Atopický ekzém a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6718
17.1.17 09:50

@drti No pro mě to bylo 6. měsíců pekla, ale vážně to hodně pomohlo. Ale nejedla jsem nic, co mléko obsahuje i minimálně (pečivo, uzeniny, sušenky, atd.). Ale ve zdravé výživě se dají koupit různé alternativy - obilninové a rýžové dezerty, cirznové pomazánky, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.1.17 23:10

Synovi pomohlo, když jsem držela při kojení bezmlecnou dietu, takže doporučuji vyzkoušet. V dnešní době se dá koupit spousta potravin, které to vynahradi. Ovšem je potřeba zvýšit příjem vápníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
22.3.17 13:04

Doufám, že ta bezmléčná dieta zabrala, já sama mám alergii na mléko, spíš teda v dospívání se u mě projevila a v těhotenství jsem problémy přestala mít a mléko začala opět pít. Nyní se mi ale AE strašně zhoršil a mě až po 4 měsících došlo, že jsme začali pít mléko přímo od krav a tak jsem okamžitě mléko vysadila a hned za týden AE mizí před očima díky Bohu. Mám tu asi 15 mastí, co stejně nepomáhaly. Je to zlo, zvlášť u dětiček je to ještě horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
5.4.17 11:55

Mast na ekzém vlastní výroby

Dobrý den,
vyrábím vlastní zinkovou mast, která pomohla s kvasinkovým ekzém mnohým maminkám zde na emiminu, na koníkovi i Fleru. Ráda nabídnu recept.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek