Autosedačka 15 - 36, jakou Steeve?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
18.3.15 14:51

@Jasou bohužel jsou nyní skladem pouze tyto 2 varianty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.15 20:10

@steeve opět i já potřebuji další sedačku :D čtu a čtu a stejně sem z toho jelen. taže mě osobně se líbí nejvíce http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

pak http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

a ještě se mi moc líbí materiál potahu co jsem viděla osobně u toho dle http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

V testech se vůbec nevyznám. Takže kterou by jste vybral vy pro své dítě :hug:??? Předem děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.5.15 21:44

@Tinkapletinka Steeve vlastní Romer Kidfix XP sict ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
7.5.15 22:05

Nevim, jestli vam muj nazor pomuze, ale rozhodovala jsem se pred par tydny mezi temito dvemi autosedackami. Vybrali jsme concorda x-bag, ten samy jako xt, jen bez hydraulickeho pistu pri zvetsovani sedacky. Polohovani bylo take minimalni, kdezto cena rozdilna. Ve srovnani s romerkou je to hrozne pohodlna sedacka na dlouhe cesty, uz bych nevolila jinou a to pritom mame 9-18 kg romerku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.15 22:14

@Run no to pak také záleží na tom, kdy jí kupoval, protože jestli se nepletu, tak ten Transformer je ted čestvě v prodeji né??? :?:

@Ájinka85 a proč teda x-bag a ne xt? Je tam fakt tak minimální rozdíl??? A včem je tak pohodlná oproti romerce? Díky za info :mavam:

akorát u těch crash testů se mi zdá, že ten concord se každou chvíli rozletí, kdež to ten romer je takový stabilnější ( aspoň tak mi to připadá )

https://www.youtube.com/watch?…

https://www.youtube.com/watch?…

A TY CYBEXY taky nevypadají špatně, na ty jsem uplně zapoměla :mrgreen:
Vypadá to, že ten asi bude nejvíce polohovatelný. A to za hlavičkou má asi jako jediný z těch sedaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
8.5.15 22:19

Xt stal jednou tolik a za tu cenu mel navic uplne mizive polohovani a takove plynule vysouvani do vysky, x bag se vysouva nahoru jako kazda jina a je bez polohovani. Kamaradky maji romerky, prijde mi ten podsedak maly, takovy tvrdy, nejsou podrucky…concord je opravdu kresilko, nase mala ma treba porac ruce na podruckach a fakt tam sedi suprove. Ja doufam, ze se nam nic nestane, abych mohla posoudit bezpecnost, ale pry v testech vysly hned za romerkama, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 22:33

Mě se právě líbí také ty područky :) Tak ted spíš váhám mezi tím Concordem a Cybexem :mrgreen: Nad Cybexem jsi při koupi neuvažovala? @Ájinka85

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
8.5.15 22:45

Uvazovala, ale vzhledem k tomu, ze bychom v aute chteli mit pak vedle sebe autosedacky tri, tak ten cybex je hrozne siroky, ale siroky jen v ramenou, kdezto concord po celem boku. Prijde mi, ze je v concordu lepe chranena po celem telicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.15 00:35

No ta jedna řada má právě celý ten bok, stejně jako ten Concord se mi zdá nebo aspoň na mě to tak působí. Neviděla jsem ani jednu ještě na vlastní oči. Ale tady u te Cybexky vypadá ten potah naprosto LUKSUZNĚ, ten mě teda dostal :pankac: A z těch barev si snad ani člověk nemůže pořádně vybrat, protože jsou užasné VŠECHNY!!!
 http://www.eshopbaby.cz/…arek-200-kc/

No mám tu smůlu, že mám bohužel jen jednoho prcka, takže nebudou v autě ani 2 natož 3 sedačky :(
Tak zas aspoň při vybírání sedaček nejsem ničím omezena, to je jediná výhoda. A auto mám 7 místné, takže tam se DOUFÁM vleze každá sedačka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
9.5.15 09:29

Tak at dobre vyberes :lol: vsechny 3 vysly v testech nejlepe, takze ani s jednou chybu neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.5.15 07:31

@Tinkapletinka všechny 3 sedačky patří k těm nejlepším, mají 4* z bezpečnosti, úplně nejbezpečnější je ten Römer, o nějaké procenta, ale ani s jednou neuděláš chybu
moje děti momentálně jezdí v Römer Kidfix XP( pořízená před rokem) Römer Kidfix ( asi 4 roky ) a Concord Lift Evo( asi 5letá- ta je bez isofixu) co do pohodlí, tak akždé z dětí si vybralo něco jiného a všechny vydrží i cestu k moři bez problému, ohledně polohování nejlépe šla staší Kidfix, nový Kidfix XP má kratší ramena, Concord nejde téměř vůbec, co do materiálu, Römer nad Concordem vede o třídu, je to vidět jak na plastech tak i na potahu, ta 5ti letá je už na odpis, ošoupaný potah, zešedlé plasty, kdežto ten 4 letý Römer když je vypraná tak vypadá jako nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.15 11:51

@steeve zdravím vás :mavam: kdepak jste se nám toulal, někde na dovolené cooo :lol:

No já mezitím nastudovala milion crash testu a jiných příspěvků od holek a rozhodla jsem se pro Cybex! Koukám, že ho ale vy vůbec nemáte v nabídce :?: To si myslím, že je škoda.

Takže váhám mezi M nebo Q. Uvidím na živo, ale to už mi asi neporadíte, když je nemáte u vás :-(

Slyšela jsem, že nefandíte Cybexu, kvůli tomu, že se montuje v Asii. Takže kdyby jste dnes kupoval sedačku, tak by jste znova zvolil tu novou linii Romeru před Cybexem???
Každopádně i tak děkuji za vaše odpovědi a kdyby jste měl kdykoliv cestu směr Trieste, tak máte u mě kafe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
11.5.15 12:01

@Tinkapletinka máme Cybex a je upně luxusní, Kačka je v něm strašně spokojená, pultík používá jako odkládací plochu, potah de krásně dolů a vyprat.
K rodičům má ae starší Römer, kuli tomu, že cybex sem nenašla v bazaru, pouze tady ty a pak mraky těch horších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.5.15 15:46

@Tinkapletinka to víte, o víkendu mám jiné představy o stráveném čase než sedět na Emiminu, stačí že tady vysedávám přes týden,
jak jsem psal výše, děti nyní jezdí v Römeru a Concordu a opět bych vybíral takto, resp. děti si vybrali, ale zkoušeli i Cybex
a jinak psala jste že studujete crashtesty, a chtěla jste nějakou dobrou v testech a Cybexy M ani Q ještě v testech nebyly, takže nevím jestli to jsou právě ty 2 správní kandidáti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.15 23:04

@steeve No to jsem psala v tom prvním příspěvku kde jsem sledovala Transformer, Kid fix sict a tu Stroemholer či jak. A pak později užjsem se přehoupla na Cybex a to jsem četla od vás, že testy budou v květnu a výsledky v červnu.
Já vůbec netušila, že byl víkend u mě je s prckem každý den stejný :D Já vás stejně obdivuji, že jste stále všem ochoten tolik pomáhat a radit. Takže děkuji za vše a přeji spoustu slunečných víkendů v nadcházející letní sezoně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí