Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky nechápu důvod. Specifikuj. A pokud to je jen o tom, že si nemáte co říct, tak to je dle mě v hodně vztazích. Já taky někoho z manželovy strany nemusím, ale jsou několikrát za rok „povinné návštěvy“ a klasika popřát na Vánoce. Takže to neřeším a prostě tam jedu. Však je nevidím denně, tak co. Můj mjž se s mojí mamkou třeba taky extra nemusí, ale když se vidí, tak jsou k sobě slušní a dokážou se spolu bavit. Však se vidíme s ostatníma párkrát do roka a to není žádná tragédie přece ![]()
Tak zrejme mě tu nikdo moc nechape, asi jsem fakt hrozna svine ze nejezdim za jeho rodici, to je hrozna tragedie.
@quanavera píše:
Tak zrejme mě tu nikdo moc nechape, asi jsem fakt hrozna svine ze nejezdim za jeho rodici, to je hrozna tragedie.
Celkem trefně shrnuto.
@quanavera píše:
trefa ![]()
@quanavera píše:
bingo ![]()
@quanavera píše:
promin, ale asi jo ![]()
Jako taky mám v rodině lidi, se kterýma si nemám co říct… ale prostě na Vánoce(svátek´, narozeniny…) se přemůžu a jedeme tam, popřát hezký svátky, dáme kafe, trochu popovídáme o takových obecných věcech - počasí, děti, dárky a zase jedeme domů. Nic mi neudělali, tak neviím důvod proč sedět napučená doma…
Myslím si, že pokud ti nic neudělali, je to od tebe dost ubohý, povýšený a taky dětinský.
@quanavera píše:
Nechci se stýkat s jeho rodinou.
Asi jen rozmar, nebo pokud to má důvod, tak ho máš napsat. Bezdůvodně to z nás fakt nikdo nepochopí, sorry ![]()
@quanavera píše:
Nevim, ale kvůli tomuto by mě neopustil.
myslíš??? přítelkyň může ten tvůj mít kolik chce, ale rodinu má jen jednu. Takže aby ses nedivila. Jinak pokud máš přítele, tak bys ho měla brát i s jeho rodinou, jsou lidé, že nemají hezké vztahy, ale na svátky se navštíví, popřejou si, ale ty k nim jednou nechceš jezdit ani až bude děcko.
@renda81 píše:
myslíš??? přítelkyň může ten tvůj mít kolik chce, ale rodinu má jen jednu. Takže aby ses nedivila. Jinak pokud máš přítele, tak bys ho měla brát i s jeho rodinou, jsou lidé, že nemají hezké vztahy, ale na svátky se navštíví, popřejou si, ale ty k nim jednou nechceš jezdit ani až bude děcko.
Však ať si najde jinou, ja se měnit proste v tomhle nebudu, nebudu dělat něco z donuceni!
@quanavera píše:
Prosím tebe a můžeš mi vysvětlit důvod, proč kvůli tomu zakládáš diskuzi? Jako co chceš slyšet nebo v čem chceš poradit? Prostě tam jezdit nechceš a nebudeš. Syna tam pustíš jen, když tam bude mít dárky. A čekáš, že my tě tady jako politujeme, jak máš těžký život? V mojí rodině se taky vyskytují členové, které partner nemusí a naopak, ale párkrát do roka jsou prostě chvíle, kdy jdou nějaké antipatie stranou. Protože jsme dospělí a umíme se chovat slušně… Asi tak!
@quanavera píše:
Však ať si najde jinou, ja se měnit proste v tomhle nebudu, nebudu dělat něco z donuceni!
Šťastný to muž, snad jsi po něm taky něco nechtěla, aby (ne)udělal? ![]()
@quanavera píše:
a už je to tady
a ne a ne a ne! a ještě sebou plácni na záda a kopej nožičkama ručičkama
sama si pod sebou řežeš větev.
@quanavera píše:
A nakonec napiš: „A just ne!“
@quanavera píše:
ale to není nutit, ono je tohle normální - navštěvovat a stýkat se s rodinou přítele, tedy pokud by ti neudělali něco závažného a tys měla důvod je nevidět
@quanavera píše:
Však se neměň, zůstaň si jaká chceš, ale pak se nediv, až se lidi kolem zařídí jinak, než bys chtěla ![]()