Nechci se stýkat s jeho rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6047
21.12.14 20:33

@Maty1989 což to jo, ale já fakt nejsem zastánce sladkostí tohohle stylu v takhle raném věku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:33
@neumisa píše:
no a? margotka je moc dobrá, mé vychované děti se se svou matkou rády dělí :pankac:

Mně poslední dobou dává dcerka na zkoušku všechno - ideálně oslintanej bonbon třeba :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.12.14 20:34

@neumisa A tím jako narážíš na co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:34
@Motka píše:
@Maty1989 což to jo, ale já fakt nejsem zastánce sladkostí tohohle stylu v takhle raném věku :)

Já taky nebyla zastánce obecně sladkýho, ale časem jsem od toho upustila. Návštěvy, atd, nenechaly dcerku jen tak, takže od zmrzliny v roce přes nevím co, takže jsem akorát usměrňovala množství, jinak jsem rezignovala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 20:36
@jahuhudka píše:
Třeba protože to patří k výchově malých dětí, vidět že děti se starají a zajímají o rodiče ( i ty partnerovi) Co bude, když jeho rodiče onemocní a budou se muset postarat? :think:

Jezdíme s dcerou za bývalým tchánem, není to její děda. Bude mu 80, vždycky mu na pár dnů navařím, pouklízím, vystřídám švagra, který se stará.
Tam se cítím dobře. Dokud žila tchýně, nejezdila jsem tam, dělala mi ze života peklo.
Můj bývalý manžel, jeho syn, už tam několik let nebyl, nemá zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
21.12.14 20:38

@laducha Ale zakladatelce evidentně nikdo peklo nedělá, spíš ona jim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102087
21.12.14 20:40
@Maty1989 píše:
Já snad naštěstí ani ne, ale znám případ, kdy třeba chlap nepere, ani neumí zapnout pračku, protože to přece dělá ženská (ona potvrdila, že proč by mu to ukazovala, že pere ona), pak se něco stane a on bude ve špinavým :mrgreen:

No a co, u nás taky peru já a neukazuju partnerovi jak zapnout pračku, on mi taky neukazuje jak se mění v autě olej… a kdybych náhodou nezbytně nutně musela ten olej vyměnit, tak ze prostě zeptám jak na to, stejně kdyby on potřeboval vyprat, tak se může zeptat, i když předpokládám, že by se fakt ptát nemusel a to jedno kolečko a 2 čudlíky by (na rozdíl ode mně s autem) zvládnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
21.12.14 20:41

Kdyby jsi alespoň tomu malýmu nebránila ve styku s prarodiči :roll: prej ustoupím jen když tam bude mít dárky :roll: a nejlíp, kdyby po něm poslali dárky i tobě, ne? Ale alespoň na ty Vánoce se můžeš na 2 hodinky obětovat a zajet si tam vypít kafe - mluvit s něma nemusíš když si nemáte co říct, sednu a přikyvuju. Oni budou spokojeni ty to přežiješ a máš rok klid :cert:. Dlouho jsem nenarazila na někoho tak sobeckýho. Pokud v tom není nějakej vážnej důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
21.12.14 20:45
@Motka píše:
@neumisa A tím jako narážíš na co? :D

jen se podivuji, proč si dvouleté dítě nemůže dát kus margotky (a zbytek dorazí matka). toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:48
@j.a.n.i1 píše:
No a co, u nás taky peru já a neukazuju partnerovi jak zapnout pračku, on mi taky neukazuje jak se mění v autě olej… a kdybych náhodou nezbytně nutně musela ten olej vyměnit, tak ze prostě zeptám jak na to, stejně kdyby on potřeboval vyprat, tak se může zeptat, i když předpokládám, že by se fakt ptát nemusel a to jedno kolečko a 2 čudlíky by (na rozdíl ode mně s autem) zvládnul.

Tak já beru to, že v DOMÁCNOSTI by měli umět základní věci oba. Neříkám, že to musí oba dělat běžně, ale v případě potřeby to umět zapnout. Auto je něco jiného. To je jak kdybych řekla, že nevím, kde máme pojistky, HUP, HUV, atd. Přece to nepotřebuju, ne? :nevim:

Myslela jsem to obecně prostě. Že když jeden řekne, že něco nějak bude, nebo že něco druhýmu ani neukážu, přijde mi to prostě jako blbost :nevim: Jasně, když někdo nemá o něco zájem, tak co, ale jsou věci, které jsou dle mě prostě samozřejmostí a neřeším, jestli to dělat chci, nebo ne.

Já si dupnout, že budu dělat jen to, co chci, tak bych nevařila, neutírala prach, atd. Protože mě to prostě nebaví, ale to se mě nikdo neptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.12.14 20:49

@neumisa Já ti nevím, asi proto, že mi proste margotka nepřijde vhodná pro prtě :D to je jako někomu připadaj dobré kupované příkrmy a někomu ne. Ale myslím, že to už jsme trochu mimo :D

Příspěvek upraven 21.12.14 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:50
@neumisa píše:
jen se podivuji, proč si dvouleté dítě nemůže dát kus margotky (a zbytek dorazí matka). toť vše.

Raději Margotku, než vidět dítě, jaks e cpe kupovaným příkrmem, atd. To zas vadí mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:50
@Motka píše:
@neumisa Já ti nevím, asi proto, že mi proste margotka nepřijde vhodná pro prtě :D to je jako někomu připadaj dobré kupované příkrmy a někomu ne. Ale myslím, že to už jsme trochu mimo :DPříspěvek upraven 21.12.14 v 20:50

Přesně to jsem zrovna psala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.12.14 20:51

@Maty1989 Ani margotka ani kupovaný příkrm. Vařím obden malému a vůůbec mi to nevadí :) a abych ho pak ancpala margotou,,, no to nevím :D to ych mu mohla koupit skleničku rovnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:52
@Motka píše:
@Maty1989 Ani margotka ani kupovaný příkrm. Vařím obden malému a vůůbec mi to nevadí :) a abych ho pak ancpala margotou,,, no to nevím :D to ych mu mohla koupit skleničku rovnou :D

Taky jsem vařila (pro dcerku třeba obden, když toho měla na 2 dny), ale jednou za uherák Margotku? Jsou dle mě horší věci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová