Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Štve mě pritel ze mě nutí jezdit k jeho rodičům atd. proste nepochopí ze se s jeho rodinou nechci stykat, ze mi to není ani trochu prijemne, ať si tam poprat hezký svátky jede sam, uz nevím jak mu to mam vysvetlit!
Ze čtyřech řádků těžko poznáme, kde je zakopanej pes. Buď to specifikuj nebo si nestěžuj.
@quanavera píše: Štve mě pritel ze mě nutí jezdit k jeho rodičům atd. proste nepochopí ze se s jeho rodinou nechci stykat, ze mi to není ani trochu prijemne, ať si tam poprat hezký svátky jede sam, uz nevím jak mu to mam vysvetlit!
To co píšeš je pro společný život dost hnusné. Pokud si partnera budeš brát na celý život, budete mít děti, to budete jako dělat jak? Děti vychovávat že maminka nesnáší prarodiče? Ať tam jezdí sami?
@quanavera Asi by mi vadilo, kdyby se partner nechtěl stýkat s mojí rodinou
a jinak mu prostě řekni, že tam nepojedeš, když tam jet nechceš.
@Run píše:
Máš nějaký opravdový důvod? K Vaší rodině ho nutíš jezdit?
Důvod je prostě ze nechci a nemam si s nima co rict.Jeho nenutím aby jezdil za moji rodino, kdyby nechtel pochopim to
S toho příspěvku to na mě působí že ti je tak 15. Co ti provedli tak hrozného? Já mám s rodičema od manžela skvělí vztah, ono záleží i jak se k tomu postavíš. To mi řekni že i když je nemusíš že se nepřekonáš a pěkně nepopřeješ aspoň ty hezké svátky. A jak to pak budeš dělat až budeš mít děti…měla by ses vzúamatovat a začít se chovat trochu dospěle.
A máš k tomu nějaký závažný důvod? Pokud ano, pak by to partner měl akceptovat, pokud ne, je to od tebe sobecké a nevytváříš zrovna „rodinnou harmonii“.
@quanavera píše:
Důvod je prostě ze nechci a nemam si s nima co rict.Jeho nenutím aby jezdil za moji rodino, kdyby nechtel pochopim to
Takový vztah je výhledově na pendrek.
@quanavera píše: Štve mě pritel ze mě nutí jezdit k jeho rodičům atd. proste nepochopí ze se s jeho rodinou nechci stykat, ze mi to není ani trochu prijemne, ať si tam poprat hezký svátky jede sam, uz nevím jak mu to mam vysvetlit!
no ja si myslim ze poprat hezke svatky by te nezabilo…
@majki.r Tak jelikož důvod je, že prostě nechce, tak to vidím na druhou variantu a někoho takového bych rychle hnala… pravděpodobně bych jela sama s tím, že ona může jet za svou a už se nemusí vracet.
@j.a.n.i1 píše:
@majki.r Tak jelikož důvod je, že prostě nechce, tak to vidím na druhou variantu a někoho takového bych rychle hnala… pravděpodobně bych jela sama s tím, že ona může jet za svou a už se nemusí vracet.
Naprostý souhlas
![]()
@quanavera píše:
a dětem v budoucnu upřeš prarodiče? Pokud si s nimi nemáš co říct, tak si dej jedno společenské kafe a zdvořile se usmívej. 1 vánoční návštěvu snad přežiješ.
a za mě: nebyla bych s partnerem, který by se bez zjevné příčiny odmítal stýkat s mou rodinou.
@hanka.br. píše:
Takový vztah je výhledově na pendrek.
Jak pro koho, ja Chodím s nim ne s jeho rodici, jestli tam chce brát malého ať ho tam veme když tam bude mít darky, to je jedině v cem ustoupim.