Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@elanaa Vcelku blbě, vyměkli jsme. Poté mě muž poprosil, jestli by babičku už nikdy nemusel vidět.
No jo, já ji mám celkem ráda, je to přece jen moje babička, ale dobrý člověk to teda není.
Zakl.
To je hustý
Četla jsem celou diskusi a nechápu, kde se berou tak protivní a zlí lidé, kteří jsou schopní někomu zkazit Štědrý den. Je mi to líto.
Ale asi je dobře, že jste ji pozvali. Sice jste obětovali jeden Štědrý den, ale všechny další si už můžete udělat v klidu sami s čistým svědomím, protože babi šanci dostala a nevyužila ji.
@Anonymní píše:
@elanaa Vcelku blbě, vyměkli jsme. Poté mě muž poprosil, jestli by babičku už nikdy nemusel vidět.
No jo, já ji mám celkem ráda, je to přece jen moje babička, ale dobrý člověk to teda není.
Zakl.
Ti je mi líto, že vám babi zkazila Štědrý den
![]()
@Elenloth píše:
Ale asi je dobře, že jste ji pozvali. Sice jste obětovali jeden Štědrý den, ale všechny další si už můžete udělat v klidu sami s čistým svědomím, protože babi šanci dostala a nevyužila ji.
S tímhle zcela souhlasím. Babi se musela fakt ukázat, když i muž takhle zareagoval. No tak snad to bude k něčemu dobré, a užijte si zbytek volných dnů ![]()
@Elenloth píše:
To je hustýČetla jsem celou diskusi a nechápu, kde se berou tak protivní a zlí lidé, kteří jsou schopní někomu zkazit Štědrý den. Je mi to líto.
Elenloth mi uplne mluvi z duse… Vsechno zle je pro neco dobre, aspon nemusis mit spatne svedomi, kdybys ji nepozvala tak by sis to pak treba mohla vycitat. Takze kdyz bude babicka pristi vanoce sama, bude moct za to podekovat jen a jen sama sobe. Jako kdyz se fakt nedokaze ovladnout ani ten jedinej vecer…
To bylo až tak hrozné?