Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem. Máme tuto autosedačku (vajíčko) schované po starší dceři. Teď jsem vyprala potahy a celou „svlékla“. Prolém je v tom, že nevím, jak ty pásy vzadu dát správně nazpátek. Už jsem se u toho asi dvě hodiny vztekala, tak prosím někoho, kdo ji má, jestli může poradit, úplně nejlépe třeba vyfotit. Problém je hlavně v tom čudlíku PUSH, který uvolňuje upnutí pásů. Celý to vypadlo a nevím, jak to dostat zpět a hlavně doufám, že máme všechny části. Už 2,5 roku byla „uskladněna“, takže jsem vážně zapomněla, jak to vypadá a fotky máme samozřejmě jen přední části. Díky moc za rady a pomoc!!! Budu Vám neskonale vděčná, jelikož a protože bych z toho asi porodila. ![]()
Ahoj, mám tuhle autosedačku, ale bohužel nejsem teď doma, takže ti to můžu vyfotit až zítra kolem oběda… Nebo teď popsat, ale nevím, co konkrétně ti nejde.
Ahoj, je, to bys byla zlatá. Já to zatím odložila. Nejde mi ta zadní část. Nevím, jak tam ty pásy jsou, především to utahování a povolování.
Díky předem za pomoc.
Tak jsem ti to vyfotila, snad ti to pomůže, takhle od pohledu to vypadá jednoduše ![]()
Gabu : jsi zlatá! Moc děkuji. Tak nějak jsem myslela, že to je. Uvidím, jak mi tam půjde ten čudlík. Snad to zmáknu, kdyžtak Tě budu zase otravovat.
Díky díky díky a ještě jednou díky. Jdu to rovnou zkusit.
Tak mám popruhy správně, ale ten čudlík ne
Asi tam vážně něco chybí. No nic, budu s tím muset někam do prodejny, snad mi poradí. Abys chápala, ono vypadlo celý to nahoře, jak je tam ten mechanismus s čudlíkem. A když to tam chci různě vrátit, tak mi to při sebemenším zatáhnutí zase vypadne. Jenže to asi musím vidět na vlastní oči, jak je to tam a co tam vlastně všechno je :-/ No hlavně, že mám ty popruhy už daný správně, alespoň se mi to nepoztrácí ![]()
Tak ještě jednou díky. ![]()
Tak to mě mrzí, na čudlík jsem koukala, ale nic jen od pohledu nevykoumám a po tvých zkušenostech se mi ho tedy rozmontovávat moc nechce… Při zmáčknutí se lehce odklápí ty kovové zoubky, co přidržují pás, ale jak to je nacvaknuté a jak to uvnitř funguje, to ti fakt neporadím. Držím palce, ať to zprovozníš a přeju rychlý a bezbolestný porod (to určitě
) a hlavně zdravé mimčo ![]()