Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky,
vim, že už podobné téma tady už byla, ale jsou tam dost staré příspěvky. Poraďte prosím dobrou dětskou doktorku v Pardubicích. Jsme z Polabin, ale dojedu kamkoliv, jen aby byla opravdu dobrá. Jde mi o to, aby byla paní doktorka a sestřička milá, hodná a rozumná ohledně očkování a názorů rodičů. Aby byl při vyšetření klid a čas se na něco zeptat a ne, že než vyjdete z ordinace, už máte za zády další maminku. moc děkuji
@Viki2013 já chodím s dětma k paní doktorce Vrubelové. Nemocní moc nejsou, takže jsme nic zásadního řešit nemuseli. Ale očkování probírá ze všech úhlů, bála jsem se, že mě do něčeho bude tlačit, ale jen mi řekla svůj názor a rozhodnutí nechává plně na mě. Kdykoliv jsem cokoliv potřebovala, tak jsem se zeptala a ona se reozpovídala, objednává na určitou hodinu, je s ní dobrá domluva. Sestřička je taky perfektní.
Paní doktorka má ordinaci na Dukle, ze OK centrem.
Mám doktora Jiráska střídá se i s manželkou oba super. Pan doktor je i v nemocnici. A ordinaci mají za divadlem. Už i já jsem tam chodila jako dítě.
Ahoj, děkuji. Lyrica: O této paní doktorce jsem slyšela. Ona je po doktorce Haltuchové? A máš pocit, že ta prohlídka probíhá v klidu? žádný spěch? je tam klidná atmosféra? jak se cítí dětičky když tam přijdou?
U doktora Jiráska jsem byla s malou hned z porodnice na kontrole se srdíčkem a byl to pro mě bohužel hrozný zážitek. Pan doktor na mě nezapůsobil vůbec dobře a ještě dlouho si tuhle prohlídku budu pamatovat. Na kardiologii jezdím 150 km k jinému lékaři:-(
@akisek píše:
Já jsem nadšená z dr. Kučerové na Dubině
a nevíš jestli ještě přibírá? chtěla jsem k doktorce Lévové, ale ta už nebere.
@Viki2013 Netuším, ale nedávno brala. Řešila jsem s ní i vážnější problém, obtelefonovávala HK fakultku apod. Super doktorka a výborná sestřička.
@akisek píše:
@Viki2013 Netuším, ale nedávno brala. Řešila jsem s ní i vážnější problém, obtelefonovávala HK fakultku apod. Super doktorka a výborná sestřička.
moc děkuju, zkusím tam zavolat.
@Viki2013 píše:
moc děkuju, zkusím tam zavolat.
Ještě tenhle týden ráno tam má být, příští má dovolenou. Posílá nám to emailem, kdy není a jaký je zástup. Prostě luxus ![]()
@Viki2013 jojo, místo paní dr. Haltuchové.
Probíhá to právě že naprosto v pohodě. Někdy jsem tam i půl hodiny. Minule mi právě vyprávěla o tom, jak to chodí v nemocnicích a u pediatrů různě po světě, nějak jsme se zapovídaly ![]()
Nejdřív se jde k sestřičce, tam se váž, měří, řešíme, co a jak dítě baští a tak podobně. Pak přijde paní doktorka, pozve si nás dál, s dětma mluví moc pěkně. Naši kluci to snášejí naprosto v pohodě.
Mě přijde fakt příjemná.
@lyrica píše:
@Viki2013 jojo, místo paní dr. Haltuchové.
Probíhá to právě že naprosto v pohodě. Někdy jsem tam i půl hodiny. Minule mi právě vyprávěla o tom, jak to chodí v nemocnicích a u pediatrů různě po světě, nějak jsme se zapovídaly
Nejdřív se jde k sestřičce, tam se váž, měří, řešíme, co a jak dítě baští a tak podobně. Pak přijde paní doktorka, pozve si nás dál, s dětma mluví moc pěkně. Naši kluci to snášejí naprosto v pohodě.
Mě přijde fakt příjemná.
to je super, naše malá brečí už jen když vejdu do ordinace. a ze začátku byla v pohodě. díky moc. půjdu se podívat na obě paní doktorky, snad nás některá vezme
Ahojky
, prave se stehujeme do Pardubic a hledam doktorku. Pani Mudr. Ptackova uz pry bere jen tehotne z okoli..
Mudr. Vrubelova jeste pacienty bere? Hodi se mi i lokalita, tak doufam
. Hezky den
@Free kamarádka se k ní hlásila před týdnem a normálně je vzala
Tak myslím že ano
Zkus tam cinknout, sestřička je ochotná ![]()
@lyrica píše:
@Free kamarádka se k ní hlásila před týdnem a normálně je vzalaTak myslím že ano
Zkus tam cinknout, sestřička je ochotná
Dekuji @lyrica
doufam, ze to vyjde
.
Btw. koukam, ze mame podobne stare deticky
. Mam klucika 2.1.12 a holcinu 11.2.14 ![]()