Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jahuhudka Ale co to plácáš
naučím ho, že si nemá ničit život lidmi, kteří se o něj nezajímaly. Víš.. já asi nejsem normální matka
po tom co jsem se málem zabila při autonehodě mi dočlo, že trápit se s lidmi, co o tebe nejeví zájem, opravdu nemá cenu.
A nikdo nioho nemůže do ničeho nutit
pRÁVĚ JSEM SE PTALA manžela, jestli se se mnou ropzvede, když tam nechci jezdit. Takže nás tam prý omluví, vymyslí nějaký důvod, ale rozvádět se nebudem ![]()
@majki.r píše:
Však napsala důvod, cituji : "Důvod je prostě ze nechci a nemam si s nima co rict.Jeho nenutím aby jezdil za moji rodino, kdyby nechtel pochopim to "Pro mě je to nepochopitelné.
Nechce (bezdůvodné), nemá si s nimi co říct? Tak to bych se nestýkala s plno lidma, po letech si nemám skoro co říct ani s mými příbuznými a navštěvujeme se ![]()
@majki.r škoda toho nedůvodu.. třea má fakt vážný důvod, kdo ví. ![]()
@Motka píše:
@majki.r škoda toho nedůvodu.. třea má fakt vážný důvod, kdo ví.
Pokud by ho měla, pak by ho napsala
Nevím, ale nedivím se těm negativním reakcím, přijdou mi logické.
@Motka píše:
@jahuhudka Ale co to plácášnaučím ho, že si nemá ničit život lidmi, kteří se o něj nezajímaly. Víš.. já asi nejsem normální matka
po tom co jsem se málem zabila při autonehodě mi dočlo, že trápit se s lidmi, co o tebe nejeví zájem, opravdu nemá cenu.
A nikdo nioho nemůže do ničeho nutitpRÁVĚ JSEM SE PTALA manžela, jestli se se mnou ropzvede, když tam nechci jezdit. Takže nás tam prý omluví, vymyslí nějaký důvod, ale rozvádět se nebudem
však ano , tvoje výchova. Jen říkám,žýe jednou mezi tu skupinu nezajímavých lidí velmi jednoduše můžeš patřit i tyProtože pro něj bude důležitá ,,jeho rodina,, a to ty nebudeš ,to bude manželka a děti
@Maty1989 píše:
Nechce (bezdůvodné), nemá si s nimi co říct? Tak to bych se nestýkala s plno lidma, po letech si nemám skoro co říct ani s mými příbuznými a navštěvujeme se
A to zase nechápu já. Proč se stýkat s někým jen proto, že je příbuzný? ![]()
Se ségrou se vidím tak 4× do roka, jen proto, že to mamka vždycky nějak zařídí. Třeba tak, že ji pozve na oslavu MÝCH narozenin
Častěji se vidím s kamarádkou, jezdíme spolu i na dovolenou.
@laducha jéé, ty jsi můj člověk
nevídám se s tím, s kým si nemám co říct.. lepší než ta, sedět a čučet do zdi a nebo remcat o počasí ![]()
@laducha píše:
A to zase nechápu já. Proč se stýkat s někým jen proto, že je příbuzný?
Třeba protože se s ním partner stýkat chce
přijde mi slušné jet s ním, pokud nemám nějaký důvod proč nejet, je to koneckonců jeho rodina, jasně, kdyby s nimi chtěl být každý víkend, tak bych s ním být asi nechtěla, ale v rozumných mezích mi to přijde normální, že jsme partneři a tedy se nějak budeme stýkat s oběma rodinami, pokud se tedy oba se svou stýkáme.
No tak můj brácha má s takovou slečnou dvě děti. Celá naše rodina i jeho kamarádi jsou na black listu (nesmí vídat nikoho ze svýh původního života). Mrňata jsme mohli vidět jen o narozkách, nebo Vánocích, když jsme přinesli dárky, pak už se finančně zmohli a vidět sme už nikoho nesměli, Brácha nejdřív za námi jezdil jednou za čas potají, pak mu na to přišla, a tak jsme ho už skoro dva roky neviděli. Samozřejmě jsem zkoušeli jet za nima, jako co je, ale jelikož u toho byla ta jeho, tak nám akorát sprostě nadávala a vyhazovala nás, a jak z ní měl brácha vítr, tak se k ní akorát připojil (myslím že to není o lásce, ale nějaký prapodivný fixaci na ní). Takže jsou takoví hňupi, který s takovejma kr…ma zůstanou ![]()
Ale naprosto tím oddělaj rodiče toho partnera ![]()
Anonymní, ale to je extrém.
Já bych nikoho nenutila přestat se stýkat se svojí rodinou. A pokud to budou fajn lidi a přijmou mě, klidně se přidám.
Zakladatelka to taky nedělá. Škoda, že už nenapsala.
@laducha píše:
A to zase nechápu já. Proč se stýkat s někým jen proto, že je příbuzný?
Se ségrou se vidím tak 4× do roka, jen proto, že to mamka vždycky nějak zařídí. Třeba tak, že ji pozve na oslavu MÝCH narozeninČastěji se vidím s kamarádkou, jezdíme spolu i na dovolenou.
Ze slušnosti. Prostě se ze slušnosti sejdeme, zjistíme, jak se kdo má, co kdo dělá, co nového, atd. Neříkám, že se sedí a mlčí, ale prostě se sejdeme, abysme se viděli a zase se jede domů. Na tom zase neivdím nic špatného já ![]()
@Maty1989 Asi jsem divná, sedím, hledím, vázne řeč, chvílemi je trapné ticho…s kamarádkou, kamarádem, kecáme do 3 do rána, popíjíme, pojídáme, pouštíme staré vykopávky, smějeme se.
@laducha píše:
@Maty1989 Asi jsem divná, sedím, hledím, vázne řeč, chvílemi je trapné ticho…s kamarádkou, kamarádem, kecáme do 3 do rána, popíjíme, pojídáme, pouštíme staré vykopávky, smějeme se.
Tak to mně samozřejmě taky, ale přišlo by mi divné, kdybych se aspoň jednou za rok prostě neviděla s příbuznými (moje i maželova strana)…
@Maty1989 Vidíš, a já nechápu proč ![]()
Jen proto, že jsou Vánoce?
@laducha píše:
@Maty1989 Vidíš, a já nechápu proč
Jen proto, že jsou Vánoce?
Třeba proto, že to alespoň jednomu člověku udělá radost?