Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to přijde vtipný… ne jako ty dary, ale chování tchyně. Zrovna bych si počkala, co zase dostaneme ![]()
Co jim dávate vy?
Na mýdle v krabičce nic urážejícího neshledávám, dala bych ho na umyvadlo nebo do šuplíku s ponožkama
Ta paprika je ale divná ![]()
Tak to je síla s tou paprikou…Já bych tohle asi nepochopila..
Není nějak „nemocná“…??? Jako mýdlo ještě chápu…to se dává…ale tu papriku?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
loni jsem od tchýně k vánocům dostala kostku mýdla v krabičce a muž nasypanou červenou papriku v mikrotenovém sáčku uzavřeným gumičkou. Nějak takové dary neumím překousnout a protože se to opakuje žádala jsem ať nedává nic. Už teď jsem vzteklá při pomyšlení na mýdlo v krabičce, beru to spíše jako urážku. Jak to vidíte vy - druhá strana? Anonym jistě chápete…
Me by to potěšilo.
Praktické dárky. ![]()
Skrz papriku, prava madarska by bodla. To je skvělé kořeni.
Tcháni jsou na tom finančně dobře, špatně se nemají. Nechci závratné dary, kdyby neměli neřeknu, ale tohle.Snad by mohla vymyslet něco rozumného ![]()
Třeba koupila nějakou kvalitní papriku a chtěla se podělit
Já třeba posílala učitelce dárek - semínka kávovníku, začínám se bát že se bude divit proč 3 zrnka kafe ![]()
@Bubiii píše:
Skrz papriku, prava madarska by bodla. To je skvělé kořeni.
To jo, ale ne přesypaná do sáčku a zagumičkovaná… sama jsem pro praktické dárky, včera mě chlap dotáhl do domácích potřeb a vybrala jsem si hrnec
Ale vocaď pocaď… ![]()
Zřejmě to bude srandistka
. Nenadchlo by mě to, ale asi bych tomu nechala volný průběh, ať mi dary přinese
. Vždyť to může být i docela zajímavé, cože to letos zase bude??? ![]()
@jahuhudka píše:
Třeba koupila nějakou kvalitní papriku a chtěla se podělitJá třeba posílala učitelce dárek - semínka kávovníku, začínám se bát že se bude divit proč 3 zrnka kafe
Tak to bylo asi cílené, ne?
@Anonymní píše:
Tcháni jsou na tom finančně dobře, špatně se nemají. Nechci závratné dary, kdyby neměli neřeknu, ale tohle.Snad by mohla vymyslet něco rozumného
A nezmínil se někdy chlap, že má rád kuře na paprice, nebo tak něco?
Ahoj,
loni jsem od tchýně k vánocům dostala kostku mýdla v krabičce a muž nasypanou červenou papriku v mikrotenovém sáčku uzavřeným gumičkou. Nějak takové dary neumím překousnout a protože se to opakuje žádala jsem ať nedává nic. Už teď jsem vzteklá při pomyšlení na mýdlo v krabičce, beru to spíše jako urážku. Jak to vidíte vy - druhá strana? Anonym jistě chápete…