Aukro - příhozy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
1.4.17 13:06

Prihazovat driv nez těsně před koncem ke logicky nesmysl. Proc navyšovat cenu dny hodiny dopředu kdyz staci zabojovat v poslední minutě. Jinak příhody si leckdo zařizuje včetně me. Kdyz nechci prodat pod cenou ale chci nalákat na aukci od koruny nechám známého prihazicat take dokud nejsem spokojena. To je život :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.2.24 19:15

Zkusenost s prihozy

Neprijde nekomu divne, jak se to na Aukru zmenilo prihazovani? Kdysi se prihazovalo v posledni minute, ted je cena vytazena dost vysoko a dlouho pred koncem aukce, ze se uz vubec nevyplati prihazovat konci jak bylo bezne. Je docela zvlastni a podezrele, aby zajemci zbytecne navysovali aukci nekolik dni a hodin predem, vzdyt jsou samy proti sobe nebo je to domluvene mezi prodejci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22789
16.2.24 07:37

@Silviee za mě Aukro už dávno není co bývalo. Vůbec tam už nenakupuji, jsou to většinou podvody, domluvené příhozy kamarádů atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.2.24 22:20
@lucynka25 píše:
@Silviee za mě Aukro už dávno není co bývalo. Vůbec tam už nenakupuji, jsou to většinou podvody, domluvené příhozy kamarádů atd..

Díky za info. Nakupovala jsem tam hodně a za nemalé peníze, ale už jsem to hodně omezila, občas už jen max. drobnosti za pár korun, ale uvažuji zrušit účet. Už se tam nic nevyplatí, dražší než v eshopu a jednání prodejců je čím dál horší. Profi velcí koupí levně od jiných slušných menších sběratelů, kterých je tam čím dál méně, protože přežívají podvodníci, co koupí za 600,– a pak to tam prodávají za 2600,– a ještě zkreslují nereálné ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák