Co si myslet o dárcích od tchýně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
25.12.14 18:38
@Aries6 píše:
Já každopádně čekám, co jsi dostala letos.
Jinak Pitralon jsme dávali manželovýmu taťkovi taky, je na něj prostě zvyklej, tak mu nebudeme kupovat gillette :D
Manželovi jsem letos holení ani nekoupila, nějak mě to nenapadlo.

Pitralon chtěl letos koupit můj brácha (26) mému muži (31), tak jsem mu oznámila, že nežiju s důchodcem, aby dostával Pitralon… brácha tvrdí, že mu voní-… :nevim: :mrgreen: Je pravda, že jsem dělala v domově důchodců, tak mám k těmto retro vůním averzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
25.12.14 18:51
@Anonymní píše:
K těm blbým dárkům, možná trochu mimo téma, ale starší lidé to kolikrát u těch dědí pěkně podělají, znám dost případů kdy prarodiče nadržují jednomu vnoučeti a druhé je odstrčené.
Jeden odstrašující příklad je můj přítel, když byl malý byli u prarodičů na Vánoce a jeho segra dostala hromadu dárků a on nic, dostal myslím je jedny ponožky, seděl prý pod stolem a brečel, jeho sestra zatím rozbalovala dárky, nikdo si ho nevšímal, bylo mu tak 5 let. Vykládala mi to tchýně. Můj přítel si na to každý Vánoce vzpomene a vždycky mu zvlhnou oči a je to už 30 let.
Já jednou dostala omalovánku a plastelínu, brácha dostal auto na ovládání, sáňky a hromadu dalších hraček, dodnes si pamatuju ten pocit méněcennosti, věděla jsem že jsem pro naše rodiče něco míň něž bratr. Byla jsem malá, ale zůstala ve mě ta křivda.anonym kvůli příteli.

Oj, to bych ty lidi nakopala do prdele…tohle mě točí…úplně vidím to pětileté ňuníno, co takhle brečí. I kdyby snad nebyl můj, tak dárky dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.12.14 19:17
@Nsoci píše:
Dárek od tchyně? Lepší nějaký než žádný :lol: Já jsem letos těhotná, a ještě nemocná a beru ATB, tudíž jsem se (pro ni z nepochopitelných důvodů) nepostarala o tradiční předvánoční úklid jejího bytu a jsem tím pádem na černé listině. No, uvidíme zítra :mrgreen:

Tak přesně jak jsem předpokládala. Já ani manžel ani kartáček na zuby :lol: Ale oni si od nás dárky rádi vzali. Jako vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
25.12.14 19:20
@Nsoci píše:
Tak přesně jak jsem předpokládala. Já ani manžel ani kartáček na zuby :lol: Ale oni si od nás dárky rádi vzali. Jako vždy.

My taky dárky nedáváme a dostáváme. Dáváme jen vnoučatům.

• Citovat
  • Upravit
14662
25.12.14 19:28
@Anonymní píše:
@Samamama U stromku jsou každý rok moji rodiče/tcháni nikdy zájem neměli/a diví se teda, hlavně moje máma, táta nekomentuje a muži to příjemné není, jenomže neřekne nic a asi to dokáže překousnout, mě to rozčiluje, ale budu si asi muset zvyknout.
Řeknu ti, že se ani nedivím, že s tebou nechce tchýně na Vánoce být. Maminka ti asi pochlebuje.
Pokud by ti dárkový koš, tak bys asi byla spokojená, co?
Prostě trapas tak poměřovat dárky:-(

BTW - jestli jsi vyhodila domácí papriku tak jsi ještě víc mimo jako ona.
A nevěřím, že ti dala papriku z obchodu a přesypala ji do svačinového pytlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 11:29
@Anonymní píše: Řeknu ti, že se ani nedivím, že s tebou nechce tchýně na Vánoce být. Maminka ti asi pochlebuje.
Pokud by ti dárkový koš, tak bys asi byla spokojená, co?
Prostě trapas tak poměřovat dárky:-(BTW - jestli jsi vyhodila domácí papriku tak jsi ještě víc mimo jako ona.
A nevěřím, že ti dala papriku z obchodu a přesypala ji do svačinového pytlíku.

Paprika byla nasypaná ve svačinovém sáčku a na vánoce tu není protože nemá zájem ani o vánoce ani celoročně o vnoučka, takže tak.
Alespoň takový ten balíček v krabici za 80 ká je pořád lepší než kostka. Navíc jsem několikrát řekla. ať nekupuje nic že dáme jen dětem.

• Citovat
  • Upravit
3999
26.12.14 17:40

Tak holky, směju se temu a víte co jsem dostala já od pratchýně? :D Papriku v sáčku převázanou provázkem… ale prej je maďarská, a drahá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
26.12.14 17:43

LoL, tak to já možná i přítelkyni od tchána za ty její dárky poděkuju :lol:

Chlap dostal růžovej obal na oblek a já sponky pro malou, přičemž to jsou obrovské sponky jak pro dospěláka a přitom malá není ani na světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.12.14 17:44
@chs.jasmin píše:
LoL, tak to já možná i přítelkyni od tchána za ty její dárky poděkuju :lol:Chlap dostal růžovej obal na oblek a já sponky pro malou, přičemž to jsou obrovské sponky jak pro dospěláka a přitom malá není ani na světě :lol:

božínku, růžový obal… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 18:05

No aspoň vidím že takové dárky, nebo podobné jsou běžné i jinde. A O TO ŠLO. Myslela jsem že to mám jen já :lol:

• Citovat
  • Upravit
2214
26.12.14 18:38

A moje mamka dostala od babičky' talirek kterém byl na kousky a já naparovaci žehličku s utrzenou šňůrou a ještě tekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová