Co si myslet o dárcích od tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
23.12.14 18:32
@bambooska píše:
Tak ji dejte třeba pepř ne? Třeba ji to dojde :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 18:33
@jane-e píše:
Jinak zakladatelko, moje mamka celkem nedavno dostala od brachy a svagrove ustni vodu, asi to melo neco naznacit :think: :lol: lidi jsou ruzni, co nedokazu pochopit, tim se nezabyvam a oplacim podobne hodnotnymi darky :lol:

ta já nevím, já ústní vodu nedostala, ale udělala by mi radost. Intimní mýdlo jsem dostala od švagrové a taky mi udělalo radost :nevim: a balení paprikym obzvlášť dobré jsme dovezli tchýni taky. Ne tedy k vánocům, to dostává infantilní kalendář s dětma, ale koření jí udělalo velikou radost :nevim: :nevim: proč si takhle zbytečně kazit vánoce, to nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.12.14 18:35
@SIMONA1234 píše:
Není nějak „nemocná“…??? Jako mýdlo ještě chápu…to se dává…ale tu papriku? 8o 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi tak 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.12.14 18:36
@Ell-Chmell píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :cert: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
23.12.14 18:36

Aloha, já loni od tchýně dostala zlatem lemované skleničky (je mi 21 a tenhle styl nesnáším :mrgreen: ), když to viděl můj drahý zarazil se… už vím proč… Od známé jsem se dozvěděla, že je měla tchyňka roky ve vitríně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: buď ráda za mýdlo, co není použité :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.12.14 18:48

Já dostávám od manželovi babičky čokoládu ale pokaždé mi dá tu, co jsem ji koupila k svátku. Manžel mi to vysvětloval, že to prostě takhle dělá ale nemá přehled, co ji kdo dá, tak se stane i tohle. Od té doby kupuji čokolády, co chutnají mě, když je stejně dostanu zpátky na vánoce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
23.12.14 18:51

Paprika je mazec. Mydlo jeste ok. Zabalila tu papriku aspon do vanocniho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26273
23.12.14 18:52

Teda ta paprika je funny :) Se tu rehtam a pritel vzkazuje, ze asi u vas jedla neco malo paprikoveho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
23.12.14 19:01
@Aries6 píše:
To jo, ale ne přesypaná do sáčku a zagumičkovaná… sama jsem pro praktické dárky, včera mě chlap dotáhl do domácích potřeb a vybrala jsem si hrnec :mrgreen: Ale vocaď pocaď… :D

Tak v pytlíku s gumičkou to fakt vypadá blbě, na druhou stranu, nejlepší koření, co jsme kdy měli bylo koupené někde na trhu, takže opravdu jen takhle v pytlíku, ale i tak se to dá přesypat do nějaké decentní kořenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.12.14 19:02

Nemohla to být nějaká spešl paprika? Pochybuju, že by koupila Avokádo a vysypala ho do sáčku.

• Citovat
  • Upravit
102087
23.12.14 19:07
@zdenda72 píše:
Já dostávám od manželovi babičky čokoládu ale pokaždé mi dá tu, co jsem ji koupila k svátku. Manžel mi to vysvětloval, že to prostě takhle dělá ale nemá přehled, co ji kdo dá, tak se stane i tohle. Od té doby kupuji čokolády, co chutnají mě, když je stejně dostanu zpátky na vánoce. :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.12.14 19:10

Tak já bych za papriku v pytlíku s gumičkou taky věnovala třeba to kari s gumičkou a kdyby manžel něco říkal, tak bych řekla, že přece říkal, že nám tchyně dává fajn dárky. jí bych to kari taky dala s úsměvem a ještě bych řekla, že vím, že má ráda koření.

nejvic mě ale „rozsekala“ okurka jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.12.14 19:15
@Anonymní píše:
@slavuska1 Říkám jí to ve vší slušnosti ať nic nekupuje, že dáme dárky jen dětem.
No schválně co bude letos…

heled, dej vedet, jo, co to bylo. at se tu pobavime. nic ve zlym. a nekaz si naladu, za to Ti to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
23.12.14 19:17

:mrgreen: tahle diskuze mě fakt pobavila.
No někteří lidé to tak prostě mají. Moje babička léta nakupovala na Vánoce různé věci, všechny dala do krabice a každý si mohl vybrat z té krabice jeden dárek (tety, strýcové, vnoučata) Když jsme přišli pozdě, zbylo na nás třeba to mýdlo nebo krabička čaje :lol: (i když když jsem byla dítě, tak mi to tak vtipné nepřišlo). Bych to brala tak, že to tak má, nehledala bych v tom žádný podtext a byla bych fakt zvědavá, co vymyslela letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 19:27

Nevím co to bylo za pariku, jestli spešl, nic k tomu neřekla a já se neptala. Vánoční sáček nebyl, obyč na rohlíky s gumičkou.
Zítra se uvidí třeba k tomu bude letos kořenka :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová