Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prsa na splátky? neblbni, radši si ušetři. Teď práci máš ale co když za půl roku nebude ![]()
Nechápu to moderní splátkování. Koukni pořádně po netu a do 50 se vejdeš.
http://www.yesvisage.cz/…u-implantaty
Já vím… právě koukám. Jakože partner má výplatu slušnou, už déle máme dva platy, ale nikdy mě to nebralo tak jako ted… ted jsem pevně rozhodnutá a bojím se že na to „nenašetřim“ v životě ![]()
Tak já mám 8 let větší C dvě kolejní a spokojenost. Mám kapkovitý tvar. cena Praha 75tis
Verča
Já si půjčila normálně v bance
Pokud se rozhodneš na 100% tak se nenech limitovat tím, jak ti která nemocnice umožní financování, ale vyber si podle toho, jak je dobrý doktor. Aby se ti náhodou nestalo, že prsa budeš mít sice na splátky, ale nebudou se ti líbit, to už pak bude pozdě plakat.
Jojo, neboj. To taky vím, nějakého šikulu s hodně recenzema a koukám že zrovna tahle klinika má hodně dobré rezence, co tak čtu. Dále pak Perfekt Clinic.
Právě jsem myslela spíše nějakou kliniku, aby se to splácelo rovnou jim, ale to v dnešní době bude mít málokdo… svých bych měla cca dvacet tisíc.. ale je mi blbé..rodina by mi samozřejmě nějakých třeba třicet půjčila, ale prostě říct… na kozy
![]()
Nejdriv si usetri. Je ti 22 let, pocitej, ze to nebude nadosmrti.
Osobne nemuzu reagovat se zkusenosti (zatim, teda…taky do toho chci jit), ale jdi do toho i formou splatek - pises, ze si jinak bez dluhu, takze na co cekat - mindrak naprosto chapu. Nevahala bych ani minutu, pokud mas v hotovosti 20k, tak uz bych byla objednana na konzultaci.
Drzim palce, jinak vic o plastice prsou se asi dozvis na webu omlazeni.cz nez tady ![]()
Medicom vip umoznuje na splatky. Podrobnosti pujcky neznam
,ale najdes to urco na jejich www. Podle me ale pujde o pujcky typu Provident atd.,tak mozna bych zvazila opravdu bezucelovku v bance. Ale to si spocitas co by bylo vyhodnejsi;).
A jdi urcite do toho, nema smysl se uzirat ![]()
Ahoj, já byla na operaci 3 roky před otěhotněním a pak jsem litovala, že jsem do toho nešla dřív, měla jsem štěstí - skoro mě to po operaci nebolelo, rychle se vše zahojilo. Za mě ty peníze za to rozhodně stojí.
Byla jsem v Brně na klinice Body, u doktora Holuši - skvělý přístup, profesionál, ale jsou na něj velmi dlouhé čekací doby - za mě to bylo víc jak půl roku od první konzultace než jsem měla termín operace. Každopádně je na téhle klinice taky možné mít tento zákrok na splátky. Zákrok mě stál 60tis. Podle ceny nevybírej, dej spíš na doporučení a zkušenosti - také jsem hodně čerpala z Omlazení
a pak mám kámošku, co má taky prsa od Holuši a je maximálně spokojená.
Zuz
Taky se přidávám. Myslím, že na tomhle nemá cenu šetřit… určitě volit kvalitu. Já jdu k Mudr. Doležalovi, co jsme koukala, tak na jeho stránkách ti sjednají úvěr. Ale asi se ti to vyplatí více třeba u Airbank.
Do 50 se sice mozna clovek vejde ale mimo Prahu. A komu by se chtelo pote na kontroly dojizdet napriklad 150 km? Ja jsem vyuzila akci Marianne 25% v LD Praha 7. Mela bych jit 5.1.14. Do 50 jsem se vesla, ale jsem ponekud v rozpacich z jejich pristupu. Mela jsem co delat abych je „ukecala“ na platnost te slevy i po Novem roce a ted zjistuji, ze mi jaksi zatajili dalsi financni naklady v podobe mamografie, na jejiz objednani clovek ceka i pul roku. To by me zajimalo, jak by to udelali, kdybych se objednala skutecne napriklad za mesic. V patek jsem tam jiz volala a slecna na recepci vubec nic nevedela, tak budu volat opet v pondeli, ze tam pry bude kolegyne
. Kdyz uz jsme u toho, mate nektere s Dr. Kulhankem zkusenosti? Vesmes jsem na nej slysela samou chvalu, ale nema tolik recenzi jako napr. Dr. Dolezal nebo Dr.Kufa, to jsou ale ti nejdrazsi doktori, ke kterym clovek muze jit
.
Ahoj ve spolek
Psala bych anonymne prosim…
Rozhodla jsem se a nepatrně jsem z toho v depresi…

no něco strašného 

Už od mládí vím, že mám prsa na prd… jediná spokojenost byla v těhu a při kojení… poté začala malá pít jen z pravého..levé přestalo téct a už jsme ho nerozcucali…gyndař utěšoval, že se „upustí“ i pravé až dokojím a žlázy pochopí. Pravé bylo cca o dvě čísla větší
Skutečně se pravé „vyfouklo“, mlíko zmizelo a já skončila s podprdou 75A.
Je mi 22let a tohle skutečně nechci… jinak jsem řekla bych štíhlá, pěkná, ale jak tabule…
Už tak nějak lovím všude možně, čtu diskuze…ale ráda bych aby se mi ozvala nějaká slečna, mamina co to má za sebou a jestli spokojenost…a cenově…
V dnešní době dát cca 60 tisíc jen tak na stůl není legrace.. ale…

Nejlépe kdyby mi to dali někde na splátky, jelikož jsem naprosto bezdlužná a mám práci na HPP na neurčito.
Jediné toto mi povolili na klinice v Praze..že bych dala 20 tisíc hotově a zbytek formou splátek.