Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nevíte prosím někdo, kde prodávají v Jihlavě autosedačky a jaký tam mají výběr? Díky
V Jihlavě moc výběr není, dalo by se říci, že hodně autosedaček je v City Parku v hračkářství Pompo, ale je to spíše více barev jenom pár značek. Dřív jsme kupovali v Lovely Baby, ale to už není, co bývalo. Nově jsme pro autosedačku jeli daleko.
@alokea V Jihlavě měli autosedačky v obchodě Lovely Baby, ale od té doby, co ho přestěhovali, jsem tam nebyla, tak nevím, jak jsou na tom se sortimentem
Pokud chceš vidět hodně sedaček pohromadě, doporučuju si udělat výlet do Brna do obchodu Fun Baby, tam jsem pořídila já, a výběr mají obrovský. Tady jsou jejich stránky: http://www.funbaby.cz/
Když jsme byli naposledy v Lovely Baby, tak leda autosedačka na objednání. Jenže my si ji chtěli zkusit hlavně do auta (máme tři děti, tak aby se tam vešly všechny tři autosedačky), a to už si pak rovnou může člověk objednat levněji z netu, když nemá tu výhodu ozkoušení, kterou bych z kamenné prodejny očekávala a byla i ochotna si něco připlatit.
Oživuju diskuzi, potřebujeme koupit dceři autosedačku, rozhoduju se mezi 2 typy a chtěla bych je vidět naživo, aby si do nich sedla, případně že bychom ji zkusili do auta. Nemáte tip, kde v Jihlavě a okolí by mohli mít sedačky Cybex a Römer? Do Pampalíny (jak tu někdo psal) jsem volala, tam Römer nemají vůbec a Cybex na objednávku
A Lovely Baby jsem hledala a jsem mírně zmatená, protože v katalozích se mi sice zobrazuje v Jihlavě na Žižkově ulici, ale přímo na stránkách Lovely Baby je provozovna uvedená kdesi na Šumavě
.
Tak doplňuji výsledek svého pátrání:
Nakonec se mi podařilo zjistit, že autosedačky Römer mají (a opravdu fyzicky mají) v autodoplňcích Jamar na náměstí
a druhá možnost je domluvit se v Auto Kelly, kde pro ně není problém během pár dní dovézt autosedačky na pobočku, vyzkoušet - a prý ani nevadí, pokud bychom ji nekoupili.
Téda, to jsou dobré informace. Sice sis musela i sama odpovědět, ale třeba budou pro spoustu lidí přínosem.
@Livlin právě proto jsem to napsala - zabralo mi to dost času to pozjišťovat a tak to aspoň třeba někomu pomůže v budoucnu
tahle diskuze je jeden z prvních odkazů, které na googlu vyjedou při vyhledávání hesla autosedačky Jihlava ![]()
Vážně? No je fakt, že mě už vyjíždějí při hledání taky snad jen odkazy na emimino, ale to je tím, že nás sleduje Velký Bratr. ![]()
Holky, obnovuji.. Resime ted ten samy problem.. Chceme koupit Romer King 2015,ale chci ji vyzkouset.. Ale kde.. ![]()
Prosim obnovuji, vi nekdo kde v Jihlave, nebo v Jindrichove Hradci maji romer, cybex autosedky? Dekuji
@amandab píše:
Prosim obnovuji, vi nekdo kde v Jihlave, nebo v Jindrichove Hradci maji romer, cybex autosedky? Dekuji
Romer maji v Jihlave na namesti v Jamaru
pořídili jsme ho tam. Koukni na jejich stranky. Jssou tam myslim i ceny u jednotlivy sedacky