Augmentace prsou - aktuálně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
25.3.16 09:12

@mroe No tak když do toho půjdu, tak budu doufat, že najdu odborníka, u kterého se mi nic takového nestane. Proto tady taky diskutuju, abych zjistila, jakou má kdo zkušenost a vybrala si ten nejlepší způsob a pracoviště, na kterém mi zaručí kvalitní výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
26.3.16 08:32
@Zusu1 píše:
@mroe No tak když do toho půjdu, tak budu doufat, že najdu odborníka, u kterého se mi nic takového nestane. Proto tady taky diskutuju, abych zjistila, jakou má kdo zkušenost a vybrala si ten nejlepší způsob a pracoviště, na kterém mi zaručí kvalitní výsledek :)

Aha. Tak pokud ti nekdo zaruci, ze se ti nic takoveho nestane, nech si to dat pisemne, uvidis, co ti na to reknou. Jinak ti pak se splatkovym kalendarem nezbyde nez doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
1.4.16 11:24

Holky, kolik gramu predstavuje 600 ml implantatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
2.4.16 07:30

Urcite.. Ja davala 49500.,– a spokojenost, jen nesla vetsi, mela jsem dost svalove hmoty v oblasti prsou a mela je hodne mala, takze jdu v na podzim jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keinka
5.5.16 22:19

Holky chci se zeptat na netu jsem nasla ze nejlepsi plasticka chirurgie v brne perfect clinic. muzete mi napsat kdo v ni byl a na kolik vam vysli zvetseni poprsi? dekuji za tipy

• Citovat
  • Upravit
31
20.5.16 15:32

Ahoj, v Brně to bohužel neznám. Mně kamarádka doporučila Yes Visage v Praze. Byla tam na plastice a je moc spokojená. O Perfect Clinic jsem slyšela také docela chválu, ale myslím, že je to taky ta pražská. Nevím, jak je to pak s doktory, jestli tam operují ti stejní jako i v Brně. Každopádně Ti držím palce ve správném výběru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.17 01:11

@Pampelinka ahoj, kde jsi, prosím Tě, dostala tak super cenu?

• Citovat
  • Upravit
6
1.3.19 20:35

Plastika prsou na splátky

Ahoj všechny 😊vím že existují kliniky, které umožňují ženám své splněné prsa splácet přímo na dané klinice v daných splátkách, nevím zda to jde ale všichni nemáme možnost vzít si úvěr v bance, Apod..Pak jsem dostala nabídku, Začíná mi od září a byla bych šťastná kdybych se školy a své příležitosti zúčastnila již s prsy, od mých 14 let nosím vycpane podprsenky, nerada chodím v plavkách, po krásném poprsí opravdu toužím odjakživa, je to mým snem, mám ani ne jedničky prsa,zda se mi o tom snad denně a furtsi představují jak by moje prsa mohl vypadat, splnil by se mi sen, najde se nějaká co má obdobnou zkušenost? Ne všechny máme tolik peněz naráz, půjčku v bance si vzít nemůžu ale splácet měsíčně zvládnu, vzhledem k tomu že mám od září chodit po mole, a nechci tam chodit s nulkama 😲 budu ráda když mi naka poradite jestli znáte kliniku kde lze dát třeba 20000kc v den operace a zbytek na 6 kalendářních měsíců 😏 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.3.19 20:36

Plastika prsou na splátky

Ahoj všechny 😊vím že existují kliniky, které umožňují ženám své splněné prsa splácet přímo na dané klinice v daných splátkách, nevím zda to jde ale všichni nemáme možnost vzít si úvěr v bance, Apod..Pak jsem dostala nabídku, Začíná mi od září a byla bych šťastná kdybych se školy a své příležitosti zúčastnila již s prsy, od mých 14 let nosím vycpane podprsenky, nerada chodím v plavkách, po krásném poprsí opravdu toužím odjakživa, je to mým snem, mám ani ne jedničky prsa,zda se mi o tom snad denně a furtsi představují jak by moje prsa mohl vypadat, splnil by se mi sen, najde se nějaká co má obdobnou zkušenost? Ne všechny máme tolik peněz naráz, půjčku v bance si vzít nemůžu ale splácet měsíčně zvládnu, vzhledem k tomu že mám od září chodit po mole, a nechci tam chodit s nulkama 😲 budu ráda když mi naka poradite jestli znáte kliniku kde lze dát třeba 20000kc v den operace a zbytek na 6 kalendářních měsíců 😏 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.19 01:49
@Anonymní píše:
Ahoj ve spolek :)
Psala bych anonymne prosim…

Rozhodla jsem se a nepatrně jsem z toho v depresi… 8) :|
Už od mládí vím, že mám prsa na prd… jediná spokojenost byla v těhu a při kojení… poté začala malá pít jen z pravého..levé přestalo téct a už jsme ho nerozcucali…gyndař utěšoval, že se „upustí“ i pravé až dokojím a žlázy pochopí. Pravé bylo cca o dvě čísla větší :D no něco strašného :D
Skutečně se pravé „vyfouklo“, mlíko zmizelo a já skončila s podprdou 75A. :roll: :roll:

Je mi 22let a tohle skutečně nechci… jinak jsem řekla bych štíhlá, pěkná, ale jak tabule… :cert:

Už tak nějak lovím všude možně, čtu diskuze…ale ráda bych aby se mi ozvala nějaká slečna, mamina co to má za sebou a jestli spokojenost…a cenově…

V dnešní době dát cca 60 tisíc jen tak na stůl není legrace.. ale… :oops:
Nejlépe kdyby mi to dali někde na splátky, jelikož jsem naprosto bezdlužná a mám práci na HPP na neurčito. :think:
Jediné toto mi povolili na klinice v Praze..že bych dala 20 tisíc hotově a zbytek formou splátek.

Ahojki, musela si projít registrem, atd? Dnes někde dostat splátky není jen tak a záleží zda to je přes kliniku nebo úvěrové společnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty