Asistent pedagoga - co je jeho prací?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Bohuzel je. Delam asistenta pedagoga na zakladni spec skole a smlouvu jsem dostala jen do cervna - bylo mi rrceno, ze je to u asistentu bezne ucitelky/vychovatelky maji smlouvu od zari do zari.potrebovala jsem praci a vic jsem to neresila.
Já mám jako asistent pedagoga smlouvu od září do konce června.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
Já mám jako asistent pedagoga smlouvu od září do konce června.
Omlouvám se - do konce srpna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Bohuzel je. Delam asistenta pedagoga na zakladni spec skole a smlouvu jsem dostala jen do cervna - bylo mi rrceno, ze je to u asistentu bezne ucitelky/vychovatelky maji smlouvu od zari do zari.potrebovala jsem praci a vic jsem to neresila.
nejak se mi to nezda, zákon toto má upravovat u všech pedagog. pracovniku, tedy i u asistentu…
ja mam smlouvu do konce srpna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, od zitra me ceka praxe no a ja jsem lehce nervozni
je treba se bat? Jak u vas praxe probihala?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, od zitra me ceka praxe no a ja jsem lehce nervoznije treba se bat? Jak u vas praxe probihala?
praxe kde, proč? U 80h kurzu praxe nebývá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY v takovém rozsahu ten kurz není dostatečná kvalifikace. Já měla asi 130, ale jen teorie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
@surikataXY v takovém rozsahu ten kurz není dostatečná kvalifikace. Já měla asi 130, ale jen teorie.
kvalifikaci splnuji podle zákona
kurzy nad 80 hodin jsou pro lidi bez středního vzdelani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Mám jen 80 hodin teorie, nad 80 hodin měly holky, co mají „jen“ výuční list.
A práci dělám, takže je to dostatečná kvalifikace. Jinak pochybuju o tom, že by mě ředitelka vzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je divné, na tabletu to enajdu, pak mrknu. Já mám Gympl s chtěli po nás právě ten delší kurz. Ale je fakt, že už je to dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
To tady pročítám - práce AP žádný med…
To tedy není..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, v pondělí nastupuji jako asistent do MS, ale paní ředitelka nic o žádném kurzu neříkala. Prý stačí maturita, tak já nevím, jak to teda je?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, v pondělí nastupuji jako asistent do MS, ale paní ředitelka nic o žádném kurzu neříkala. Prý stačí maturita, tak já nevím, jak to teda je?
Pokud by to byla maturita z nějaké střední pedagogické, tak by to stačilo. Ale jinak je vyžadováno nějaké pedagogické dovzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohuzel je. Delam asistenta pedagoga na zakladni spec skole a smlouvu jsem dostala jen do cervna - bylo mi rrceno, ze je to u asistentu bezne ucitelky/vychovatelky maji smlouvu od zari do zari.
potrebovala jsem praci a vic jsem to neresila.