Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den
Ráda bych se touto cestou zeptala zda někdo neužíval sprej atimos na úlevu při astmatu. Mám silné vrozené astma od dětství a moje dr mi píše pouze jeden sprej občas zapomene na to aby napsala dva mám 6 vdechů denně bohužel nevystačím teď má dovolenou. Pokud někdo již neužíváte a máte nadbytek sprejů nebo vám jeden třeba zůstal tak odkoupím. Momentálně má dr dovolenou a na pohotovosti je to šílený plus 90kč jen tak za kecy že si máte zajistit dostatek léků
prosím komentáře jen od lidí kteří mají zkušenost nebo spreje navíc. O jiné nestojím jako abych si zašla jinam nebo tak něco
děkuji
Nemůže to napsat obvodní? Vím, že třeba Ventolin může napsat.
No tenhle právě ne
nevím proč..jsem z toho už hotová cítím se jako bych dýchala brčkem ![]()
Jednou mi doktor napsal ventolin ale ten mi absolutně nepomáhá
Nedávno jsem dostala na přídechy berotec a prý se údajně přestal vyrábět taky mi to nahradily ventolinem když tam někdo za ní byl ale to je zbytečný ![]()
No jestli se ti až takhle blbě dýchá, tak bych být tebou taky šla na pohotovost. Nevím nevím, jestli bude ochotný někdo někomu cizímu poslat lék na předpis, který nemůže napsat ani obvoďák…
Jinak pokud vím, tak každý lékař by měl mít nějaký zástup
zavolala bych si na tu polikliniku, nebo kde tvá lékařka má ordinaci a zeptala se, za to nic nedáš ![]()
Já mám doma jen Ventolin, ten mi na mé občasné potíže stačí, a i tak bych ho nikomu nedala (krom jedné kamarádky, o které vím, že jí ho lékař pravidelně předepisuje)
@Mar__tanka1983 já myslím, že tady ti odborní mít zástup nepotřebují. Ale šla bych na plicní, ti taky můžou psát všechny spreje. Vzala bych s sebou zprávy z alerga.
Jinak naše doktorka má teď taky dovolenou, ale je tam sestřička a ta je schopna zajistit recept.
No nechtěla sem na plicní pohotovost právě ale jinak dneska se mi už podařilo spreje zajistit takže super ![]()