Atopický ekzém, svědění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1230
7.5.14 21:51

@střepina a kromě těch kolik neměl jiné příznaky? průjmy, hlen nebo krev ve stolici atd? kolik je malému dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.5.14 21:53

No, též jsme byli atopici, jenže já kojila a na souvislost s abkm jsem přišla až když jsem začala dělat mléčné kaše…úplně jsem vysadila bílkovinu a kaše začala dělat do nutrilon allergicare…exem byl pryč a s ním i veškeré problémy, o kterých jsem myslela, že to jsou normální břišní bolesti kojenců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
7.5.14 21:56

@X-333 právě že ne, vubec mě nenapadlo, že by měl alergii na mléko, žádnej hlen, krev, dušnost, prostě hrozně naprdeněj a já vyzkoušela vše, včetně homeopatik, ty zabraly jen na pár dní a nanovo, to bylo peklo, pořád řval a já nechápala že si 15 x prdnul a pořád tlačil, až když mu vylezl atopák, tak mi to došlo, dneska je mu 7 měsícu, atopák má taky šílenej, měl to všude, škrábal se hodně do krve, ted má tváře, pod koleny a na nártu ještě trochu okolo zápěstí, ale taky jsem tu vyčetla, že alergie na BKM jsou nevyzrálý střeva a až ty střeva dozrajou, tak alergie by měla zmizet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.5.14 21:57

@ivodička A když jsem měla do teď H. A. mléko a exzém má od narození…tak by to mléku být nemuselo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.5.14 21:59

http://www.alergieimunita.cz/…genni-mleka/
Zadna H. A. formule neni prevenci atop. ekzemu ani prevenci ABKM. dle nejnovejsich poznatku je vcelku k nicemu. Klidne vymen za beznou formuli.
 @X-333

http://www.tribune.cz/…ka-a-alergie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
7.5.14 22:01

@X-333 od narození jsi dávala mléko Ha a nepomohlo? většinou kojenci mívají alergii na mléko nebo na prací prášek, na pyly prej až od 3 let, to mi řekl i doktor, že ještě nemá nárok, aby měl alergii na dýchací cesty, pokud HA nepomáhá, tak bych neměla černý svědomí, že dáváš normální nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.5.14 22:03

@střepina tak my na bříško taky trpíme, ale nemyslím, že by to bylo nějak extrémní, to první syn trpěl 100× hůř a taky ABKM neměl (nebo jsme to alespoň nezjišťovali)… já prostě jen nevím, když měl i na H. A. mléku exzém, tak jestli je možné, že to je z ABKM…no, prostě nechci ho svým rozhodnutím změnit mléko „týrat“ a škodit mu, ale zase nechci všechno podřizovat to mu „kdyby to měl“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
7.5.14 22:04

@BellinkaX tak nemusím mít černý svědomí, že mu dávám normální nutrilon a o mléko HA jsem se ani nepokoušela, doktor mi to taky říkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.5.14 22:04

@BellinkaX díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.5.14 22:05

@X-333 nutrilon ha obsahuje mléčnou bílkovinu, jen v menším množství…je to spíše prevence. Pokud to je abkm, dává se nutrilon alergie..care nebo nutrilon digestive(nebo tak nějak)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
7.5.14 22:06

@X-333 pokud po HA se výrazně nezlepšil a ted když najedeš na normální nutrilon se nezhorší, tak si nedělej starosti, ale nemá cenu aby jsi míchal normální a HA, to nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.5.14 22:08

@střepina přesně tak…od narození má exzém, téměř od narození má mléko H. A., jen dneska ten exzém viděla doktorka a dala tomu název, pro mě to byla jen suchá pokožka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.5.14 22:11

@střepina No od pátku to míchám a nepřijde mi, že by se to zhoršovalo…míchala jsem z důvodu „postupného si zvykání“ a hlavně dobrání H. A…s tím, že jak doberu H. A. zůsttane mi už jen ten normální…ale už mám jen tak na 2 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.5.14 22:16

@X-333
Vis co, ekzem muze byt vyvolan BKM, ale to zjistis eliminacne expozicnim testem s digestive care, nebo neocate. Otazka jestli je to nutne…
Obe moje deti maji atopak, ale mliko vliv nema. Napriklad.
Zaklad je mazatmazat… plus cteni Atopicky ekzem od mudr. Čapkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
7.5.14 22:21

Holky díky, já mu to změním, když už jsem začala a uvidíme co bude dál…chtěla jsem se tu poptat a tak…první syn je jako miminko operovaný pro VV, reflux, šelest na srdci, migrující varle atd… druhému nejsou ani 4 měsíce a už máme za sebou zánět ledvin, dvoje atb, neustálé kontroly moče, ledvin,…a prostě mi už z toho hrabe a hledám něco, co třeba ani není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek