Autosedačky v Jihlavě, kde koupit

1386
27.6.13 22:39

Autosedačky v Jihlavě - kde prodávají

Ahoj,

nevíte prosím někdo, kde prodávají v Jihlavě autosedačky a jaký tam mají výběr? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1995
27.6.13 22:57

V Jihlavě moc výběr není, dalo by se říci, že hodně autosedaček je v City Parku v hračkářství Pompo, ale je to spíše více barev jenom pár značek. Dřív jsme kupovali v Lovely Baby, ale to už není, co bývalo. Nově jsme pro autosedačku jeli daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
27.6.13 23:00

@alokea V Jihlavě měli autosedačky v obchodě Lovely Baby, ale od té doby, co ho přestěhovali, jsem tam nebyla, tak nevím, jak jsou na tom se sortimentem :nevim: Pokud chceš vidět hodně sedaček pohromadě, doporučuju si udělat výlet do Brna do obchodu Fun Baby, tam jsem pořídila já, a výběr mají obrovský. Tady jsou jejich stránky: http://www.funbaby.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
27.6.13 23:05

Když jsme byli naposledy v Lovely Baby, tak leda autosedačka na objednání. Jenže my si ji chtěli zkusit hlavně do auta (máme tři děti, tak aby se tam vešly všechny tři autosedačky), a to už si pak rovnou může člověk objednat levněji z netu, když nemá tu výhodu ozkoušení, kterou bych z kamenné prodejny očekávala a byla i ochotna si něco připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.6.13 23:44

Muzes dojet do Humpolce do obchodu pampaliny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.6.13 08:23

Děkuju za odpovědi, podíváme se alespoň do toho City parku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
20.1.14 11:00

Oživuju diskuzi, potřebujeme koupit dceři autosedačku, rozhoduju se mezi 2 typy a chtěla bych je vidět naživo, aby si do nich sedla, případně že bychom ji zkusili do auta. Nemáte tip, kde v Jihlavě a okolí by mohli mít sedačky Cybex a Römer? Do Pampalíny (jak tu někdo psal) jsem volala, tam Römer nemají vůbec a Cybex na objednávku :? A Lovely Baby jsem hledala a jsem mírně zmatená, protože v katalozích se mi sice zobrazuje v Jihlavě na Žižkově ulici, ale přímo na stránkách Lovely Baby je provozovna uvedená kdesi na Šumavě 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
20.1.14 15:14

Tak doplňuji výsledek svého pátrání:

• Lovely Baby se asi přestěhovalo kamsi to háje, protože telefon (jihlavská pevná linka) neexistuje a na webu mají napsanou adresu provozovny kdesi na Šumavě
  • v Pompo v City Parku mi řekli, že mají skladem Romer Kidfix, ale fyzicky na provozovně ho nemají a nemůžou mi říct, kdy bude
  • z dalších prodejen, které mi vyběhly v googlu, Romer ani Cybex skladem nemají, max. na objednávku

Nakonec se mi podařilo zjistit, že autosedačky Römer mají (a opravdu fyzicky mají) v autodoplňcích Jamar na náměstí
a druhá možnost je domluvit se v Auto Kelly, kde pro ně není problém během pár dní dovézt autosedačky na pobočku, vyzkoušet - a prý ani nevadí, pokud bychom ji nekoupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
20.1.14 23:34

Téda, to jsou dobré informace. Sice sis musela i sama odpovědět, ale třeba budou pro spoustu lidí přínosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
21.1.14 10:06

@Livlin právě proto jsem to napsala - zabralo mi to dost času to pozjišťovat a tak to aspoň třeba někomu pomůže v budoucnu :) tahle diskuze je jeden z prvních odkazů, které na googlu vyjedou při vyhledávání hesla autosedačky Jihlava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
21.1.14 13:23

Vážně? No je fakt, že mě už vyjíždějí při hledání taky snad jen odkazy na emimino, ale to je tím, že nás sleduje Velký Bratr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7140
14.12.15 15:03

Holky, obnovuji.. Resime ted ten samy problem.. Chceme koupit Romer King 2015,ale chci ji vyzkouset.. Ale kde.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.8.16 08:20

Prosim obnovuji, vi nekdo kde v Jihlave, nebo v Jindrichove Hradci maji romer, cybex autosedky? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7140
16.8.16 08:30
@amandab píše:
Prosim obnovuji, vi nekdo kde v Jihlave, nebo v Jindrichove Hradci maji romer, cybex autosedky? Dekuji

Romer maji v Jihlave na namesti v Jamaru ;) pořídili jsme ho tam. Koukni na jejich stranky. Jssou tam myslim i ceny u jednotlivy sedacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.16 20:32

Holky Cybex mají v Kočárky Jany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie