Až 50 tisíc za přestěhování
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To je až 50 tisíc. Čili budeš ráda, když dosáhneš na aspoň 20 tisíc.
SMysl to má v momentě, když nemáš hypotéku. Pak je to ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Saatine píše:¨Jenomže totok bude mít takové podmínky, které nesplníš. Dle mě část ti vyplatí hned po předložení nájemní smlouvy a další část za odpracovaný třeba rok v dané firmě. Jinak nic.
Hele, to je možná první věc co od té baby beru jako ne úplně špatný nápad, spousta rodin nemá na kauci do nového bytu, tohle by helplo být blíž nějaké práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba moje svagrova si dala kratky rodicak, nastoupila na urad a zhruba za pul roku se budou stehovat, bracha dostal praci jinde. Vyslo jim to a to to zrovna nepotrebuji… Nezavidim, ale stve me, ze to zaplatim z dani… Obcas ten stat nechapu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Treba moje svagrova si dala kratky rodicak, nastoupila na urad a zhruba za pul roku se budou stehovat, bracha dostal praci jinde. Vyslo jim to a to to zrovna nepotrebuji… Nezavidim, ale stve me, ze to zaplatim z dani… Obcas ten stat nechapu.
Většinou toto pronášejí lidi, kteří skoro žádné daně neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou tam šílené podmínky…Člověk musí být hlavně dlouhodobě vedený na pracáku. Informovala jsem se hned v listopadu, kdy to nabylo platnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Descent
Být dlouhodobě nezaměstnaný je šílená podmínka? U nás v kraji je skoro každý třetí dlouhodobě veden na ÚP…
- Citovat
- Upravit
@Andrejka81 30% ní nezaměstnanost a ještě k tomu dlouhodobá není v žádném kraji, tak nemel nesmysly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ac si myslím, ze stát má lidi vést k zodpovědnosti, tak vidím horší dávky než toto, raději dát něco lidem co pracují a chtějí pracovat než ten priblbly příspěvek na bydlení…
Třeba my se stěhovali přes celou CR a finančně to bylo dost náročné…prvně jsem musela ja s dětmi pak az manzel, takže kdyby ten příspěvek pokryl alespoň jeden měsíční plat proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
co všechno ještě budeme platit z daní???Ať se hezky každý stará o sebe vlastními silami, jen nouze naučí lidi se postarat sám. Sociální inženýrství nikdy nefungovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andrejka81 píše:
@Adinal
Jsi teda chytrá, v našem městě nebydlíš.
To nemusím, stačí se podívat na statistiky nezaměstnanosti, která je nejnižší snad od roku 2008.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andrejka81 píše:
@Descent
Být dlouhodobě nezaměstnaný je šílená podmínka? U nás v kraji je skoro každý třetí dlouhodobě veden na ÚP…
Neříkám že to je zrovna šílená podmínka. Ale bylo tam těch podmínek hafo a upřímně mi řekli že to dostane málokdo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catherine100 píše:
Ac si myslím, ze stát má lidi vést k zodpovědnosti, tak vidím horší dávky než toto, raději dát něco lidem co pracují a chtějí pracovat než ten priblbly příspěvek na bydlení…Třeba my se stěhovali přes celou CR a finančně to bylo dost náročné…prvně jsem musela ja s dětmi pak az manzel, takže kdyby ten příspěvek pokryl alespoň jeden měsíční plat proč ne
Já se rozvedla a odstěhovala s dětma 133km daleko, předtím na rodičáku…Tak by se mi to tehdy taky hodilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinal píše:
Většinou toto pronášejí lidi, kteří skoro žádné daně neplatí.
Asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No tak si spočti, kolik zaplatí stát na dávkách, když dotyčný bude třeba 3 roky bez práce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit