Nechci se stýkat s jeho rodinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3088
21.12.14 19:58
@renda81 píše:
ale to není nutit, ono je tohle normální - navštěvovat a stýkat se s rodinou přítele, tedy pokud by ti neudělali něco závažného a tys měla důvod je nevidět

To je právě ono, důvod není, jen si řekla, že ne, tak prostě ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.12.14 19:59
@quanavera píše:
Však ať si najde jinou, ja se měnit proste v tomhle nebudu, nebudu dělat něco z donuceni!

Tak to nedělej, ale nehledej tady pochopení, když pro nestýkání s rodiči partnera nemáš žádný rozumný důvod.

Také rodiče mého muže nejsou zrovna můj šálek kávy, ale jezdím tam, protože miluju muže a nechci, aby z toho byl smutný, protože s rodiči mají hezké vztahy.

Podle mě jsi sobecká a jednou se Ti to vymstí.

• Citovat
  • Upravit
6536
21.12.14 20:00
@Maty1989 píše:
To je právě ono, důvod není, jen si řekla, že ne, tak prostě ne :think:

prostě MUSÍ být po jejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:01
@renda81 píše:
prostě MUSÍ být po jejím

No jistě, přece jí nebude chlap diktovat, co (ne)má dělat? Od takovýho chlapa bych taky táhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 20:03

Asi půjdu proti proudu, ale zakladatelku trochu chápu.
Jeden z důvodů, proč mě Vánoce moc neberou, je to „povinné“ ježdění po rodině, přetvařování, jen pro těch pár dnů v roce.
Uvedu příklad…moje extchyně si celý rok na malou (5) nevzpomene, jen okolo Mikuláše si hraje na babičku, donese balíček a 500,– na dárky.
Kdyby nedošla vůbec, nic by se nestalo. A ještě si vždycky vyslechnu, jak nemá peníze a co všechno musí zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:05
@laducha píše:
Asi půjdu proti proudu, ale zakladatelku trochu chápu.
Jeden z důvodů, proč mě Vánoce moc neberou, je to „povinné“ ježdění po rodině, přetvařování, jen pro těch pár dnů v roce.
Uvedu příklad…moje extchyně si celý rok na malou (5) nevzpomene, jen okolo Mikuláše si hraje na babičku, donese balíček a 500,– na dárky.
Kdyby nedošla vůbec, nic by se nestalo. A ještě si vždycky vyslechnu, jak nemá peníze a co všechno musí zaplatit.

A říkali jste jí, že nemusí dávat tolik / nemá dávat nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
21.12.14 20:06
@quanavera píše:
Však ať si najde jinou, ja se měnit proste v tomhle nebudu, nebudu dělat něco z donuceni!

Partnerství to je především celoživotní kompromis. Pokud nejsi ochotná hledat společné cesty, skončíš navždy sama. Je jedno jestli to bude tento nebo jiný chlap. Nikdo nechce vedle sebe naprosto nekompromisní hlupku

• Citovat
  • Upravit
3088
21.12.14 20:08
@jahuhudka píše:
Partnerství to je především celoživotní kompromis. Pokud nejsi ochotná hledat společné cesty, skončíš navždy sama. Je jedno jestli to bude tento nebo jiný chlap. Nikdo nechce vedle sebe naprosto nekompromisní hlupku

Pozor, jsou tací chlapi uťáplíci, kteří dělají to, co jim řekne ženská. Zákazy nedělají, příkazy dělají a to pak ale nejcou dle mě chlapi!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
21.12.14 20:10
@Maty1989 píše:
Pozor, jsou tací chlapi uťáplíci, kteří dělají to, co jim řekne ženská. Zákazy nedělají, příkazy dělají a to pak ale nejcou dle mě chlapi!!! :zed:

máš pravdu, taky znám takové případy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
21.12.14 20:10

@quanavera teda tebe bych fakt chtěla mít doma… kvůli tomu, že si s nimi nemáš co říct si prostě postavíš hlavu a neoslavíš s nimi ani Vánoce? To je teda fakt nad moje chápání a obdivuju tvého přítele, že s tebou ještě vůbec je. Nepřipadáš si trošku hloupě? Třeba je to jeho rodičům líto, protože problém evidentně asi nebude na jejich straně. A argument chodím s ním a ne s jeho rodiči? Kolik ti proboha je? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.12.14 20:11

@Maty1989 Říkala jsem jí, že se může stavit na kafe jen tak, kdykoliv, nejen okolo vánoc, ale už 5 let si nedá říct. Malá se vždycky zeptá, kdo to je. Ani ji na návštěvu nemůžu nachystat, protože tchýně pořád mění termíny. Prostě až zazvoní, tak je tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:12
@renda81 píše:
máš pravdu, taky znám takové případy

Já snad naštěstí ani ne, ale znám případ, kdy třeba chlap nepere, ani neumí zapnout pračku, protože to přece dělá ženská (ona potvrdila, že proč by mu to ukazovala, že pere ona), pak se něco stane a on bude ve špinavým :mrgreen: Nebo ona řekla, že ho chce s delšíma vlasama, tak se prostě nestříhá…

Já řeknu chlapovi, že si to má nechat delší a co on na to? V práci mi to vadí, prostě mi to ostříhej… A mám smůlu… Ale možná, kdybych si dupla, co? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
21.12.14 20:12

@laducha mÁME to pododobně. Tchýně se o malého nezajímá, jen pomlouvá fotky a tak. Teď naplánovala,,rodinnou sešlost´´. Ale jen manželova rodina, moje jako kdyby neexistovala a Maty je dítě jen jejího syna a ne moje :D taže až se mě budou děti ptát, proč tamnechci jezdit-nebudu lhát. Prostě mě nemá ráda a já jí také ne. Rodina je možná jen jedna, ale nejdříve ji za rodinu musíme považovat. A myslím si, že spousta z vás co tu píše, že zakladatelka je slepice, tak by jste rády nikam jezdit nemuseeli, jen to neřeknete a přetrpíte to. Ale život je krátkej na to, abychom čas trávili s někým, kdo nás nemá rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.12.14 20:13

@quanavera vis co? Nejezdi k nim oni budou bez tebe vic v pohode nez se divat o svatcich na tvuj natazenej ksicht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
21.12.14 20:14
@Šarlota4 píše:
@quanavera vis co? Nejezdi k nim oni budou bez tebe vic v pohode nez se divat o svatcich na tvuj natazenej ksicht.
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová