Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, nevíte někdo jak je to s kombinováním nového typu odsávačky a lahviček Natural s Via pohárky? Kupuji odsávačku Avent Natural a k tomu samozřejmě taky lahvičky Natural. K tomu chci Via pohárky a tedy i VIA adaptér na odsávačku. Jenže nevím jestli jsou k té řadě Natural pořád ty samé stejné Via pohárky jako u základní řady nebo jsou nějaké jiné taky řady Natural? A ten Via adaptér k odsávačce je stejný jako na klasickou odsávačku nebo musí být taky nějaký jiný Natural? Jde mi o to, aby to bylo všechno kompatibilní, tj adaptér s Via pohárkem se dal nasadit na odsávačku a dudlík (s objímkou) od lahvičky Natural na Via pohárek. Omlouvám se, ale nikde to nemůžu najít a v obchodě mi to nebyli schopni říct :-/.
Podle tohoto odkazu by měly sedět Via pohárky i na odsávačku Natural
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Děkuji za odkaz, koukám na to, ale v popisu zase píšou, že to obsahuje 3× VIA pohárky NATURAL a adaptér NATURAL, tak nevím jestli to nejsou teda nějaké „jiné“ pohárky a adaptér. Ale když zadám třeba do vyhledávače Via natural, tak to najde pořád jen ty Via pohárky, žádnou sérii natural. Tak já už jsem z toho jelen. :-/
@peta h Ahoj, odsávačku od Aventu jsem nepoužívala, ale Via pohárky mám doma a myslím, že Via pohárky jsou jen NATURAL - jiné v nabídce nemají.
Ja teda odsavala jen chvili, odsavacku mam od medely, k ni jednu lahvicku a do via poharku jsem vzdy prelila, takze pokud budes mit lahvicku k odsavacce a poharky s adapterem by nahodou nepasovaly (ja si teda myslim, ze budou pasovat), tak to neni zase takovy problem. Poharky jsem pak nejvic vyuzila na mrazeni prikrmu a doporucuju, super vec.
Já už to právě měla komplet všechno u prvního, ale tu základní řadu Avent ISIS. Nějaké pohárky mi sice zbyly, ale jinak nic, tak když to budu kupovat komplet všechno nový, tak bych ráda kdyby to sedělo, no když nebude, tak to není takový problém, ale bylo by to lepší
. Kdybych věděla, že se k tomu mají objednat nějaké jiné pohárky, tak objednám ty když už to kupuju, ale nikdo prostě nic nepíšou.
@peta h Podle obrázku jsou pohárky stejné, adaptér tvarově malinko jiný, ale přijde mi, že závitová část je stejná.
@peta h Hele podle mě to bude kompatibilní - když se kouknu na tyhle stránky http://www.aventbaby.cz/…-system-5-ks, tak tam je vidět, že adaptér je u savičky i u odsávačky stejný - jiný být nemůže jelikož k jiné řadě než je Natural je nedělají.
Měla jsem odsávačku, lahvičku natural a pomocí adaptérů to bylo kompatibilní s via kelímky. Ale moc jsem ty adaptéry nevyužívala, mléko jsem přelévala. Nebylo to tak pohodlné do ruky.
@Capelucita píše:
Měla jsem odsávačku, lahvičku natural a pomocí adaptérů to bylo kompatibilní s via kelímky. Ale moc jsem ty adaptéry nevyužívala, mléko jsem přelévala. Nebylo to tak pohodlné do ruky.
Souhlasím, taky mi lépe do ruky seděla odsávačka s lahvičkou… přímo s kelímku jsem občas krmila - no, pokoušela se, u nás se láhev bojkotovala i když v ní bylo MM ![]()