Až 50 tisíc za přestěhování

12.3.17 16:06

To je až 50 tisíc. Čili budeš ráda, když dosáhneš na aspoň 20 tisíc.
SMysl to má v momentě, když nemáš hypotéku. Pak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.3.17 16:13
@Saatine píše:
Hele, to je možná první věc co od té baby beru jako ne úplně špatný nápad, spousta rodin nemá na kauci do nového bytu, tohle by helplo být blíž nějaké práci :)
¨Jenomže totok bude mít takové podmínky, které nesplníš. Dle mě část ti vyplatí hned po předložení nájemní smlouvy a další část za odpracovaný třeba rok v dané firmě. Jinak nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.17 16:14

Treba moje svagrova si dala kratky rodicak, nastoupila na urad a zhruba za pul roku se budou stehovat, bracha dostal praci jinde. Vyslo jim to a to to zrovna nepotrebuji… Nezavidim, ale stve me, ze to zaplatim z dani… Obcas ten stat nechapu.

• Citovat
  • Upravit
5672
12.3.17 16:23
@Anonymní píše:
Treba moje svagrova si dala kratky rodicak, nastoupila na urad a zhruba za pul roku se budou stehovat, bracha dostal praci jinde. Vyslo jim to a to to zrovna nepotrebuji… Nezavidim, ale stve me, ze to zaplatim z dani… Obcas ten stat nechapu.

Většinou toto pronášejí lidi, kteří skoro žádné daně neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
12.3.17 16:35

Jsou tam šílené podmínky…Člověk musí být hlavně dlouhodobě vedený na pracáku. Informovala jsem se hned v listopadu, kdy to nabylo platnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
12.3.17 16:52

@Descent
Být dlouhodobě nezaměstnaný je šílená podmínka? U nás v kraji je skoro každý třetí dlouhodobě veden na ÚP…

• Citovat
  • Upravit
5672
12.3.17 16:56

@Andrejka81 30% ní nezaměstnanost a ještě k tomu dlouhodobá není v žádném kraji, tak nemel nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
12.3.17 16:58

Ac si myslím, ze stát má lidi vést k zodpovědnosti, tak vidím horší dávky než toto, raději dát něco lidem co pracují a chtějí pracovat než ten priblbly příspěvek na bydlení…

Třeba my se stěhovali přes celou CR a finančně to bylo dost náročné…prvně jsem musela ja s dětmi pak az manzel, takže kdyby ten příspěvek pokryl alespoň jeden měsíční plat proč ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
12.3.17 17:04

@Adinal
Jsi teda chytrá, v našem městě nebydlíš.

• Citovat
  • Upravit
36504
12.3.17 17:05
@Anonymní píše:

co všechno ještě budeme platit z daní???Ať se hezky každý stará o sebe vlastními silami, jen nouze naučí lidi se postarat sám. Sociální inženýrství nikdy nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
12.3.17 17:08
@Andrejka81 píše:
@Adinal
Jsi teda chytrá, v našem městě nebydlíš.

To nemusím, stačí se podívat na statistiky nezaměstnanosti, která je nejnižší snad od roku 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
12.3.17 17:08
@Andrejka81 píše:
@Descent
Být dlouhodobě nezaměstnaný je šílená podmínka? U nás v kraji je skoro každý třetí dlouhodobě veden na ÚP…

Neříkám že to je zrovna šílená podmínka. Ale bylo tam těch podmínek hafo a upřímně mi řekli že to dostane málokdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
12.3.17 17:10
@catherine100 píše:
Ac si myslím, ze stát má lidi vést k zodpovědnosti, tak vidím horší dávky než toto, raději dát něco lidem co pracují a chtějí pracovat než ten priblbly příspěvek na bydlení…Třeba my se stěhovali přes celou CR a finančně to bylo dost náročné…prvně jsem musela ja s dětmi pak az manzel, takže kdyby ten příspěvek pokryl alespoň jeden měsíční plat proč ne :think:

Já se rozvedla a odstěhovala s dětma 133km daleko, předtím na rodičáku…Tak by se mi to tehdy taky hodilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
12.3.17 20:24
@Adinal píše:
Většinou toto pronášejí lidi, kteří skoro žádné daně neplatí.

Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.3.17 20:55
@Anonymní píše:

No tak si spočti, kolik zaplatí stát na dávkách, když dotyčný bude třeba 3 roky bez práce… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat