Kde v Ostravě sehnat fusak Aesthetic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
15.8.11 22:18

Kde v Ostravě sehnat fusak Aesthetic

poradíte prosím kde v Ostravě sehnat věci Aesthetic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4051
16.8.11 07:48

A nechces si ho obkednat pres jejich e-shop?
Www.aesthetic.cz
Vetsinu barevnych kombinaci maji skladem. Pokud ne, musi ho nechat usit a muze to trvat mesic. Neni s nima zadny problem. Vse se da vykomunikovat pres telefon nebo e-mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.8.11 14:06

právě jsem koukala na jejich web a asi to tak budu muset udělat, jen jsem chtěla fusak zimní i letní vidět naživo. Přece jen ta cena …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
16.8.11 14:15

Ja je mam a jsou super. Nemohu si aesthetic vynachvalit.
A kdyby se ti nelibily tak by melo platit standartni vraceni do 14 dnu… Omrkni obchodni podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.8.11 20:23
j.pampeliska píše:
Ja je mam a jsou super. Nemohu si aesthetic vynachvalit.
A kdyby se ti nelibily tak by melo platit standartni vraceni do 14 dnu… Omrkni obchodni podminky.

máš zimní i letní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
16.8.11 20:59

Mam zimni 3v1. Pak ten letni 0-6 a i ten od 6m a starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
16.8.11 21:59

stačí ten zimní 3v1 samostatně, nebo do něj dáváš další?
Na jejich stránkách píší o tom 6+, že jde oteplit nějakou dekou midi - tu je třeba doobjednat, nebo je součástí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.8.11 04:16

Zimni je teply dost. Tam nic nedavam. Kluk je kvetnovej a v zime mel vetsinou jenom body pres to lehci kombinezu z nextu a byl v tomhle fusaku. Pres to mel nanoznik. Takhle jsme ustali celou zimu a kdyz byli jo mrazy tak dostal puncochace a mikinu. 3v1 podle mne zateplovat neni potreba.
Ten 6+ je v podstate jen fleece. Ta spodni (sedaci) cast je teplejsi pevnejsi. V podstate slouzi i jako ten sedak. A pres to se zapina ta nozni cast coz jsou 2 vrstvy fleecu. Takze kdyz jsem v breznu vyhodila z kocaru zimni fusak, dala tento. Kdyz jsem chodila rano vetsinou jsem tam davala tu deku, pres den uz vetsinou ne. Deku muzes koupit od nich nebo tam dat jakoukoli. Kdyz byla jo zima tak jsem tam davala takovou tu imitaci ovci vlny co jsme od nekoho dostali. Deky od aestheticu mam totiz jen bavlna/bavlna a ty jsou tenke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.8.11 13:33

pampeliško - díky za vyčerpávající odpověď. :kytka:
Udělala jsem na webu obj. a už se těším až o vše dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák