Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud tí není víc jak 45tak ti mamograf neudělají, ale sono.pak si ještě zaplatis interní výš. a odběry. všude to dělají jinak, myslím cenově. někteří obvodaci to udělají v rámci preventivky. jinak jdi na omlazení. cz a tam si už nějakou recenzi na něj určitě najdeš. ta kdrzim palce
Dekuju za info
. Uz jsem se to dnes take dozvedela - od gyndarky. Na emiminu jsem cetla recenze na Dr. Kulhanka a jsou kladne. Toho bych se asi nebala, jen jsem trosku rozcarovana z toho postupu, vse bylo takove roztekane a hekticke. Slecna na recepci nevedela zakladni info a ted jsem se jeste dozvedela ze bych mela platit 800 za mamografii, na to by se sluselo take alespon upozornit, clovek co jde na plastiku poprve tyhle informace proste nevi. Jinak jeste jednou diky
.
Nemáš zač. kdyby té cokoliv napadlo, klidně se ptej. já jsem dnes druhý den po. ![]()
Vazne?
tak povidej! ![]()
Budu mit anatomy Polytechy 350-400 ml pod sval. Jake mas ty a pod zlazu nebo pod sval? A take - kde jsi byla?
a hlavne jak se citis?
Já jsem byla u doležala, mám anatom pod sval 375ml. Po vyndani drenu je to lepší, ale bez prášku se ještě neobejde. Zvednout se z postele je pro mě horor.ale už je to zase o kousek lepší než včera. v pondělí bruna převážně, tak tu moji krásu uvidim
Aha…no, ja se ptam protoze do 5dnu budu muset byt ready alespon na venceni psu…
budu to muset nejak zvladnout a po tydnu uz do prace tak, aby nikdo nic nepoznal
.
pod sval je to asi bolestivejsi nez pod zlazu jsem slysela..a na kolik te to vyslo? Dolezal je pomerne drahy, ze? Ale pokud clovek na to finance ma, mel by si asi priplatit, to ale neni muj pripad
. Tak drzim palce a at uz te to prilis neboli..
@Lucius88 děkuju. jako každý den je to lepší, dnes už je mi zase o něco lépe. to venceni na malé procházky bys za těch pět dnů mohla zvládnout, je to hodně individuaní. s tou práci bych si asi nechala větší volno než týden. pod sval je to bolestivé než pod zlazu, ale zase pod svalem to drží lépe a nedochází k tak rychlému poklesu a ten impl. není až tak hmatatelný. Zase pod zlatou se přirozeně hýbou a pokud máš svého materiálu dost, tak je také dobře kryty. obojí má své pro a proti. jinak u mě to kromě manžela a sestrenky nikdo neví a doufám, že to tak zůstane. jsem z malé vesnice a lidí jsou tu hrozný. jinak já jsem šla k doležalovi hlavně kvůli jeho recenzi, hodně mých kamarádek u něj bylo a vsechny jsou spokojeně. takze jsem ani nikoho dalšího nehledala. Dávala jsem 85tis. A mám zn. Natrelle. Hlavně koukej na kvalitu implantatu. Třeba kulatý se pohybují kolem 50až60tis
Držím palce, at dobře vyberes ![]()
@lluuccaa ono ja mam nenarocnou praci - sezeni u pc
, takze snad to bude ok.
To ano, ale ja materialu dost opravdu nemam. Verim, ze pan doktor zvolil spravne.
Uplne chapu, lide z vesnice jsou v techto „drbech“ a podezrenich jak supi
.
Natrelle je jedna z nejlepsich, nicmene me zas p. Kulhanek vysvetlil, ze v dnesni dobe jsou vsechny kvalitni a podlehaji prisnym normam, ze clovek defacto jen priplaci za znacku.
Vim, kulate jsou levnejnsi, ale ty jsem opravdu nechtela, chtela jsem, aby vypadaly co nejprirozeneji.
Jinak doufam, ze vse klapne a budu spokojena…ze se konecne budu citit jako zena a ne jako chlap bez pindika
.
Ahoj…jsem tri dny po zakroku. Byla jsem na Ob Care Klinice u Dr. Skaly. Chytla jsem letni balicek 49500 Kc. Na pana doktora byly velmi dobre recenze..ale tak nizka cena taky odradi. Nic…zkusila jsem a musim rict, ze prsa se mu moooc povedla, jsem z nich nadsena. Takze musim pana doktora jen a jen pochvalit. Setrila jsem dlouho…ale vyplatilo se. ![]()
Ahojky ja te naprosto chapu
Ja mela po kojeni silena prsa byla jsem na operaci pred 3 týdny. Mela jsem 70A a jedno defakto vubec a jeste s asymetrií. Jina stím na splátky, já to nezavrhuji, ale jak některé píšou musís mit proste jistotu práce či splácení. Já jsem si 55000 zaplatila co jsem si našetřila a 15 tisic vzala na splátky. Stím že přeplatím jen 1500,– coz uz není tak hrozné. Puvodne jsem chtela jit kde mi to do 55tis udelaji ale na tomhle šetřit se prostě nesmí. Jinak k těm splátkám já jsem se bala hrozně moc ale já mám jistotu že jsme já a manžel a kdyby něco vím že on mi tu splátku pokreje.
Ahoj, také se chystám na plastiku prsou a líbí se mi ta pražská klinika Yes Visage. Máte někdo aktuální zkušenost? Nabízejí tam i možnost vzít si to na splátky, tak si říkám, co je lepší. Jestli to zaplatit najednou a úplně se vydat z peněz. Nebo si sice při tom postupném splácení trochu připlatit, ale zase být víc v klidu a mít ještě nějakou rezervu. Jak jste zvládaly finančně? ![]()
@Zusu1 píše:
Ahoj, také se chystám na plastiku prsou a líbí se mi ta pražská klinika Yes Visage. Máte někdo aktuální zkušenost? Nabízejí tam i možnost vzít si to na splátky, tak si říkám, co je lepší. Jestli to zaplatit najednou a úplně se vydat z peněz. Nebo si sice při tom postupném splácení trochu připlatit, ale zase být víc v klidu a mít ještě nějakou rezervu. Jak jste zvládaly finančně?
A za 15 let si to zase hodis na splatky? Nebo kdyz ti nejakej implantat prdne treba za tri roky?
Nezlob se, ale to uz je trochu moc, prsa na splatky… Kdyz na to nemas, tak si nasetri, dostat se do dluhu kvuli prsum, to uz je trochu silny kafe.
@mroe To já samozřejmě nemám nejmenší tušení, co bude za 15 let. Na ty implantáty je prý nějaká záruka, tak snad to nebudou chtít zase doplatit, když se s tím chvíli po operaci něco stane. Většinu se budu snažit zaplatit a na splátky bych si dala jenom část, abych se nevydala z peněz. Ještě se jich na to budu muset zeptat, jak to dělají. Mají na to jenom reklamu na stránkách, ale bližší podrobnosti sdělují až při konzultaci, tak se rozhodnu, jak to udělám. Já myslím, že na tom není nic špatnýho. Lidi si berou na splátky auta, televize a mixéry, tak proč si nevzít na splátky nový prsa ![]()
@Zusu1 píše:
@mroe To já samozřejmě nemám nejmenší tušení, co bude za 15 let. Na ty implantáty je prý nějaká záruka, tak snad to nebudou chtít zase doplatit, když se s tím chvíli po operaci něco stane. Většinu se budu snažit zaplatit a na splátky bych si dala jenom část, abych se nevydala z peněz. Ještě se jich na to budu muset zeptat, jak to dělají. Mají na to jenom reklamu na stránkách, ale bližší podrobnosti sdělují až při konzultaci, tak se rozhodnu, jak to udělám. Já myslím, že na tom není nic špatnýho. Lidi si berou na splátky auta, televize a mixéry, tak proč si nevzít na splátky nový prsa
Ano, na implantaty je sice zaruka, ty ti vymeni mozna zdarma, ale tu operaci vcetne anestezie a nasledne pece si budes muset uhradit.
A ze si lide berou veci na splatky je fakt, ale neznamena to, ze to neni vetsinou blbost. Prsa na splatky uz mi pripadaji hodne mimo. Je to vec, kterou opravdu nepotrebujes, takze ten duvod k zadluzeni nechapu.