Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hm, to do mně cpou ATB doktoři pomalu každý měsíc a nikdo nic.
Jestli, chceš nějaké vyšetření obávám se, že si ho budeš muset vydupat. ![]()
Asi jsem i už delší dobu v nějaké depresi, chodila jsem za psycholožkou, ale asi není moc dobrá, moc mi to nepomohlo.
Do toho ještě tahanice s bývalým o majetek - už 10 let.
Mě vytočí i taková blbost, že praskne žárovka nad sporákem a musím ji vyšroubovat a vzít s sebou do obchodu koupit novou. Protože minulý měsíc to byl kávovar, teď ten mrazák - vše do popelnice, lednice, auto, řemeslníci nejsou dohnatelní…
@KKK85 píše:
Proč si do takovéto situace pořizujete ještě štěně?
Štěně je ještě to, co mě drží nad vodou. Práce kolem něj je už méně, přináší obrovskou radost, vytáhne na procházky. Druhá fena steskem po té umřelé málem umřela taky.
@Anonymní píše:
Ahoj,potřebuju poradit. V prosinci jsem hnusným způsobem zcela nečekaně dostala výpověď. A ještě protiprávně. Nakonec vše dopadne dobře a dostanu odstupné, ale vpodstatě od ledna jsem bez peněz.
Začala jsem shánět práci, nakonec od března tak nějak brigádničím a od června mi klapla nová práce - ale hoňka, nevím, jestli to bude přesně to ono.Hledání práce bylo sice stresující (nestalo se mi to poprvé), ale i tak jsem ho využila na doktory - preventivní prohlídka u praktika, zubař, gynda a tak. Jenže po dentální hygieně se mi v puse udělaly dva hrozné afty, které strašně bolely a trvalo skoro 3 týdny, než jsem je vyléčila. Dcera, která má taky hroznou povahu po svém otci, s kterým nežiji a který nás opustil kvůli mladší, mi nadává, že mám v háji imunitu. Tak jsem začala probiotikama, která od cca dubna opravdu poctově jím.
Jenže - v květnu - růže na noze. Doktor to nepoznal, takže se objevila znovu a víc. Další antibiotika. Zase je to prý o snížené imunitě.
Po ATB mám plnou pusu aftů a opar - vůbec na to netrpím, tak jsem z toho KO.4Co mám dělat? Stres mám - dcera, práce, máme nové štěně, takže všude louže, odešel mrazák, hapruje lednice, auto…
Kam jít a co nechat ještě zkontrolovat/proměřit? Už jsem v koncích. Nikdy jsem takovou situaci nezažila, protože jsem byla úplně zdravá.
díky moc
Ahojky, myslím že to je psychika
Ahoj,
potřebuju poradit. V prosinci jsem hnusným způsobem zcela nečekaně dostala výpověď. A ještě protiprávně. Nakonec vše dopadne dobře a dostanu odstupné, ale vpodstatě od ledna jsem bez peněz.
Začala jsem shánět práci, nakonec od března tak nějak brigádničím a od června mi klapla nová práce - ale hoňka, nevím, jestli to bude přesně to ono.
Hledání práce bylo sice stresující (nestalo se mi to poprvé), ale i tak jsem ho využila na doktory - preventivní prohlídka u praktika, zubař, gynda a tak. Jenže po dentální hygieně se mi v puse udělaly dva hrozné afty, které strašně bolely a trvalo skoro 3 týdny, než jsem je vyléčila. Dcera, která má taky hroznou povahu po svém otci, s kterým nežiji a který nás opustil kvůli mladší, mi nadává, že mám v háji imunitu. Tak jsem začala probiotikama, která od cca dubna opravdu poctově jím.
Jenže - v květnu - růže na noze. Doktor to nepoznal, takže se objevila znovu a víc. Další antibiotika. Zase je to prý o snížené imunitě.
Po ATB mám plnou pusu aftů a opar - vůbec na to netrpím, tak jsem z toho KO.4
Co mám dělat? Stres mám - dcera, práce, máme nové štěně, takže všude louže, odešel mrazák, hapruje lednice, auto…
Kam jít a co nechat ještě zkontrolovat/proměřit? Už jsem v koncích. Nikdy jsem takovou situaci nezažila, protože jsem byla úplně zdravá.
díky moc