Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Kukacka123 píše: Více
Existuje ještě přídavný pás k sedačkách 15-36, který se dává křížem. Je to právě pro tyhle malý děti.
@Janli ajo, vidis ten doma jeden mame po dceri
diky za pripomenuti…
@KKK85 diky…protismer uz neprojde. Ale na tu druhou mrknu
a koukam i druha je protismerna. Ja vim, ze je to bezpecnejsi, ale u nas se to uz bohuzel synovi nelibi. Byla jsem rada, ze vydrzel v protismeru skoro 2,5 roku ![]()
@Kukacka123 Nojo, ale posměrná, na vnitřní pásy do 25kg a ještě v kombinaci Isofix, neisofix… To bude Yetty ![]()
Já mám pocit, že sháníš nesehnatelný. Já osobně bych koupila do svýho auta Joie Bold, to má integrovaný pásy až do 22kg a k babičce do auta Cybex 15-36kg, klidně bazarovýho a k tomu nějakou dobu používala ten přídavný pás.
My na jare byli v Centru autosedacek a ze pry v posmernych sedackach uz vnitrni pasy od 18kg nejsou. Ale ta Joi vyse ho ma! Koupili jsme nejakou k prarodicum do auta na pasy z auta, ale tam sedi se synem i babi vzadu a hlida ho, aby nic neprovedl, ale kdyz jedu sama se 2 detmi a ridim, nemuzu porad jen koukat, kam se vyklani a tak, takze taky shanim reseni vnitrnich pasu a posmerne sedacky (dite 4 roky a 16,5kg zatim).
@JezinkaBezinka píše: Více
Romer advansafix má taky pětibodový pás až do 22kg. Já mám dokonce jeho starší variantu, která má pětibodový pás až do 25kg. Ty sedačky jsou, ale nesmíš se spoléhat na to, že ti to v nějakým obchodě řeknou, protože oni prodávají jen svoje sedačky. Musíš si odsedět hodiny na internetu a hledat a hledat. Moje děti měly 18kg ve dvaceti měsících, takže jsem tyhle sedačky hledala dost dlouho. A nebyli mi schopni poradit ani na bezplatné poradně.
No…jeste pohledam, ale holt asi budeme resit tou na pasy z auta + ten pridavny, neda se nic delat… Diky ![]()
@Kukacka123 to leda velkou protisměrnou seženeš na přidělání pásem a možná bude mít petibod do 22kg