Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jí hned uvař něco paprikového a ať se zatím skočí ošplouchnout
@zrcadlo Nevím co loni dostal, předloni to byla taková ta masáž nohou ve vodě. Letos mu prý dá demižon na slivovici, takže pro něj a pro její dceru a vnoučka normální dárky.
@jenika1 Manžel na ni nedá dopustit, neříká nic, mlčí.
Letos jsem rezignovala a řekla ať jim koupí dárky sám, že já už nic vymýšlet nebudu, vždycky jsem se snažila aby měli radost a teď už to dělat nebudu.Tak jim vybral sám, co, to nevím, neptám se.
Neztratila jsem se, jen nestíhám reagovat ![]()
Já bych jí to oplatila, ale muž to nedovolí ![]()
Tak snad to byla vyjímka. Pro jistotu bych ten pytlík s kari kořením měla schovaný a kdyby ste zas dostali nějakou totální kravinu, vytáhla bych to. Ať si manžel říká, co chce…
Hele asi ti dává najevo, že ji za víc nestojíš, když ostatní dostanou. Tady nejde už o dárky. Jenže když manžel nemá problém, tak s tím asi nic neuděláš. Udělala jsi dobře, že jsi to nechala na něm, ale chápu, že to mrzí.
@Anonymní píše:
Neztratila jsem se, jen nestíhám reagovat
Já bych jí to oplatila, ale muž to nedovolí
A děti máte? Co dává těm?
Zrovna totiž psal muž že od ní veze dárky a já už mu psala že žádné mýdlo nechci!
Loni jsem tu papriku hned druhý den po obdarování vyhodila a ani si na ni doteď nevzpomněl. Není to poprvé ![]()
Proto jsem navrhla ať nic nedává, ale zřejmě mi chce pít krev nebo co. Z jakého jiného důvodu mi dostaneme krávovinu a zbytek normální dárky, nevím co si o tom mám myslet a je mi to přinejmenším divné ![]()
To máš ještě dobrý, tyhle dárky. Já jednou dostala od jedné tety gel na intimní hygienu. Smáli jsme se, že si asi myslí, že si jí nemeju ![]()
Jinak k tématu, peč na to, třeba vám chce naznačit, že si budete dávat jen minidárečky, abyste na Vánoce neutráceli. Chytla bych se toho a koupila třeba jen dárkové balení krému a mýdla na ruce.
@BAZÁREK ANGIE Dceři 14 let dala loni zápisník a propisku, klukům 3 a 6 nějaké auto od větví.
Vnouček od její dcery zásadně Fischer Price, či jak se to píše. Já mu to nezávidím, jen to nechápu a rozčiluje mě žo to muž nevidí.
Taky sem řekla nic nekupovat dostanou od nás a zbytečně by toho bylo moc a už to veze ![]()
Já jsem od tchýně ke všemu dostávala levné sprchové gely. Vždycky mě to strašně štvalo, ale pak jsem jim našla využití a vytírám s nima
Letos jsem je k svátku nedostala a už mě to mrzí, nemám pomalu čím vytírat
![]()
Hele vyprdni se nato a neřeš to. Dělat si na Vánoce takové starosti. Máš svou rodinu, udělejte si hezké svátky a neřeš tchýni ať ti dá třeba uschlou pampelišku, mě by to bylo jedno ![]()
@Tečička píše:
Já jsem od tchýně ke všemu dostávala levné sprchové gely. Vždycky mě to strašně štvalo, ale pak jsem jim našla využití a vytírám s nimaLetos jsem je k svátku nedostala a už mě to mrzí, nemám pomalu čím vytírat
![]()
Dlazbu vytiram vlasovymi sampony od moji maminky, hezky o pak vchodbe voni ![]()
@Anonymní píše:
@BAZÁREK ANGIE Dceři 14 let dala loni zápisník a propisku, klukům 3 a 6 nějaké auto od větví.
Vnouček od její dcery zásadně Fischer Price, či jak se to píše. Já mu to nezávidím, jen to nechápu a rozčiluje mě žo to muž nevidí.
Taky sem řekla nic nekupovat dostanou od nás a zbytečně by toho bylo moc a už to veze
dostanete alespoň maličkost, říkáš, že ti o dárky od ní nejde - stejně si je vyhodila, tak nevím proč zmiňuješ vnoučka od její dcery - co dostává, když ti o to nejde. Manžel ti řekne že už něco od tchyně veze, a ty už že nic nechceš. Tak to stejně to vyhodíš, protože to nebude podle tvých představ. Tak proč z toho dělat vědu, jsou přece důležitější věci na Vánocích než dárky
@renda81 Jen je mi divné proč to tak rozděluje tomu to a tomu tohle. Kdyby dostal každý mýdlo tak by to bylo teprve divné, asi.
Ale jo vyprdnu se na to, ale zajímal mě názor nezaujatých.