18:02
@Burj Chalifa píše:
statusový předměty na splátky. To je jako dát si logo Mercedesu na Trabant.

no ja mam kolegyni, ktera ma vysokou ekonomickou a na splatky si koupila kabelku Louis Vuitton za 60 litru a dalsi pujcku si vzala na dovolenou na Mauriciu :lol: a dalsi nas novy mlady kolega, cerstvy absolvent VŠE ma dve exekuce, takze ja se uz nedivim fakt nicemu a pak chtej financni gramotnost po klukovi z fabriky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
59371
30.5.16 18:07

@Burj Chalifa manžel naopak si kupuj ty nejlevnější, prý nepotřebuje nic než napsat sms a zprávu :mrgreen: a v pátek mě psal sms že si myslel že má po mobilu, spadnul mu v práci do vody, byl tam několik minut a funguje dál. pak mě říkal že by chtěl vidět můj dotykáč jak by vydržel koupel ve vodě :mrgreen:. Původně ho vytáhnul jen kvůli simce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.5.16 18:25
@Markéta80 píše:
@Burj Chalifa manžel naopak si kupuj ty nejlevnější, prý nepotřebuje nic než napsat sms a zprávu :mrgreen: a v pátek mě psal sms že si myslel že má po mobilu, spadnul mu v práci do vody, byl tam několik minut a funguje dál. pak mě říkal že by chtěl vidět můj dotykáč jak by vydržel koupel ve vodě :mrgreen:. Původně ho vytáhnul jen kvůli simce :mrgreen: :mrgreen:

to je můj člověk. Mám odpor k moderním technologiím (a nejsem sama, stejný to má i A. Babiš, prý nedá dopustit na papírový kalendář :palec: ) a mobil jen tlačítkový, musí zvonit, budit a posílat sms.Nic víc programově nechci. Nepotřebuji honit vodu elektronikou, nepotřebuji imponovat elektronickým krámem. Jinak - občas mám pocit, že mobily překračují svojí IQ kapacitou své majitele :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.5.16 18:28

@Burj Chalifa

Jinak - občas mám pocit, že mobily překračují svojí IQ kapacitou své majitele :mrgreen:.

Krásné!!!

• Citovat
  • Upravit
36504
30.5.16 18:30
@Kobliha51 píše:
@Burj Chalifa

Jinak - občas mám pocit, že mobily překračují svojí IQ kapacitou své majitele :mrgreen:.

Krásné!!!
ó děkuji :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
30.5.16 19:13

@Burj Chalifa :lol: :lol: no já mam dotykáč asi za 3000 ale už vim že příště chci tlačítkový jen teda ne jako manžel ale aby mě foták ale ten dotykáč je na prd ale doma to říct nemůžu když jsem si prosadila tenhle :mrgreen: :mrgreen: stejně jen volam nebo posílam sms :mrgreen: :mrgreen: ale brát si tel na splátky? To musí být fakt sranda když se tel rozbije a já ho ještě rok budu splácet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.5.16 19:17
@Kattynka000 píše:
@Padmé Amidala Ani jedna ze slečen se neozvala :nevim: Tudíž jejich problém, asi si hold chtěla slečna jen postěžovat ale nabízená řešení jsou jí fuk :nevim: Jestli chceš vyměnit nějaké tipy a rady, tak jsem v sz, taky ráda okoukám jiné fígle :kytka: :hug:

Proč to nedáš veřejně, to může být poučné pro každého. Nebo je to nějak osobní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat