Dobrý oční lékař Východní Čechy

65
21.8.14 07:41

dobrý oční lékař Východní Čechy

Snažila jsem se najít podobnou diskuzi, nenašla, tak snad nezakládám zbytečně novou…

Poradíte mi holky nějakého dobrého očního lékaře ve Východních Čechách? Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou… Dcera - 9 let si začala stěžovat, že špatně vidí na čtení, že to má rozmazané. Kdysi jsme byli na nějakém prvním vyšetření v Chocni, ale tam je šíííííleně dlouhá čekací doba, strávili jsme v čekárně snad 4 hodiny :( A je potřeba na objednání mít doporučení od dětské lékařky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
21.8.14 08:49

Ahoj, my chodíme v Pardubiccích. Dr. Popelka. Je strašně hodný a dobrý.
Ale těch lidí co tam chodí. U něho se neobjednává, takže mazec. Čeká se taky cca 3 hodiny. :zed:
doporučení jsme nikdy neměli. nevím to jistě, malé děti jsou na objednání, ale ted nevím do kolika let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.8.14 15:14

No právě ty cekacky :-P. Zkusíme ústí nad orlicí, typ mi dala kamarádka, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.11.16 10:05

Vím, že už to je poměrně stará diskuze, ale řeším s naším malým slzné kanálky - jsou mu 4 měsíce. Nechce se mi moc na průplach, ale na druhou stranu se bojím, abychom se toho zbavili, masírujeme už pekelně dlouho a pořád to není úplně v pořádku. Mohla bych poprosit o tip na očního v Ústí n. O.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty