Auto Little Tikes Cozy coupe

249
8.6.12 01:33

Auto Little Tikes Cozy coupe

Ahojky maminky,

prosím o radu, máte někdo toto autíčko?
http://www.rumburak.cz/…12060%5D.htm

chtěla bych ho koupit synovi k 1.narozeninám, a nevím zda to první, nebo tohle: http://tomtex.cz/…es-4458.html.
To první je už klidně od roka, má tam i vložku na nožičky, ale to druhé zase déle vydrží… jde mi o to, jestli by to třeba bavilo i 4-5ti leté dítě, nebo máme vyloženě koupit to menší :-)

děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5203
8.6.12 05:15

Ahoj,
tak mi mame to prvni. Dcera ho dostala ke 2. narozeninam od mojo kamaradky, ktera ma 2 deti a jeji 4lety ho porad miluje. Moje dcera si do neho obcas sedne, nekdy zajezdi, ale u nas to zas takovej hit nebyl. Nevim, jestli se v Cr da koupit i to hasicske, ktere ma u sebe vysilacku nebo telefon nebo co to je a houka to, to je docela + :palec:
Nedavno jsme tu meli na navsteve 8letou holcicku, ktera se do neho taky narvala, ale ven uz nemohla :lol: a tu by to asi bavilo nejvic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.6.12 06:39

Tak na vyzkoušenou jsou dobré supermarkety :mrgreen: Kde mají tyto auta jako vozíky…jestli v tom syn vůbec vydrží 8)

No a já bych šla do toho druhého asi, ale neumím si představit v něm to odrážení :think: Jestli na to bude mít takové malé dítě sílu a to myslím i dvou a tříleté. Přece jenom to auto má přes 11kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.6.12 06:50

auto jsme našli v jednom dětském hracím centru a mrňous je z něj nadšený. Ale to obyč. ho až tak nebralo - lepší byl taxik a policejní (v něm byla vysílačka). Ale rok je to asi moc velký. V roce a půl s tím měl kluk co dělat.

• Citovat
  • Upravit
249
8.6.12 09:23

dekuju za nazory :kytka: ono prave to prvni ma specialni podlozku pod ty nohy,kdyz je prave male a neumi se odrazet, tak aby nozicky necouralo po zemi a normalne se v tom aute jen vozi. Tu druhe mi prave taky prijde takove velke a tezke, a chvili by trvalo nez by se rozjelo :-D
kouknu jeste na toho taxika, to se tady taky prodava :-) nebo mozna policejni, ja prave myslela, ze by ho to mohlo bavit viz nez nejake odrazedlo, ze ja kdyz jsem byla mala, tak jsem si taky takovy auto prala :-D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.6.12 09:28

@sarusinka Koukla jsem ti na profil a jsi z Prahy. Tak se na ně jdi kouknout naživo do Kotvy do Človíčkova.

• Citovat
  • Upravit
249
8.6.12 09:39

@lucenka diky, a tam maji to cerveny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.6.12 09:45

určitě tam mají taxi, policejní, to zelený a myslím že i to červený. Ale tím si nejsem jistá. Mrňous byl pořád v taxiku :) Ale taky se mi moc líbí a uvažuju nad jeho pořízením. A byl o ně docela boj mezi dětma :)

• Citovat
  • Upravit
249
8.6.12 09:56

ja koukala prave na netu, a o zadny vysilacce v tom taxikarskym nepisou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.6.12 10:05

v taxi vysílačka není, ale je takové hezčí :) ta je v tom policejním, ale to bralo až větší děti - tak 3 letý a starší.

• Citovat
  • Upravit
249
8.6.12 10:18

mne se prave libi hodne to cervene, nevim proc :-D to taxikarske mi prijde jako kdyz ma clovek na aute reklamu :-D nevim proc mam takovej pocit :mrgreen: no je to tezke rozhodovani :-D kazdpopadne diky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
8.6.12 18:11

@lucenka , jeee, on je v Kotve Clovickov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.6.12 20:29

@paja88 je teď nevím patro, ale je to nejake vyšší, vedle hráčkárny.

• Citovat
  • Upravit
249
8.6.12 22:46

@paja88 a ten 4letý se do něho pořád vejde? :-) mně nepřijdou tak rozdílné ty velikosti, co píšou na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.1.15 19:21

Holky ulovila jsem u nás ve Zlíně tenhle kamion výprodej jen za 349,–!!! Já jen tak, kdyby někdo chtěl, tak je za super cenu :D už máme taky doma…
 http://auta-letadla-lode.heureka.cz/…t-s-navesem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815