Co si myslet o dárcích od tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.12.14 16:48

Tak jí hned uvař něco paprikového a ať se zatím skočí ošplouchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 16:49

@zrcadlo Nevím co loni dostal, předloni to byla taková ta masáž nohou ve vodě. Letos mu prý dá demižon na slivovici, takže pro něj a pro její dceru a vnoučka normální dárky.
@jenika1 Manžel na ni nedá dopustit, neříká nic, mlčí.
Letos jsem rezignovala a řekla ať jim koupí dárky sám, že já už nic vymýšlet nebudu, vždycky jsem se snažila aby měli radost a teď už to dělat nebudu.Tak jim vybral sám, co, to nevím, neptám se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.14 16:51

Neztratila jsem se, jen nestíhám reagovat :lol:
Já bych jí to oplatila, ale muž to nedovolí :lol:

• Citovat
  • Upravit
4148
23.12.14 16:53

Tak snad to byla vyjímka. Pro jistotu bych ten pytlík s kari kořením měla schovaný a kdyby ste zas dostali nějakou totální kravinu, vytáhla bych to. Ať si manžel říká, co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
23.12.14 16:55

Hele asi ti dává najevo, že ji za víc nestojíš, když ostatní dostanou. Tady nejde už o dárky. Jenže když manžel nemá problém, tak s tím asi nic neuděláš. Udělala jsi dobře, že jsi to nechala na něm, ale chápu, že to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
23.12.14 16:56
@Anonymní píše:
Neztratila jsem se, jen nestíhám reagovat :lol:
Já bych jí to oplatila, ale muž to nedovolí :lol:

A děti máte? Co dává těm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 16:56

Zrovna totiž psal muž že od ní veze dárky a já už mu psala že žádné mýdlo nechci!
Loni jsem tu papriku hned druhý den po obdarování vyhodila a ani si na ni doteď nevzpomněl. Není to poprvé :roll:
Proto jsem navrhla ať nic nedává, ale zřejmě mi chce pít krev nebo co. Z jakého jiného důvodu mi dostaneme krávovinu a zbytek normální dárky, nevím co si o tom mám myslet a je mi to přinejmenším divné :think:

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
23.12.14 16:59

To máš ještě dobrý, tyhle dárky. Já jednou dostala od jedné tety gel na intimní hygienu. Smáli jsme se, že si asi myslí, že si jí nemeju :lol:

Jinak k tématu, peč na to, třeba vám chce naznačit, že si budete dávat jen minidárečky, abyste na Vánoce neutráceli. Chytla bych se toho a koupila třeba jen dárkové balení krému a mýdla na ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 17:00

@BAZÁREK ANGIE Dceři 14 let dala loni zápisník a propisku, klukům 3 a 6 nějaké auto od větví.
Vnouček od její dcery zásadně Fischer Price, či jak se to píše. Já mu to nezávidím, jen to nechápu a rozčiluje mě žo to muž nevidí.
Taky sem řekla nic nekupovat dostanou od nás a zbytečně by toho bylo moc a už to veze :lol:

• Citovat
  • Upravit
682
23.12.14 17:06

Já jsem od tchýně ke všemu dostávala levné sprchové gely. Vždycky mě to strašně štvalo, ale pak jsem jim našla využití a vytírám s nima :-D Letos jsem je k svátku nedostala a už mě to mrzí, nemám pomalu čím vytírat :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
23.12.14 17:09

Hele vyprdni se nato a neřeš to. Dělat si na Vánoce takové starosti. Máš svou rodinu, udělejte si hezké svátky a neřeš tchýni ať ti dá třeba uschlou pampelišku, mě by to bylo jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
23.12.14 17:10
@Tečička píše:
Já jsem od tchýně ke všemu dostávala levné sprchové gely. Vždycky mě to strašně štvalo, ale pak jsem jim našla využití a vytírám s nima :-D Letos jsem je k svátku nedostala a už mě to mrzí, nemám pomalu čím vytírat :nevim: :lol:

Dlazbu vytiram vlasovymi sampony od moji maminky, hezky o pak vchodbe voni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.12.14 17:11
@Anonymní píše:
@BAZÁREK ANGIE Dceři 14 let dala loni zápisník a propisku, klukům 3 a 6 nějaké auto od větví.
Vnouček od její dcery zásadně Fischer Price, či jak se to píše. Já mu to nezávidím, jen to nechápu a rozčiluje mě žo to muž nevidí.
Taky sem řekla nic nekupovat dostanou od nás a zbytečně by toho bylo moc a už to veze :lol:

dostanete alespoň maličkost, říkáš, že ti o dárky od ní nejde - stejně si je vyhodila, tak nevím proč zmiňuješ vnoučka od její dcery - co dostává, když ti o to nejde. Manžel ti řekne že už něco od tchyně veze, a ty už že nic nechceš. Tak to stejně to vyhodíš, protože to nebude podle tvých představ. Tak proč z toho dělat vědu, jsou přece důležitější věci na Vánocích než dárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 17:12

@isp Pampelišky ty květy ona jí! Na vlastní oči jsem ji viděla 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.14 17:14

@renda81 Jen je mi divné proč to tak rozděluje tomu to a tomu tohle. Kdyby dostal každý mýdlo tak by to bylo teprve divné, asi.
Ale jo vyprdnu se na to, ale zajímal mě názor nezaujatých.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová