Nechci se stýkat s jeho rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
21.12.14 22:13

@laducha Tak ale pokud jsou to partnera příbuzní, tak se očekává, že konverzaci „zajistí“ zejména on, ne? Jinak pokud bych si neměla co říct s vlastními příbuznými, tak návštěvy taky omezím, ale přišlo by mi hloupé omezovat partnera, pokud si on s těmi svými co říct má, nebo mu říkat, ať si jede sám, resp. jo klidně ať někdy jede sám, ale jindy bych měla jet taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 22:16

Kdysi jsme měly sraz s holkama odtud…jela jsem, bylo to fajn, ale pak mi jedna z nich napsala, že jsem sice psala, že moc nemluvím, ale že nemluvím vůbec, to že nevěděla. A ve stejném duchu probíhají i návštěvy po rodině 8)
Radši píšu, je to vidět podle počtu příspěvků :mrgreen:

Já jsem dokonce takový „asociál“, že okolo 20.12. vypínám mobil a zapnu ho až tak okolo 2. ledna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 22:24

@laducha Tak to že se s jeho rodiči nechcete vídat není sice super, ale zase mi to nepřijde jako trága. Taky mám pocit, že jste vlastně vysvětlila proč tam nejezdíte.
Já právě psala o bráchovi kvůli těm dětem. Zakladatelka taky píše, že tam dovolí jet dětem, vlastně jen kvůli dárkům :cert: To mi přijde fakt hnusné. Jsem přesvědčena, že partner má právo brát své dítě ke svým rodičům tak nějak normálně bez povolení partnerky (nemluvím teď o nějakých prarodičích alkoholicích, nebo podobných existencích).

• Citovat
  • Upravit
30638
21.12.14 22:45

Anonymní, nejsem zakladatelka. Já už partnera nemám, ale kdyby jo, dětem bych to nikdy nezakazovala, to je jasné. Jezdívaly ke tchánovcům s chlapem, já ne.

Se ségrou moc dobré vztahy nemáme, její děti ke mně ale jezdí každou chvíli, máme k sobě blízko. I za námi jezdí na dovolenou, aspoň na jednu noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
21.12.14 22:52
@Motka píše:
@jahuhudka tak jinak :D když je pořád těžké pochopit, že k nim dítě nedám.
Mají doma takový humus, že je to na žloutenku a svrab. Kouřej doma, jen na sebe řvou, apes jim se. e v kuchyni, o malého nejeví zájem. mě přehlíží. A pokud podle tchýně nejsem matka, tak ona není babička a hotovo. Někdo kdo se na dítě nezaptá a ještě remcá, že rodím daleko-v mé vysněné porodnici, tak ten mi má co kecat do dítěte asi jako prodavačka v sámočce.

takže margotka byla jen zástupný problém. To to nešlo napsat rovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.12.14 22:54
@quanavera píše:
Jak pro koho, ja Chodím s nim ne s jeho rodici, jestli tam chce brát malého ať ho tam veme když tam bude mít darky, to je jedině v cem ustoupim.

:lol: :lol: urcite bude tchanovcum vadit, zes nedojela s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 23:00

@laducha Jé tak to jsem zblbla s tím partnerem se omlouvám :kytka: Jinak váš přístup mi přijde uplně vpohodě, a je fajn když rodinka odfrčí k příbuzným a člověk ma chvilku pro sebe, člověk si může dát nikým nerušené kafíčko :lol:

• Citovat
  • Upravit
30638
21.12.14 23:09

Letos jsem v tom nevinně, jsem delší dobu nemocná, a ještě budu, takže synové a dcera budou muset vánoční kolečko po rodině objezdit beze mě. Nabalím jim s sebou dárky, zamávám a zalehnu k televizi, s mísou salátu. A budu čučet na pohádky 8) Že by se mi ty Vánoce konečně začaly líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
21.12.14 23:26

Paneboze, ja bych asi potrebovala fackovaciho smajlika tady na tom webu. :roll: Proc sem furt lezu. :pocitac: Zakladatelko ty blbe dopadnes s takovymdle pristupem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.14 23:33

Jo tak s tou nemocí jsme na tom stejně, ale k nám se rodina nahrne hned jak budu zdravá :mrgreen: Vyjít s tchánovcema je někdy fakt těžký :roll: ale zase jsou tak ukecany, že kolikrát stačí jen přikyvovat, sem tam říct hmm a je to vpohodě :lol: Ale koukám že jsem dost odbočila, tak radši dobrou noc 8)

• Citovat
  • Upravit
970
21.12.14 23:36
@quanavera píše:
Tak zrejme mě tu nikdo moc nechape, asi jsem fakt hrozna svine ze nejezdim za jeho rodici, to je hrozna tragedie.

Já za manželovo rodiči taky nejezdím. Mám k tomu svoje důvody, vygradovalo až v tuto situaci tchánovo dominantní chování. Po létech snažení vyhovět ve všech směrech jsem poznala, že stejně bude všechno špatně, co udělám a už jsem zlhostejněla a odstřihla jsem se. Nepřeju jim nic špatnýho, ale nemusím se s nimi vídat. Máš nějaký konkrétní důvod nemít ráda jeho rodiče, ublížili ti nějak? Víš, někdy je ta nenávist uměle vyvolaná, je třeba se zamyslet, jestli máš opravdu důvod je nemít ráda. Pokud takový důvod nenajdeš, tak se pokus na vztahu trochu pracovat, tzn. nepěstovat nenávist, ale snažit se o nějaký kompromis. Nemusíš je milovat, ale v rámci jakýchsi nastavených pravidel brát v úvahu, že to jsou parnerovo rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 23:42
@Anonymní píše:
Jo tak s tou nemocí jsme na tom stejně, ale k nám se rodina nahrne hned jak budu zdravá :mrgreen:

Mně už se taky pár lidí nahlásilo, prý když nemůžu já k nim, musí oni za mnou :mrgreen:
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
21.12.14 23:52
@Motka píše:
@jahuhudka Teda já envím, ale přečetla jsi si to pořádně?? dala by jsi tam avoje dítě? ruku an srdce. Položila by jsi tam svoje půlroční lezoucí dítě na zem?

Ja jen nechapu proc tedy jako prvni a hlavni duvod zminujes margotku 8o 8o A az po nekolika neg. reakcich vytahnes, ze to maji doma.na.svrab :think: To je urcite duvod proc tam dite netahat-narozdil od toho.ze tchyne ma svuj nazor na volbu porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
22.12.14 02:46
@quanavera píše:
Tak zrejme mě tu nikdo moc nechape, asi jsem fakt hrozna svine ze nejezdim za jeho rodici, to je hrozna tragedie.
Člověče asi ani ne svině, ale pokud to dobře chápu, tak Tvůj syn je vnuk těch lidí. Každopádně nejsi svině, jen sobec. Partner Tě zřejmě miluje a chce se Tebou pochlubit a Vaším dítětem. Tobě jde jen o Tvé pocity. Přetrpět jednou za rok…
Měla jsem takového partnera a rozešla jsem se s ním. A po mně i ta další a další. Až jednou jsem ho potkala a řekl mi, že kdyby byl poslouchal a nemyslel jen na své pocity, ale i na mé, mol se mnou být..nebo alespoň s tou další či další. TEď už má pár let jednu, se kterou sdílí její život. Vzali se a jsou rodina (tj. jeho i její rodina se spojily a jsou jedna rodina).
Pánbůh chraň, s tím jak žiju mi moje dítě za trest přivede někoho jako jsi Ty…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
22.12.14 06:34

@ulice Margotka byla rfeakce na rodílnou výchovu. ten zbytek jsem vůbec nechtěla vytahovat, ale když všichni svým dětem margotky cpete, tak jsme holt musela s pravdou ven no :D a nezlob se na mě, ale myslím si, že aby mi tchýně kecala do výběru porodnice, tak to už je taky trochu vedle. Ty zřejmě svou tchýni posloucháš na slovo--- :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová