Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Meggiska změnit doktorku jsem chtěla nemám moc na výběr jsem na 2deti sama přítel do vecera v práci bydlíme na vesnici a skoro všechny pediatři mají plno
Proto jsme s manželem nechtěli bydlet na vesnici, sám si to zažil, jak to bylo všechno náročné, protože taky neměli auto. Na vesnici bez auta to musí být sakra těžké. S autem byste měla víc možností, kde shánět doktora, bo vaše doktorka je vážně mimo ![]()
@Anonymní píše:
@Tarinka taky má probelem s jídlem skoro nic nesni má oblíbené 2jidla co by mohl jist ostatní do něj nedostanu a je to boj aby se vůbec najedl
hele, všechno, co píšeš, je u dětí docela běžné, ale tak všechno najednou u jednoho dítěte to už je dost na pováženou,
ten řidičák sis měla udělat už dávno, já bydlím na vesnici, dítě mám jen jedno, nemocné tak nějak běžně, žádný extrém, ale nedovedu si představit, jak špatně by se mi to vše řešilo, být odkázaná pouze na mhd ![]()
@stinga ano já vím, tak jsem si spletla termín dneska máme za sebou neurologa smíšená vývojová dysfázie s hyperaktivitou
Dal mi pan doktor zadanku na dětského psychologa
9cervna jdeme
@stinga přijel přítel s práce dřív a on jedeme a já kam a on na neurologii takže to máme za sebou začátkem června EEG budeme dělat
Musíme cvičit nožičky něco s achylovkou máme taky
Já jsem k tomu skeptická.
Mně taky říkali, že je to u dětí běžné. A dneska mám dítě s autismem, Adhd a mentální retardací. ![]()
Můžeš zkusit ranou péči.
A řidičák taky nemám. Respektivě, kvůli nemoci nemůžu řídit auto.
@Alexandria Nixia já mám taky adhd lehkou mentální retardaci a poruchy soustredenosti musela jsem chodit do smecialni školy
Uvidíme ještě co psycholog a klinicky logoped a ještě EEG a máme všechno za sebou
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat syn 3roky a měsíc, má divné chování nemluví stále máme pleny časté záchvaty vzteku a place, nemůžu se k němu přiblížit jinak do mé mlátí, hračky neumí si hrát u všeho vydrží 2min je nesoustředěný, když má radost trepe ručičkama, skládá auta do řady
Když má na sobě něco obleceneho, a já mu dám třeba něco jiného řve že ho musím prevlect, když upadne a bouchne se nikdy nepláce i když mu teče krev což mě taky znepokojuje,
Neumí se sám obléct, všechno mu musím říct 100× slyší dobře.
Pořád potřebuje dudlík Ktery jsem mu vzala a dala ptáckum strašný řev až se dusil musela jsem vrátit moc děkuji
Dobrý den přeji, napište mi do mesengeru mé jméno je Žaneta Dobrovodová