Asistent pedagoga - co je jeho prací?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.10.16 15:25
@surikataXY píše:
ja myslim, ze podle nového školského zákona to možné není - mít smlouvu jen do června

Bohuzel je. Delam asistenta pedagoga na zakladni spec skole a smlouvu jsem dostala jen do cervna - bylo mi rrceno, ze je to u asistentu bezne ucitelky/vychovatelky maji smlouvu od zari do zari. :nevim: potrebovala jsem praci a vic jsem to neresila.

• Citovat
  • Upravit
2968
28.10.16 15:32
@Anonymní píše:
Bohuzel je. Delam asistenta pedagoga na zakladni spec skole a smlouvu jsem dostala jen do cervna - bylo mi rrceno, ze je to u asistentu bezne ucitelky/vychovatelky maji smlouvu od zari do zari. :nevim: potrebovala jsem praci a vic jsem to neresila.

Já mám jako asistent pedagoga smlouvu od září do konce června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
28.10.16 15:33
@sloninka píše:
Já mám jako asistent pedagoga smlouvu od září do konce června.

Omlouvám se - do konce srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
28.10.16 19:32
@Anonymní píše:

nejak se mi to nezda, zákon toto má upravovat u všech pedagog. pracovniku, tedy i u asistentu…
ja mam smlouvu do konce srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.17 11:12

Ahoj, od zitra me ceka praxe no a ja jsem lehce nervozni :lol: je treba se bat? Jak u vas praxe probihala?

• Citovat
  • Upravit
9556
2.1.17 12:54
@Anonymní píše:
Ahoj, od zitra me ceka praxe no a ja jsem lehce nervozni :lol: je treba se bat? Jak u vas praxe probihala?

praxe kde, proč? U 80h kurzu praxe nebývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.17 13:17

@surikataXY mam teorii 100 h a praxi 40

• Citovat
  • Upravit
65674
2.1.17 13:35

@surikataXY v takovém rozsahu ten kurz není dostatečná kvalifikace. Já měla asi 130, ale jen teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
2.1.17 18:31
@vokishka píše:
@surikataXY v takovém rozsahu ten kurz není dostatečná kvalifikace. Já měla asi 130, ale jen teorie.

kvalifikaci splnuji podle zákona :nevim: kurzy nad 80 hodin jsou pro lidi bez středního vzdelani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
2.1.17 18:39
@vokishka píše:

Mám jen 80 hodin teorie, nad 80 hodin měly holky, co mají „jen“ výuční list.
A práci dělám, takže je to dostatečná kvalifikace. Jinak pochybuju o tom, že by mě ředitelka vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
2.1.17 19:02

To je divné, na tabletu to enajdu, pak mrknu. Já mám Gympl s chtěli po nás právě ten delší kurz. Ale je fakt, že už je to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.2.18 11:54

To tady pročítám - práce AP žádný med… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.2.18 08:05
@3HE píše:
To tady pročítám - práce AP žádný med… :think:

To tedy není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.18 18:30

Holky, v pondělí nastupuji jako asistent do MS, ale paní ředitelka nic o žádném kurzu neříkala. Prý stačí maturita, tak já nevím, jak to teda je?

• Citovat
  • Upravit
7974
30.8.18 19:37
@Anonymní píše:
Holky, v pondělí nastupuji jako asistent do MS, ale paní ředitelka nic o žádném kurzu neříkala. Prý stačí maturita, tak já nevím, jak to teda je?

Pokud by to byla maturita z nějaké střední pedagogické, tak by to stačilo. Ale jinak je vyžadováno nějaké pedagogické dovzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat