Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Tyjo, já jsem tě měla za rozumnou ženskou, ale fakt nevím, jestli ti tahle diskuze šlape na kuří oko, blbě jsi se vyspala, nebo co se děje. Nikdo neříká, že má ty vnoučata odsunout, upozadit, vyprdnout se na ně. Ale probůh nějak to vyvážit ne? Pokud o toho chlapa nechce přijít.
@Anna766 píše: Více
Jak on může pečovat o vztah, když ona si na něj neudělá kvůli vnoučatům čas a nejraději by je brala všude s sebou? ![]()
@Tarena píše: Více
anebo scenar cislo tri: najde chlapa, kteremu deti nevadi a bude stastni vsichni.
Každý to má jinak no, někomu nevadí že sám respektuje rodinu druhého ale ten druhý jeho ne.
@PinkiePieCutie píše: Více
Samozrejme, to asi bude cesta v tomto pripade. Ovsem hledat v 60 bude asi narocne. S timhle ji to 15 let fungovalo.
@Anna766 Tak se na babičku nevykašlou, jako že ji vymažou z povrchu zemského.
Ale nebudou s ní trávit tolik volného času a místo návštěvy s pokecem do očí nebo výletu ji pošlou fotku z vlastní akce. Nebo ji večer zavolají.
ale jistě, proč bychom to nedělali?
to že jsme se pak sbalili a šli v sobotu večer na film a véču k babi a dědovi, přece neznamená, že jsme nemohli jet na výlet atd…navíc, jak jsme byli starší, tak jsme chodili na nedělní obědy, což klidně stihneš v pátek vyrazit na disko, v sobotu vyspávat či vyrazit na výlet, i zápasy se stíhaly…Ale jak jsem psala, my měli jen jedny prarodiče, tak nebyl důvod, proč by se to nedalo stihnout. Navíc, já jsem generace 40+, nevím jak u vás, ale u nás se tolik po výletech nejezdilo, určitě ne každý víkend, to byla spíš práce na zahradě a běhání s kamarády po venku. Děda byl roční 31, dlouhodobě onkologický pacient, nebyli zvyklí někde jezdit po výletech, to oni v děctví nezažili, tak jsme spíš chodili jen po okolí, do knihovny a na zmrzku ![]()
Trapné to není a myslím, že v tom polo-vztahu taháš za kratší konec.
Ty jeho rodinu (děti) toleruješ, on tvoje děti a vnoučata ne.
Netuším co ex-partner, jestli alespoň on roli dědečka plní, tak je to z pohledů těch malých asi v pořádku.
@Keyllah Ale tak příteli to nevadí, že zakladatelka chce čas trávit s vnoučaty přeci. Jen toho nechce být součástí. Nežijí spolu, nemusí spolu trávit společně čas společně.
Na zakladatelce je, zda to chce respektovat nebo se poohlédnout jinde.
@PinkiePieCutie píše: Víceže? proč by si nemohla najít chlapa, který by chtěl trávit čas s ní, s jejími vnoučaty a třeba při přihodil i nějaké to svoje vnouče
@Keyllah píše: Více
Já? Kdepak, naše děti mají dvoje fungující prarodiče, takže ne, děkuji
Navíc už jim je 10 a 13 a brzy dají přednost víkendu s přáteli, před „hlídáním“ od babičky, a o tom to je. A my s mužem budeme moct v klidu vyjet na kola jako zasvobodna. Jsem ráda, že jsem se na něj nevykašlala a nevěnovala se plně jen dětem, to bych si na to kolo asi musela jet sama ![]()
@Snopy123 píše: Více
v tom se ale přeci schodnem
já jen reagovala na příspěvky o tom, jak „má“ být nový partner na prvním místě a jaké by měly být vztahy s vnoučaty…tak jsem napsala jen svoji odlišnou zkušenost. Za mě třeba tomu příteli ani nebude vadit, když se uvidí někdy méně a někdy více…oni spolu nebydlí, spíš se navštěvují, tak si myslí, že to zvládne i tak…co bude, až i on bude mít vnoučata a bude s nimi chtít trávit čas, je na něm, stejně jako nyní na zakladatelce…
@Keyllah píše: Více
Jojo, na padesátky, které mají každý víkend na starost houf dětiček se stojí všude fronty
![]()