Co si myslet o dárcích od tchýně?

Anonymní
23.12.14 16:28

Co si myslet o dárcích

Ahoj,
loni jsem od tchýně k vánocům dostala kostku mýdla v krabičce a muž nasypanou červenou papriku v mikrotenovém sáčku uzavřeným gumičkou. Nějak takové dary neumím překousnout a protože se to opakuje žádala jsem ať nedává nic. Už teď jsem vzteklá při pomyšlení na mýdlo v krabičce, beru to spíše jako urážku. Jak to vidíte vy - druhá strana? Anonym jistě chápete…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
956
23.12.14 16:30

Treba nema penize a chce vam dat aspon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
23.12.14 16:30

Mě to přijde vtipný… ne jako ty dary, ale chování tchyně. Zrovna bych si počkala, co zase dostaneme :mrgreen:
Co jim dávate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
23.12.14 16:34

Tak mýdlo ještě jde, ale ta paprika v sáčku s gumičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143

Na mýdle v krabičce nic urážejícího neshledávám, dala bych ho na umyvadlo nebo do šuplíku s ponožkama :nevim: Ta paprika je ale divná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173

Tak to je síla s tou paprikou…Já bych tohle asi nepochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346

Není nějak „nemocná“…??? Jako mýdlo ještě chápu…to se dává…ale tu papriku? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
@Anonymní píše:
Ahoj,
loni jsem od tchýně k vánocům dostala kostku mýdla v krabičce a muž nasypanou červenou papriku v mikrotenovém sáčku uzavřeným gumičkou. Nějak takové dary neumím překousnout a protože se to opakuje žádala jsem ať nedává nic. Už teď jsem vzteklá při pomyšlení na mýdlo v krabičce, beru to spíše jako urážku. Jak to vidíte vy - druhá strana? Anonym jistě chápete…

Me by to potěšilo. :andel: Praktické dárky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
23.12.14 16:36

Skrz papriku, prava madarska by bodla. To je skvělé kořeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 16:37

Tcháni jsou na tom finančně dobře, špatně se nemají. Nechci závratné dary, kdyby neměli neřeknu, ale tohle.Snad by mohla vymyslet něco rozumného :think:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.12.14 16:38

Třeba koupila nějakou kvalitní papriku a chtěla se podělit :think: Já třeba posílala učitelce dárek - semínka kávovníku, začínám se bát že se bude divit proč 3 zrnka kafe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25242
23.12.14 16:38
@Bubiii píše:
Skrz papriku, prava madarska by bodla. To je skvělé kořeni.

To jo, ale ne přesypaná do sáčku a zagumičkovaná… sama jsem pro praktické dárky, včera mě chlap dotáhl do domácích potřeb a vybrala jsem si hrnec :mrgreen: Ale vocaď pocaď… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.14 16:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918

Zřejmě to bude srandistka :mrgreen:. Nenadchlo by mě to, ale asi bych tomu nechala volný průběh, ať mi dary přinese :). Vždyť to může být i docela zajímavé, cože to letos zase bude??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
@jahuhudka píše:
Třeba koupila nějakou kvalitní papriku a chtěla se podělit :think: Já třeba posílala učitelce dárek - semínka kávovníku, začínám se bát že se bude divit proč 3 zrnka kafe :mrgreen:

Tak to bylo asi cílené, ne?

@Anonymní píše:
Tcháni jsou na tom finančně dobře, špatně se nemají. Nechci závratné dary, kdyby neměli neřeknu, ale tohle.Snad by mohla vymyslet něco rozumného :think:

A nezmínil se někdy chlap, že má rád kuře na paprice, nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová