Autosedačka Inglesina Huggy - Prosím o pomoc!

611
5.9.09 18:47

Autosedačka Inglesina Huggy - Prosím o pomoc!

Ahoj všem. Máme tuto autosedačku (vajíčko) schované po starší dceři. Teď jsem vyprala potahy a celou „svlékla“. Prolém je v tom, že nevím, jak ty pásy vzadu dát správně nazpátek. Už jsem se u toho asi dvě hodiny vztekala, tak prosím někoho, kdo ji má, jestli může poradit, úplně nejlépe třeba vyfotit. Problém je hlavně v tom čudlíku PUSH, který uvolňuje upnutí pásů. Celý to vypadlo a nevím, jak to dostat zpět a hlavně doufám, že máme všechny části. Už 2,5 roku byla „uskladněna“, takže jsem vážně zapomněla, jak to vypadá a fotky máme samozřejmě jen přední části. Díky moc za rady a pomoc!!! Budu Vám neskonale vděčná, jelikož a protože bych z toho asi porodila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1668
5.9.09 21:20

Ahoj, mám tuhle autosedačku, ale bohužel nejsem teď doma, takže ti to můžu vyfotit až zítra kolem oběda… Nebo teď popsat, ale nevím, co konkrétně ti nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
6.9.09 11:03

Ahoj, je, to bys byla zlatá. Já to zatím odložila. Nejde mi ta zadní část. Nevím, jak tam ty pásy jsou, především to utahování a povolování.
Díky předem za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
6.9.09 16:20

Tak jsem ti to vyfotila, snad ti to pomůže, takhle od pohledu to vypadá jednoduše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.9.09 10:17

Gabu : jsi zlatá! Moc děkuji. Tak nějak jsem myslela, že to je. Uvidím, jak mi tam půjde ten čudlík. Snad to zmáknu, kdyžtak Tě budu zase otravovat. :oops: Díky díky díky a ještě jednou díky. Jdu to rovnou zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.9.09 10:32

Tak mám popruhy správně, ale ten čudlík ne :-( Asi tam vážně něco chybí. No nic, budu s tím muset někam do prodejny, snad mi poradí. Abys chápala, ono vypadlo celý to nahoře, jak je tam ten mechanismus s čudlíkem. A když to tam chci různě vrátit, tak mi to při sebemenším zatáhnutí zase vypadne. Jenže to asi musím vidět na vlastní oči, jak je to tam a co tam vlastně všechno je :-/ No hlavně, že mám ty popruhy už daný správně, alespoň se mi to nepoztrácí :-)
Tak ještě jednou díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.9.09 14:20

Tak to mě mrzí, na čudlík jsem koukala, ale nic jen od pohledu nevykoumám a po tvých zkušenostech se mi ho tedy rozmontovávat moc nechce… Při zmáčknutí se lehce odklápí ty kovové zoubky, co přidržují pás, ale jak to je nacvaknuté a jak to uvnitř funguje, to ti fakt neporadím. Držím palce, ať to zprovozníš a přeju rychlý a bezbolestný porod (to určitě :wink: ) a hlavně zdravé mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí