Babička dala tříleťákovi na zadek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6449
26.7.24 23:22

@ibis tak když chodim na mateřské forum, beru to jako že asi mám zajem o temata ohledne dětí :nevim: na to nepotřebuju vysokou školu, abych si přečetla základní věci o vývoji dítěte. Věčně věků je nějaký článek i na hlavní straně. Ale někteří tu stále dokola budou radit, jak nejlíp zbít dítě. No, od ledna to bude zakázaný, tak asi se bude muset najít jiná výchovná metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
27.7.24 07:28

@Liška32 Jestli si myslíš, že se to zakáže a všichni ten den přestanou bít děti, tak tomu teda nevěřím. Navíc to nebude nijak vymahatelné a žádné sankce, takže jako by se nic nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
27.7.24 07:41
@Liška32 píše: Více

zakázaný? :think: a máš tušení, jak se bude trestat porušení tohot zákazu? budou tam nějaké sankce? samozřejmě je to změna naprosto bezzubá a o ničem, nic nového to nepřinese, protože jak není samkce nebo možnost to vymáhat, je to o ničem. Je to jen prohlášení, řádka na papíru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
27.7.24 08:00
@Liška32 píše: Více

Jsi naivni. A neumíš číst a nechápeš psaný text. Nikdo nikdy tady nikomu neradil zbít dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12647
27.7.24 08:12
@Anonymní píše: Více

Super, ale nediv se, ze ho babicka nebude chtit idat. Ja bych teda nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
27.7.24 08:18
@Anonymní píše: Více

Hraje si s tebou. Jednou ano, ale skákat jak piska ne. Proste smula. Navíc tříleté se snad obuje samo. Zvládla to i moje před druhým rokem. Takže víš, ze to umí. Pokud poprosí o pomoc nemám problem, ale aby měnila názory a zkoušela me? To je ten problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.7.24 09:15
@terien píše: Více

Ne, to mělo být NEŘVI -  i kdyz bohuzel moje dite je slyset pres pul vesnice, coz bylo mimochodem dalsi “nervi, co si pomysli soused…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.7.24 09:28
@lilith1 píše: Více

Protože bys mu nemohla dát na zadek?
Plácnutí přes zadek od babičky, přede mnou, ve vyhrocené situaci, bych přežila, ale nelíbilo by se mi to. Podle mě babička má mít nadhled a zvládat v klidu i to, co třeba rodiče nervuje. Co si pamatuji, tak naši prarodiče byli ti, co zklidňovali emoce a zastávali se vnoučat.
Na druhou stranu, od často hlidací babičky jsem párkrát na zadek dostala, ale v situaci, kdy jsem porušila pravidla, řekněme bezpečnostní, a tím jsem se ohrozila. Ne kvůli vzteklině, na mě a později i na mého syna platila ignorace, lhostejnost, postoj nás to nezajímá, že se vztekas, vysvětlili jsme ti o co jde, nedá se nic dělat, bude to tak a tak, třeba se stav na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.7.24 09:30
@Luminance píše: Více
S babickou bych si o tom v klidu promluvila, muzete najit treba i spolecne reseni do budoucna (muze treba ona odejit, nebo ty vezmes dite do jine mistnosti apod.)
Tak. Komunikace je základ, holky byly obě v nervu, to se stává, ale kvůli tomu mrňouskovi i vzájemným vztahům by si to měly probrat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.7.24 09:37
@Zlobolka123 píše: Více

Taky neznám případ usmrcení dítěte tímhle způsobem, ale udělat mi to babička, tak ji po zbytek života nemám ráda a udělat to moje máma mému dítěti, už ho tam samotné bez dozoru nenechám. Kdyby to chtěla udělat přede mnou, zabranim ji. I násilím. Pak my mě dlouho neviděla a svoje vnouče taky ne.
Ty jsi nebyla n8kdy jako dospělá vzteklá? A ohnuli tě manžel nebo syn přes vanu a pustili na hlavu studenou vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
27.7.24 09:49
@Zlobolka123 píše: Více

Až ti něco nepůjde nebo se budeš vztekat tak ti přeju aby ti manžel pustil na hlavu ledovou sprchu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
27.7.24 09:56
@adresa píše: Více

Příšerný viď? To už snad zlatá jedna dobře mířená na zadek než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.7.24 10:18
@Anna766 píše: Více

Hrozný, co lidi napadne. Polít batole studenou vodou jak dva vztekle psy co se perou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15918
27.7.24 12:38
@adresa píše: Více

Snad ti polévaní psi neutrpí nějakou vážnou újmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
27.7.24 18:13
@Zumpa píše: Více

Tu by utrpěli, kdyby je od sebe nedostali, klidně tou vodou. Prevence.
Neznám batole, které by ze vzdoru prokouslo babičce ucho nebo tlapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect