Babička - vnoučata - partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
10.3.25 13:53
@Keyllah píše: Více

Až budou zakladatelky vnoučata jezdit jednou týdně na kafe, čaj a zákusek, tak bude zakladatelka mít víkendy a dovolené naprosto volné. A asi by to chtělo toho chlapa, co je s ní bude trávit, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
10.3.25 13:53

Tak dojezdova vzdálenost a dat si kafe je rozdil tam byt kazdy vikend. Proste pak uz na ni tolik casu mit nebudou, ale babicka bude sama a bude se trepat na tu hodinku casu s rodinou, protoze pritel to nedal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
10.3.25 13:54
@Tarena píše: Více

Já jsem jako svobodná a bezdětná jela k babičce několikrát i na dovolenou na dva týdny a byla s ní, poklidila jsem jí barák a povídaly jsme si do večera. Dneska na to vzpomínám, protože babička tu už není. Bylo mi 19 a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.3.25 13:54

Pokud ale na nového partnera nemá nebo nechce mít čas, těžko si nějakého udrží. Pokud jí to neva, ať klidně pokračuje v každovíkendovém hlídání a dovolných s vnoučaty. Bude to holt bez něj. Za 10 let jí vnoučata přijedou v lepším případě na to kafe jednou týdně, v horším jednou měsíčně, a o víkendech bude sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
10.3.25 13:55
@Anna766 píše: Více

2 tydny v roce? A par navstev prece neni kazdy vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
10.3.25 13:56

Už si nepamatuju přesně, do kdy jsme tam i spávaly, ale dlouho, pamatuju si, jak mě děda po obědě zkoušel z gymplácké látky a ještě na VŠ se zajímal o to, co probíráme ve škole…ale to už je přes 20let, fakt nevím, do kolika let jsme tam byly přes noc, ale návštěvy o víkendu - oběd nebo kafe, nikdy nepřestaly. Samozřejmě, že nějaký víkend třeba neklapl, ale bylo to celkem pravidelně, dvakrát do měsíce určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123

@Keyllah Tak my o vztahy pečujeme. Ale i tak naše děti mají program, některé studuje mimo místo bydliště a ani já nemusím rodiče vidět každý víkend. Stačí když si 2× týdně zavoláme. A troufám si tvrdit, že tedy vztahy máme ok. Teď třeba moje dítě bylo s babičkou v cizině na prodloužený víkend. Ale pak třeba 2 měsíce nebude mít čas a napíšou si, nebo zavolají. Pokud Ty trávíš každý víkend u babičky super. Ale že to jiný mají jinak neznamená, že je to špatně a kašlou na vztahy.

• Citovat
  • Upravit
10863
@unuděná píše: Více

A babicka bude volat, se jezdi malo, ze jsou nevdecni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
10.3.25 13:57
@Snopy123 píše: Více

já psala, že jezdím za babi na kávu, ne že tam trávím víkend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123

@Keyllah Tak zajímat se o látku na VŠ se dá i přes telefon. Kvůli tomu nemusím spát u babičky.

• Citovat
  • Upravit
148843

Návštěvy nepočítám, ty probíhaly samozřejmě. Jen vyvracím klišé o tom jak vnuci vyrostou a v pubertě se na babičku zákonitě vykašlou.

Příspěvek upraven 10.03.25 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
10.3.25 13:58
@unuděná píše: Více

to nevím, se jí zeptej, ale někdo se dokáže zabavit i bez chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863

A vy jste nic nedelaly s rodicema? Zadne akce o vikendu? Nebo s kamarady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anna766 píše: Více

Nikdo nenapsal, že se na babičku v pubertě vykašlou, ale že už s ní nebudou s nejvyšší pravděpodobností chtít trávit každý druhý víkend a 3 týdny v létě jako dosud, když je tam jejich rodiče posílají na hlídání. Vy jste jak potrefené husy fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123

@Keyllah Ano, psala jsem o návštěvě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat