Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj holky,
mám dnes cestu na Smíchovské nádraží, Anděl.
potřebuji koupit dvě různé věci - sponu k pětibodovému pásu do kočáru - prý bývá v galanterkách, ale v naší teda ne - je tam nějaká?
zlomila se mi.
a pak přehoz na jednu postel - stačil by nějaký obyčejný obchod typu tržnice.
máte tip?
dík
har.
Na Andělu nic moc není. Galanterie je ve Štefánikově ulici, ale jestli tam seženeš co potřebuješ, netuším.
Jinak na kraji Lidické je nějaký bytový textil, ubrusy a tak.
Jiřina
Jo - v tý Řepský pasáži.. Ale nevím, jestli žlutej nebo oranžovej barák.. ![]()
Ahoj,
nedoporučili byste mi prosím nějakou pěknou a levnou galantérku v okolí Václaváku? Pojedu z Andělu na Václavák, tak klidně i někde po ceste. Potřebuju koupit nějakou látku v tělové barvě a ráda bych si koupila i barvy na textil - PéBéO.
Ideální by bylo, pokud by měli otevřeno ještě dnes ![]()
@afghani No asi nakonec skočím do galantérky v Palladiu, ale je to tam drahé, moc se mi tam nechce. Ale nic jiného asi neseženu ![]()
Podívej se na www.Stoklasa.cz… jestli mají látky netuším, ale galanterii ano
@terkamo Tam jsme byla a látky právě nemají. Ale nevadí, stejně jsem nesehnala co jsem potřebovala, takže dneska se nešije ![]()
Textil je u zastávky Arbesovo náměstí, Štefánikova 35. Tam by mohli mít výběr látek, ale nevím, možná už mají jen to oblečení, vešla jsem tam naposledy asi před 10 lety kvůli korálkům. ![]()
A v Kutilovi na Újezdě mají asi jiné látky než bys potřebovala - vím, že tam mají různé kůže, filc, ubrusoviny,…, ale zbytek netuším… I když na netu položku Galanterie mají, tak to asi můžeš taky vyzkoušet.
@Litta Děkuji, v pondělí to omrknu
V Praze se nevyznám, takže za každý tip jsem vděčná ![]()