Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maty1989
vidíš a tohle je ta rodina, kterou má člvoěk přeci zkousnout, když jsout ay vánoce a tak ![]()
@jahuhudka Teda já envím, ale přečetla jsi si to pořádně?? dala by jsi tam avoje dítě? ruku an srdce. Položila by jsi tam svoje půlroční lezoucí dítě na zem?
@Maty1989 píše:
NeTedy 15 mi bylo, ale zabouchnutá sem nebyla, po pravdě jsem měla jiné starosti, hold asi byla jiná doba (rok 2004)
Příspěvek upraven 21.12.14 v 21:07
A to já zase jo, já se klidně přiznám, a ještě si to i pamatuju, takže až s něčím takovým dojde vnučka, klidně to rozdejchám. A v tomhle tedy určitě nikdy jiná doba nebyla!
@jahuhudka píše:
@MotkaJsou to rodiče tvého muže
Vychovali ho
Jednou i ty budeš v pozici ta hrozná tchýně
Třeba moje mamka a manžel si nic neudělali. Zkrátka jsem vyměnila po 4 letech chlapa za jinýho, kterýcho jsem si po půl roce vzala. Ona na něj nekoukala moc hezky, on si od začátku připadá nevítaný. Takže jsou oba rádi, když se vidíme s mamkou a mojí dcrkou samy, ale když se ti dva vidí, chovají se k sobě s úctou. Prostě se přežijou třeba o víkendu a zase se jede dál. Když se nevidí, jsou rádi, ale když se vidí, tak se nepozabíjí. Ne každýá si prostě sedne, a le to neznamená, že se budou zavírat doma, aby se nemuseli vidět ![]()
@Maty1989 Omlouvám se, jedná se o diskuzi v tématech manželství a partnerství, to jsem trošku popletla.
Název je Manžel a hádka před dětmi
Příspěvek upraven 21.12.14 v 21:15
@inkakřivák píše:
@Maty1989 Omlouvám se, jedná se o diskuzi v tématech manželství a partnerství, to jsem trošku popletla.
V pohodě, tady už se řeší všude všechno, tak se kolikrát sama ztrácím ![]()
@Motka píše:
@jahuhudka Teda já envím, ale přečetla jsi si to pořádně?? dala by jsi tam avoje dítě? ruku an srdce. Položila by jsi tam svoje půlroční lezoucí dítě na zem?
Jela bych tam s dítětem v náručí (kočárku). Moje děti lezly i venku, olizoval je i pes, představ si těch bacilů,
A občas pozřely i něco nezdravého -matně si vybavuji a překvapivě a bez následků se dožily i občanky (teda zatím jen syn, dcera až za pár let )
@jahuhudka My máme taky psa
taky ho olizuje.. To zase nejsme matka, co y dítě chránila i před smítkem prachu. ale do bordelu ho prostě brát nebudu. Malý je zvyklý si na návštěvě hrát, lézt a tak. nebudu nutit svoje dítě jen aby se na něj tchýně podívala, zeptala se na něco manžela a hotovo
a navíc. oni se tak styděj, že mě nepozvou domů ![]()
A já je k sobě též zvát nebudu, domu si zvu lidi, které mám ráda ![]()
ALe aby se došlo k jádru pudla. Rozhodně neodsuzuji zakladatelku, ať má důvody jakékoliv. není její povinnost tam jezdit ![]()
@Motka píše:
ALe aby se došlo k jádru pudla. Rozhodně neodsuzuji zakladatelku, ať má důvody jakékoliv. není její povinnost tam jezdit
Ne, není její povinnost tam jezdit a není povinností jejího přítele s ní zůstat.
@Motka píše:
ALe aby se došlo k jádru pudla. Rozhodně neodsuzuji zakladatelku, ať má důvody jakékoliv. není její povinnost tam jezdit
To není, ale mohla napsat důvod. Pak bysme ji pochopily, ale jen napsat, že tam nechce, to je docela málo ![]()
@Motka Jednou si vzpomeň na tuto diskuzi, protože co dítě naaučíš to bude dělat. Až si jednou najde ženu a ona tě nebude mít v oblibě (přece si domů nebude zvát někoho, koho nechce) uvidíš syna 2× do roka a jeho děti taky tak
Protože tys mu ukázala v dětství, že tak je to správně
@Maty1989 píše:
To není, ale mohla napsat důvod. Pak bysme ji pochopily, ale jen napsat, že tam nechce, to je docela málo
Však napsala důvod, cituji : „Důvod je prostě ze nechci a nemam si s nima co rict.Jeho nenutím aby jezdil za moji rodino, kdyby nechtel pochopim to “
Pro mě je to nepochopitelné.
@quanavera píše:
Tak zrejme mě tu nikdo moc nechape, asi jsem fakt hrozna svine ze nejezdim za jeho rodici, to je hrozna tragedie.
tak co tu řešíš? nikdo ti tu nezatleská myslím si že se chováš jako nedospělá neslušná puboška..
@Motka
Jsou to rodiče tvého muže
Vychovali ho
Jednou i ty budeš v pozici ta hrozná tchýně