Atopický ekzém nás ničí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
3.4.13 22:25

„@janina55“
To máte dost. Má to místo, kde se má zoubek proříznout, takové jako nateklé a je tam vidět pod kůžičkou zoubek. Prostě to místo vypadá trošku jinak než vedlejší místo, kde to neroste. HLavně ji před týdnem vyrostl jeden, tak je šance, že i druhý doroste.

Já to taky hrozně těžko nesla, teď lépe, ale i tak to je těžké. Manžel mi říká, že ona o tom ani neví, že to moc řeším. Jenže ono je jiné to mimčo vidět celý den a jiné přijít večer domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
3.4.13 22:30

@sopticek
Tam kde to neměla doléčené, je to trošku zrudlo. Jenže pořád kuňká a řve, tak nevím, zda to nemá od zoubků. Dřív skoro neplakala, sousedka se mě ptala, zda vůbec plakat umí. Vyrostl ji před týdnem zoubek, tak je možné že i i druhý se prořezává.

Jedna lékařka nám říkala, že ji máme v suprovém stavu a že má jemnou kůžičku.

Ty prodáváš to aloe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.4.13 02:36

@sopticek Ahoj děkuji za radu, taky chceme zkusit to Aloe..znám hodně lidí kterým to pomohlo.Na této fotce to vypadá ještě líp než jak hrozné to opravdu má..a to ma ještě komplet celé bříško, to si drbe jako holčička z odkazu, pod kolínky nám to teď začalo praskat a takove zarudle fleky má skoro všude, vystouplé a hrubé :,( Nejvíce mě zaráží že to dětská ani kožní moc neřeší :nevim: kdybych se o to nezajímala jako oni malá už by asi ani nebyla vidět :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.4.13 02:42

@Osmanka Noo to nám asi taky rostou, říkala nám to i dětská ale už je to tři týdny a nic, ale protivka je pořád to ale i normálníně, tak nevim. Teď poslední tři dny by nejradši celou noc vysela na prsu..jen se modlim aby to patřilo k zoubkům a ne k nějakému dalšímu super zlozvyku
:pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
4.4.13 03:06

Holky a nezkoušeli jste tuhle mast?
http://www. amazon. com/Cortizone-10-Intensive-Healing-Lotion/dp/B004FNKHO2/ref=sr1_4?ie=UTF8&qid=1365037201&sr=8-4&keywords=cortizone+10+eczema
Nevím, jestli je v ČR k dostání, ale kamarádky synkovi (8 měsíců) velmi pomohla, vlastně ekzem po ní zmizel definitivně včetně ložisek.

• Citovat
  • Upravit
4243
4.4.13 13:38

@janina55
Založila jsem novou diskuzy o aloe vera a colostrum, najdi si to ve vyhledávači a tam maminy píší zkušenosti s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
4.4.13 14:05

Osmanka, já se k tomu aloe a colostru dostala náhodně na radu dětské doktorky, když už jsem byla ochotna vyzkoušet na malém cokoliv na ekzém kromě kortikoidů a když to zabralo, tak jsem se zaregistrovala, abych to měla o 30% levnější. A když má někdo zájem, ráda poskytnu za tu nižší cenu ;) Já jsem ráda, že to pomáhá i dál :) Upíjela jsem malému to aloe a také si pořešila zdravotní problémy, takže tomu věřím. A to colostrum malému pomáhá stále, když na něj něco leze, tak nasadím a do 3-4 dnů je fit a nic se mu nerozjede. Od září měl jen 2× mírné nachlazení a hned bylo pryč, což je pro mě zázrak, když minulé roky byl od podzimu do jara stále nějak nachrchlaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.4.13 14:26

@sopticek
Díky, já se kdyžtak ozvu. Teď mám strach, abych ji nepřivodila díky tomu nějakou alergii - někdo prý má na aloe alergii. Dceři se podle mě tlačí zoubek, prořvala noc - to prvně za půl roku, jí normálně, dnes pořád chrní a když nechrní, tak řve - a to i venku a přijde mi, že má naprasklou kůžičku u té jedničky dole vlevo, vpravo už má. Do růstu zoubků ji ekzém stále mizel, jenže teď dva týdny se nám motají ty zuby do toho a díky tomu nedohojená místa zase zrudla.

Ona to právě nemá už tolik, proto to zatím nechávám být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
4.4.13 14:53

Osmanka, tak držím pěstičky, ať se brzy zoubky proklubou. U vás by možná stačilo pouze tekuté colostrum. To se dává vždycky jedna flaštička před braním aloe vera gelu. A u někoho zabere pouze to colostrum a pokud to nemáte moc ten ekzém, tak by mohlo pomoci i vám. Ale uvidíš po těch zoubkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.4.13 15:19

Děkuji holky moc..nám se taky tlačí zoubek, udělala se nam tam dokonce stínka tam kde ho má nateklej a vyběhlej, takže máme ekzém tak rozjetej že jsme na těch kortikoidech :cert: Jo ekzém to je hajzlík, kdo nezažil nepochopí, taťka nás pořádně vyšupal, tak snad to ten ekzém vyžene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.4.13 15:31

@janina55
Přesně, taky tam máme čárečku. To se vám asi už řeže. U nás se jen kňučí. Lékařka mi říkala, že nám to zřejmě kolem roku odezní. Někde jsem četla, že nejhorší je to na začátku, někde zase, že kolem 9.měs., ale že pak to ustoupí.

Taky jsem četla zajímavý článek, že mnoho mamin přisuzuje vyléčení některým drahým produtkům, jenže hlavní důvod je ten, že organizmus právě sám dozrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.4.13 15:32

Dávej určo probiotika, to je za pár kaček a není to alergenní a neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.4.13 15:41

@janina55
Jo ještě jsem nasadila Fenistyl kapky, to je na sklidnění kůže. Jinak se těch hormonů nemusíš bát, jak řekla moje sousedka, hele jsem astmatik a musela jsem je i v těhu užívat a dítě je normánální a to je prý má každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.4.13 16:14

@janina55
Honem píšu, oblíkala jsem teď dceru ven a najednou ekzém výrazně lepší na nožkách. Podle mě ji to sklidnil Fenistyl v kapkách. I po očkování nám byl doporučen a když měla kůži pořád dobrou dva dny, tak jsem ho po očkování vynechala, hned ji to zrudlo, nasadila jsem a pak se ji to zase sklidnilo. Takže zkus toto, možná lepší než hormony a je to za babku než jít do drahých přípravků pro začátek, lékařka ti to napíše či je to volně prodejné. Dává se prý 5kapek na 7kg váhy - mi řekla pediatrička. Na prudké sklidnění jsem měla dávat 8-10kapek 3krát denně 3dny. Těch 5kapek se dává taky třikrát za den, to je na dlouhodobé užívání. A už letím, malá je v kulichu připravena ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.4.13 21:35

@Osmanka. Osmanko mi fenistil berem už dva měsíce, tři krát denně 7kapek a nevim, jak si sama viděla asi nic moc. Nám ho napsali hlavně na to svědění. Jinak zoubek už máme venku :potlesk: :dance: Náš první :srdce: Jsem ztoho normálně dojatá. Až budeš mít prosím čas, napíšeš co baštíte? O tom dozraní organismu sem taky četla a hodně tomu věřím..taky jsem ještě četla že je hodně důležité se stim smířit a tolik to neřešitelné, že psychikua dělá své..tomu taky věřím. Jo a taky je prý dobrý říkat pořád dokola při mazání,,ekzém ekzém, zales pod zem“ :) no třeba na tom něco bude. Nám bude 30.srpna rok tak ti dám určo vědět jestli jsme dozraály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek