Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Více
a můžeme tu diskutovat, nebo se to nesmí, když tu zakladatelka není?
úplně nevidím důvod, proč bych si s Venetii nemohla psát, ale třeba nějaký je a jen o něm my neznalé nevíme ![]()
@unuděná 57437162 [/citac
Raději se věnuje vnoučatům, než aby byla s partnerem…tak vztah půjde pozvolna k ledu
Až vnoučata odrostou bude sama…záleží jen na ni, jestli o ten vztah stojí nebo ne
@Pidulka1991 píše: Více
Tak pise, ze musi volit volno bud s detmi nebo s partnerem. Takze chodi do prace, a kazde volno ma vnoucata. Partner to nedava, takze ted ma pani dilema co dal.
Zakladatelka neodpovida, takze mozna zase clanecek? Protoze neverim, ze ty deti vubec nejsou s rodici.
@Tarena píše: Více
To teda potvrzuji…pokud má nějaké další nároky, tak pravděpodobně marné
@Venetia píše: Více
Co to pořád melete? Jakože je v pořádku že zakladatelka ho brala i s jeho potomky, respektovala je, ale sama svoje musí držet stranou aby bylo všechno v pořádku dál?
Myslela jsem ty dovolené s vnoučaty, jak psala @Venetia . Nemyslím si, že jsou to údernice. Holt děcka v institucích, prázdnin hodně, dovolené málo. Tak si rodina i takto vypomůže.
….
Ale zrovna prazdniny bych chapala, ale kazde volno? To ty deti nejsou zadny vikend se svymi rodici?
A zakladatelka na 50, normalne pracuje, takze si musi na jejich prazdniny taky brat dovolenou.
Taky hodně záleží na dětech. Moje děcka babičky milují a prostě k nim chtějí. Takže si zavolají a babička buď chce nebo ne
. Nicméně jsou u ní celkem často
A tobe by nevadilo, kdyby chtely byt deti kazdy vikend u babicky? Mne by to mrzelo.
Však i toto se dá zařidit, jak píšu jsou tam velmi často, ne každy vikend, ale určitě ob vikend.
Nechci jim bránit. Mají vztahy s babičkami hezký a zažijou něco jiného, než s rodiči. S manželem pak máme čas pro sebe, což je taky fajn
.
Takže když jsou u babči, tak my tam pak dojedeme třeba dopo nebo hned po obědě a ještě společně někam vyrazíme. Někdy jsou celý vikend jindy jen na noc…